eu taur, el pesti,spuneti-mi parerile
-
0 0Sunt taur de aprilie...ma fascineaza zodia pestilor, atat femeile cat si barbatii acestei minunate zodii...Nu sunt o novice in astrologie, insa as dori tare mult sa imi spuneti parerile voastre...As putea spune ca pe acest forum chiar sunt noua...Din cat am citit, sunt cateva personaje extrem de interesante...ce e fun e ca distutiile uneori sunt tare amuzante si imi place...Revin la rugamintea mea, poate ma remarcati pe aici...
-
uffff...da si eu sunt tauroaik si prietenul meu e pesti...suntem firi total oupse..eu pragmatik el un mareeee visator.dar uite k suntem de 2ani si cva impreuna...ce pot sa mai zik...barbatii pesti fac orice pt persoana iubita..asta daca o considera "the one".eu sunt un taur veritabil incapatant..f realist poate k ne iubim atat de mult tokmai pt suntem atat de opusi.
-
sunt cei mai buni la bat!!dar....si cei mai bun la pus coarne!!!a...si mai ceva eu sunt peste si am avut un prieten tot peste...il iubeam si el tinea la mine dar....ii placea sa insele ca si acum...de 3 ani de zile nu mai sunt cu el!!dar nu sa schimbat deloc chiar daca inainteaza in varsta!!si stiti ce sms mia dat odata cand eu lam inselat???IUBESC TRADAREA,DAR URASC TRADATORUL!!acum am o relatie cu un alt baiat capricorn..ne iubim ..desi suntem incapatanati si nu lasam nici unul nimic...dar secret....inca ma mai gandesc la pestele ala!!!va pup