Sunt SAGETATOARELE familiste ori ba?;)

•  
    • 8 mesaje
    16 Feb 2007, 20:09
    0 0
    Deschid primul meu topic pe Eva in speranta ca voi avea parte de destule opinii...pro sau contra.
    Sunt Sagetatoare si nu pot sa spun ca am fost vrodata vreo mare familista...Numai ca, de vreun an de zile, simt ca mi-am gasit "cuibul", omul si, in concluzie, ma gandesc la posibiltatea unei familii.
    Voi ce parere aveti,Evelor Sagetzele?Suntem sau nu facute pt viata de familie?Pentru ca daca ar fi sa ne luam dupa zodiac...nu prea. Astept parerile voastre.
  •  
    • 556 mesaje
    17 Feb 2007, 00:14
    0 0
    eu nu sunt sagetator dar ''soacra mea'' este,si are 23-24 ani de casatorie,4 copii,si in fiecare duminica gateste care 7 feluri de mancare,ceea ce mie imi place la nebunie fiindca am de unde alege
  •  
    • 385 mesaje
    17 Feb 2007, 11:57
    0 0
    Da! Sunt familiste. Si sunt capabile sa ofere extrem de multa afectiune acelora care merita. Si eu sunt sagetatoare si din adoloscenta visam sa nu ma casatoresc dar sa fac un copil dupa 23 de ani cu un barbat care imi va placea, fara sa il oblog la ceva. Dar, in liceu actualul meu sot era foarte finut , protector si dragalas cu toate fetele si desi a incercat mult pana sa incep a ma plimba cu el, totusi m-a cucerit, si prin frumusete si prin inteligenta, insa umorul sau si politetea de care dadea dovada fata de femei in general si-au spus cuvantul, astfel a urmat o prietenie de 6 ani, iar acum avem o casatorie de 17, iar el a ramas la fel de galant si de glumet, de finut si iubitor, mentionez ca este varsator, insa este familist, desi avocat, daca un amic al sau ajunge la diovort, el mereu a fost de partea femeilor, sotiilor caci chiar aveau dreptate, ei fiind vinovati de ruperea relatiei, iar eu sunt gospodina, mama si sotie, cel mai mult imi place sa pot face ceva frumos sau bun pentru sot si fetita. Orice gatesc aranjez frumos, in casa mereu schimb intre ele anumite lucruri, imi place schimbarea dar nu la nivel de barbati, imi place drumul, dar nu destrabalarile, imi place sa calatoresc, sa ma misc, nu pot sta locului o clipa, sunt extrem de activa, imi place arta, mereu fac ceva de artizanat si cred ca sunt tipic acestei zodii. Durearea mea singura este ca desi mama e sagetatoare si sora pesti nu ma inteleg deloc cu ele, insa cu toate fetele din jur ma inteleg super chiar am avut asa un noroc ca mereu pe unde am lucrat si la scoala eram iubita de fete, asta e, am incercat sa las de la mine in relatia cu sora si mama mea dar degeaba, vedeti: fiecare om isi are supararile lui, nu pot fi toate perfecte. Va pup pe toate sagetatoarele si sa stiti ca suntem extrem de cerebrale si putem face orice in viata numai sa vrem. Ppupici.
  •  
    • 8 mesaje
    17 Feb 2007, 14:19
    0 0
    Ai dreptate, Nicolle!Obtinem mereu ceea ce ne dorim, noi Sagetatoarele !
  •  
    • 385 mesaje
    17 Feb 2007, 17:19
    0 0
    Esti o dragalasa. Asa este. Pupici.
  •  
    • 3158 mesaje
    18 Feb 2007, 12:28
    0 0
    asa e nicolle,bine ai zis.Citeam zambind pt ca intr-un fel ma regasesc in ceea ce ai scris.
    Eu cred ca atunci cand iubim,o facem cu tot sufletul si ne daruim complet.De aceea consider ca suntem familiste
  •  
    • 4 mesaje
    20 Feb 2007, 10:56
    0 0
    Eu nu cred ca sunt sagetatoarelele familiste! Sunt sagetatoare si am familie, copil. Am avut o relatie de 6 ani cu sotul meu inainte de casatorie. De 6 ani suntem casatoriti si avem o fetita de aproape 4 ani.
    Uneori regret ca am facut acest pas. Ca am intrat "in randul lumii". Odata cu casatoria au venit grijile, am devenit materialisti. Singurul lucru bun din casatoria asta e copilul nostru minunat.
    Eu m-am schimbat enorm de mult. Uneori nici nu ma mai recunosc. Am regretat acest pas chiar din a doua zi dupa nunta. Dupa atata timp petrecut cu cel care mi-a devenit sot "noaptea nuntii" nu a mai avut nici un farmec, nu am fost in stare sa ne bucuram decat de faptul ca ne-am imbracat frumos si am aratat bine.
  •  
    • 150 mesaje
    20 Feb 2007, 11:13
    0 0
    bine zici ma regasesc in ultima postare. nu suport limitarea libertatii sau sa ma leg de cineva prea mult incat la un moment dat cand nu mai suport sa nu pot scapa. Casatoria mi s-a parut ca niste catuse la maini si picioare iar responsabilitatile iadul pe pamant iar ideea de copil ma ingrozeste.
  •  
    • 3158 mesaje
    20 Feb 2007, 15:35
    0 0
    cand il iubesti pe cel de langa tine nu mi se pare atat de "tragic"
  •  
    • 8 mesaje
    20 Feb 2007, 16:33
    0 0
    Sunt de acord cu Watermelon.Atata timp cat iubesti, nu exista notiunea de obligatie, incatusare, privare de libertate.Asta cred si simt eu .
  •  
    • 2048 mesaje
    20 Feb 2007, 17:34
    0 0
    Eu am 2 prietene din Sagetator, care nu sint casatorite nici acum...una are vreo 28 de ani si desi are o relatie de vreo 2 ani, nu prea e dornica de maritis.. iar cealalta are 34 de ani, este virgina si la ora asta, nu a mai avut un prieten de vreo 3-4 ani (a avut doar tentative de relatii care s-au oprit la prima intilnire sau cel mult la a 3-a).. si in maxim o luna va pleca in Canada, unde spera sa aiba alt parcurs viata ei, sa isio faca poate o familie si sa isi faca de cap intr-un an cit nu a facut-o in ultimii 15 ani (vorba ei!! )
    Asa incit, este ceva si in zodie, legat de faptul ca sint persoane foarte independente, puternice si care simt nevoia sa conduca si sa fie libere.. cel putin cea pe care o cunosc este extrem de inteligenta, ambitioasa, hotarita, calculata (chiar mult prea mult pt o femeie care vrea sa se indragosteasca), extrem de corecta si de sincera cu cine stie ca o intelege, dar foarte impulsiva, incapatinata si dura uneori.. si pt o casnicie au nevoie de un barbat mai puternic si mai inteligent decit ele si cu multa afectiune, rabdare si desigur, cu mai putina incapatinare decit ele (asta ma omoara la amica asta virgina, ca e singura femeie mai incapatinata decit mine pe care am cunoscut-o si a trebuit sa o las in legea ei ca nu o scoteam la capat, desi eu stiam ca am dreptate.. )