pesti vs. sagetator
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
16 Feb 2007, 18:250 0Ce puteti sa imi spuneti despre compatibilitatea celor doua zodii? Eu sunt pesti, el sagetator.
-
17 Feb 2007, 12:06Buna, eu sunt sagetatoare si mereu m-am inteles ffff bine cu pestii de ambele sexe, cu exceptia surorii, dar asta nu datorita zodiei ci datorita faptului ca era mai mica , alintata si credea ca totul i se cuvine, am doua colege de birou pesti si ne intelegem suuuuuper, asa ca fi optimista, cred ca este ok. Pupici, Nicoleta din Petrosani.
-
17 Feb 2007, 15:19Mltumesc de raspuns Nicole, si eu am sora sagetatoare mai mare ca mine, relatia dintre noi e ok pentru ca sunt eu mai toleranta (asta in general). Problema ar fii relatia cu un barbat sagetator cu care deocamdata este totul bine, sa vad mai tarziu ce va fii..
-
17 Feb 2007, 17:17Cred ca va fi bine, am amici baieti pesti si ne intelegem super, daca va scartai ceva nu cred ca va fi datorita zodiei lui. Asa ca mergi inainte cu curaj. Pupici. In schimb cu baietii taur mereu ma contrazic, nu ne potrivim nici in idei , nici in pareri despre viata, cred ca ar fi o furtuna o relatie taur-sagetatoare, mai ales ca am o amica sagetatoare si fostul ei sot era taur, si ei tot ca soarecele si pisica erau mereu pana au terminat-o. pa
-
18 Feb 2007, 20:57Nici eu nu am avut vreodata vreo relatie mai speciala cu Pestii.Sunt intr-adevar fragili, delicati in aparenta, dar....nu stiu ce sa spun....Pot fi si foarte duri, razbunatori.Acum cred ca depinde de caracterul, temperamentul fiecaruia, dar si de astrograma...
Înapoi la: Forum » Astrologie