vis

•  
    • 37 mesaje
    14 Feb 2007, 09:17
    0 0
    de cateva nopti(vreo 4)o tot visez pe sora mea,sunt certata cu ea de ceva timp,dar in vis nu,ne intelegem normal,in primele 2 nopti o visam si pe mama, care e moarta de cativa ani
    cine ma poate lamuri si pe mine ce poate insemna aparitia lor in vis?
  •  
    • 72 mesaje
    14 Feb 2007, 10:09
    0 0
    Mesajul este clar,trebuie sa te impaci cu sora ta. Si mama ta (care nu mai este Aici), doreste acest lucru! Iertarea este un Dar ce ti-a fost dat pe tot parcursul timpului. Nu este ceva care sa-ti parvina sau sa-ti poate fi luat. Ea, exista mereu Acolo si, este singurul Dar de care o sa ai vreodata nevoie ca sa treci Dincolo de experienta Durerii si a Suferintei.
    Irina
  •  
    • 265 mesaje
    17 Feb 2007, 11:53
    0 0
    Mama din vis da sigurantza,aduce protectia, este mediul in care tu te simti bine.Faptul ca in vis tu si sora ta nu sunteti certate(ar fi trebuit sa soui ce simti vis-a-vis de ea)iti da un indiciu clar.Daca in vis simtamintele tale sunt dintre cele mai bune si mai calde,este evident ca asta iti doresti: impacarea.Te-ai simti mult mai bine daca ai stii macar ca nu sunteti certate si nu neaparat daca ati fi f bune prietene.
    Nu este un vis rau,sau prevestitor.Este doar nevoia ta de a te simti protejata.Ai nevoie de afectiune,probabil treci printr-o perioada in care esti irascibila fara motiv.
  •  
    • 37 mesaje
    17 Feb 2007, 16:38
    0 0
    deci,visand-o pe mama nu ma mira,pt ca in fiecare seara ma rog la D-zeu sa o visez,asa ma consolez ca macar in vis e langa mine,iar in leg cu sora mea...in vis ,nu as putea spune ca suntem prietene sau ca ne intelegem bine,din contra si in vis simt asa o repulsie fata de ea,iar in viata reala nu am nici cea mai mica intentie sa ma impac cu ea,de-a lungul timpului mi-a facut mult rau,iar ceea ce sa intamplat acum de a adus la cearta a fost picatura care a umplut paharul,oricum va mutumesc celor care ati raspuns
    si in nici un caz nu cred ca mama isi doreste sa ma impac cu sora mea,deoarece si mama mea a murit foarte suparata pe ea si nici nu cred ca acum dupa moarte in viata de apoi a iertat-o la cat rau i-a putut face in ultimul an de viata cand era foarte bolnava
  •  
    • 265 mesaje
    18 Feb 2007, 20:24
    0 0
    Dupa cum ti-am spus.Daca sentimentele tale in vis sunt dintre cele mai bune si mai calde,este evident ca iti doresti impacarea.Tu nu ai specificat ce sentimente ai in vis fatza de sora ta.Mama din vis nu are legatura neaparat cu mama din realiatate.De multe ori nici nu-i visezi chipul,dar stii ca mam este acolo.Sunt f importante detaliile pe care le dai.Daca vrei sa-ti explici un vis,cauta intai in sufletul tau si in esentza sentimentelor tale.Cei care iti dau cu parerea despre semnificatia visului tau(asa cum am facut si eu),nu au de unde sa stie ce simtaminte ai avut tu in vis.
    Cat despre dorintza mamei tale de a te impaca cu sora ta...Acest aspect nu il comentez pentru ca nu cred ca cei morti ar avea vreo legatura cu cei vii.
    Iti doresc toate cele bune.