Poate sa-mi explice cineva?! pls
-
0 0e vorba despre persoana la care tin f mult,mai bine zis despre faptul ca nu o visez,de cat foarte foarte rar. Mi se pare ciudat si nu inteleg de ce se intampla asta. poate n-o sa ma intelegeti,dar el e departe de mine,nu suntem un cuplu de fapt,si de fiecare data cand il visez,e o senzatie foarte puternica,coplesitoare chiar
l-am visat si asta noapte,atat de aproape,atat de cald,atat de al meu.. si mi-e tare dor.
e ceva in neregula cu mine? inseamna asta ceva? de ce apare atat de rar in visele mele? -
Draga mea, la fel se intampla si cu mine, de fapt nu l-am visat decat de doua ori de cand il cunosc. Si pe mine ma mira lucrul acesta, il visez pe fostul (pentru care nu mai am sentimene deloc) foarte des si imi e destul de neplacut.As vrea si eu sa stiu de ce nu il visez pe cel pe care il iubesc. Totusi visam actori si alte persoane publice hmm..
-
pt lully boy- De ce il visezi rar ..asta nu as putea sa ti spun si nu mi se pare nimic aiurea..
"cand il visez,e o senzatie foarte puternica,coplesitoare chiar"
ai senzatia respectiva pentru ca va intalniti undeva la nivel spiritual si va e dor..si mai cred ca e ceva reciproc.Adica iubire la nivel spiritual - nu e obligatoriu sa se manifeste si in lumea reala .Ce insemna iubire la nivel spiritual? e mult de spus si nu vreau sa zici ca dusa cu capul..
-
Jass,iti multumesc mult pentru raspuns!
cum am mai spus,noi nu suntem impreuna,desi stiu ca simte ceva pentru mine,pastram legatura oarecum si urmeaza sa ne si vedem(asta e subiect de dragoste
...in schimb eu ma gandesc mereu la el,tocmai de asta mi s-a parut ciudat sa-l visez atat de rar..
oricum,ceea ce ai spus despre intalnirile la nivel spatial m-a linistit oarecum..
mi-ar face mare placere sa-mi spui mai multe despre asta,daca vrei, desigur
-
S a intamplat o data intre doi oameni care fiecare avea viata lui . el foarte tanar ea dublu varstei sa se intalneasca si sa simta niste sentimente foarte puternice unul pentru celalalt . Amandoi cu cunostere la nivel spiritual, si au dat seama de unde venea sentimentul..se iubisera mult in alta viata.Si au multumit unul altuia pentru tot, la nivel spiritual, au taiat"corzile" dintre ei si au mers fiecare mai departe.Conteaza mult ce s aintamplat o data la nivel spiritual intre doi oamneni, in orice relatie. Unora le e dat sa se reintalneasca si sa mai fie impreuna daca mai au ceva important de invatat unul de la celalat, daca nu nu.depinde daca si au implinit karma impreuna.
Sper ca a ti inteles ceva din cat m am priceput la ora asta sa explic..
intentia mea cand ti am raspuns prima data a fost a ceea de a te asigura ca nu e nimic neregula cu tine, anumite mesaje..trairi se simt de catre toti oamnenii..atat cat ne este ingaduit. -
tu ,ancamaria 03, il visezi inca pe cel dinainte pentru ca a fost o legatura puternica si sunt inca corzi care nu s au desfacut .ajuta daca in stare de meditatie sau rugaciune, ii ceri iertare pentru ce i ai facut , deci la nivel de sine,il rogi sa te ierte daca e suparat pentru ceva,ii multumesti pentru timpul petrecut impreuna , si il rogi pe Doamne Doamne sa taie orice legatura a ramas intre voi dupa despartire.( raman legaturi sau corzi la nivel de chakra a 4 a a inimii sau chakra 1 la nivel de sex depinde ce a fost mai puternic. ) si tot ca o paranteza sa stiti ca legatura facuta la cununie nu se taie nici dupa divort..
-
atunci cand visezi pe cineva cu care nu ai avut o relatie, dar pe care l-ai placut f mult, care si el te-a placut, oarecum, dar situatia era de asa natura incat nu se putea sa fie impreuna cei doi, care s-au intalnit de cateva ori si au simtit acea atractie, dar nu au lasat ca lucrurile sa mearga mai departe, iar cu timpul relatia s-a racit, cei doi nu isi mai vorbesc, nu se mai intalnesc, dar ea il viseaza inca ...ce mai poate semnifica?