vreau si eu un ajutor

•  
    • 27 mesaje
    12 Feb 2007, 21:56
    0 0
    de ceva vreme mi se intampla numai lucruri urate m-am desaprtit de iubitul meu cu care am stat multi ani impreuna ,de fapt m-a inselat ,am incercat o alta relatie si iar s-a rupt ,cu serviciul nu pot sa avansez si nici nu-mi gasesc vreo sustinere in alta parte. Cred ca este ceva paranormal ca nu mai pot sa ies .Caut cu disperae sa ies si nu pot. Poate sa-mi explice cineva daca simte vreo energie negativa sau ceva... ca nu mai o pot scoate la capat cu starile proaste. va multumesc!
  •  
    • 1094 mesaje
    13 Feb 2007, 13:40
    0 0
    draga Daa, sunt 2 posibilitati. Primul ar fii atacuri energetice ( nu e obligatoriu blestem ) eu prin atac energetic inteleg mai multe persoane sau una sufiecient de puternica care se gandeste negativ la tine , tu rezonezi cu ea, si se intampla toate cele descrise..sau:
    nu erai pe drumul bun : schimbarile sunt dureroase in cazul asta dar necesare. Am trecut prin asta..si nu a fost usor..incearca sa te gandesti ca sunt transormari spre bine, si sa nu le rezisti si mai ales nu te razvratii in sinele tau..daca vrei sa mai vb lasa mi mailul tau sau ym pe privat.
  •  
    • 1094 mesaje
    13 Feb 2007, 15:46
    0 0
    daca vrei sa vii la mine la o sedinta reiki, nu te costa nimic. In general fac doar pentru mine si prieteni dar simt sa ti scriu asta..