el rac ea berbec
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
15 Feb 2007, 21:080 0cine se pricepe la compatibilitati sau mai e vreo coincidenta intre un rac si un berbec pe aici?eu berbec iar el rac...momentan ne intelegem bine...in afara faptului k e gelos...multumesc!
-
15 Feb 2007, 21:30Nu mai fi asa zgarcita si da-ne mai multe date. Eu si sotul meu trebuia sa ne strangem pana acum de gat dupa zodiacul european(fecioara-leu) si cel chinezesc(mistret-cocos), dar cand studiezi astrogramele si apar 9 conjunctii de planete se mai schimba socotelile.
-
15 Feb 2007, 22:27el are 23 eu 18 si toti spun k nu ne potrivim din punctul de vedere al astrologiei..insa vad k lucrurile au decurs bine pn acuma si nu am avut neintelegeri...nush ce sa cred...vroiam pareri dc stie cineva legat de relatia dintre berbeci si raci...multumesc!
-
15 Feb 2007, 22:44zodie de foc si zodie de apa...la fel in cazul meu.(rac-sagetator).Pana acum e bine,insa nu se stie niciodata..
-
15 Feb 2007, 23:11Eu taur,el varsator,prietenele care stiu mai multe despre zodii nu ne dadeau nicio sansa.Eu cred ca daca au trecut 17 ani si ne iubim inca,suntem niste norocosi.Talida
Înapoi la: Forum » Astrologie