stiu, v-ati saturat, dar e tot un vis

•  
    • 120 mesaje
    14 Feb 2007, 12:28
    0 0
    Voi incerca sa fiu scurta, visul a fost mai lung dar ma intereseaza doar semnificatia unui simbol. Am visat azi-noapte ca aveam tatuat pe piciorul drept un ochi mare, tatuajul era colorat, nu negru, iar in jurul ochiului erau desenate raze de soare si cred ca era si o apa desenata la baza piciorului, dar nu sunt sigura de asta, oricum tatajul era unul vesel, dar in vis eram stresata de dimensiunea lui prea mare. Daca ar putea sa-mi spuna cineva ce ar putea insemna, as ramane recunoscatoare
  •  
    • 265 mesaje
    17 Feb 2007, 12:01
    0 0
    Cum spui tu este doar un simbol.Sunt convinsa ca a fost un vis plat,foarte clar,cu f multe detalii,dar care nu ti-a trezit nici un simtamant.
    Soarele si apoi ochiul(desenate) imi spun ca tu iti doresti ceva cu f multa intensitate.Vrei o rezolvare rapida si esti nerabdatoare.Poate fi vorba despre un sentiment de dragoste.Sau,in orice caz este ceva ce te va propulsa cu mult deasupra a ceea ce ai in prezent.Este un statut care trebuie sa ti se recunoasca.
    Ceea ce iti doresti pare,pt tine, imposibil de obtinut,de realizat, dar in caelasi timp speri si crezi cu tot dinadinsul ca ti se va intampla.
    Nu iti pot spune daca vei obtine ceea ce iti doresti(pt ca nu am prea multe detalii),dar cu sigurantza inceputul este promitzator.