Vis ingrozitor de urat... :(
-
0 0De obicei visele mele imi spun ceva...dar azi noapte am avut un vis teribil...cosmar aproape...
Bunica mea a plecat dintre noi de 1 an si 2 luni si cand a inchis ochii...eu am fost langa ea...poate nu conteaza lucrul asta...insa azinoapte am visat-o...ca era la noi in casa si era pe moarte...la un moment dat mama a zis ca s-a dus...m-a sunat...am venit imediat...am inceput sa facem pregatirile...si cand sa ma uit la ea o vad ca respira...zambeste...am inceput sa o strig si si-a revenit...a deschis ochii...apoi la un minut...a avut un fel de crize...s-a ridicat in fund...n-a mai putut respira...parca ii ieseau ochii din cap....din plans...am dat in ras si apoi in sperietura cand am vazut-o ca se chinuia si iar in plans...asta am simtit...si cand s-a linistit si ea...m-am trezit...dar am ramas cu imaginea aceea groaznica...oare ce se va intampla?...mi-e dor de ea...as vrea sa o pot suna sa-i spun succesele mele..insa numai am pe cine...m-a speriat ingrozitor visul...si mi-e cam teama de urmatoarele zile...
Probabil sunt paranoica....dar nu pot scapa de imaginea asta...se pricepe vreo eva la vise?sau ar tb sa-l uit?
-
In general cand visezi un mort, stiam ca ori se schimba vremea,ori te vei imbolnavi. Cred totusi ca ar fi bine sa-i dai ceva de pomana, mai ales ca ai visat-o la tine in casa.MAi pune-i o lumanare la biserica din cand in cand.
Depinde si de felul relatiei pe care ai avut-o cu ea.Daca erati apropiate si mai ales ca ai fost langa ea cand a murit,este normal (intr-un fel)sa o visezi din cand in cand!
Pupici! -
Multumesc pentru raspuns yzza...da am considerat-o mai degraba pe ea mama mea...ma iubea mult si am iubit-o si o voi iubi toata viata...da...am dat de pomana, tocmai cu 3 zile inainte de vis i-am aprins lumanare la biserica...inca mi-a ramas in memorie aceea imagine...poate n-o insemna neaparat ceva...dar m-a tulburat si simteam nevoia sa zic cuiva...multumesc!
-
buna si eu am avut vise ff urate cu bunica mea,dar ea este in viata.
am visat ca era intinsa pe jos eu eram langa ea,plangeam, si a murit. era atat de urata la infatisare(nu e prima data cand visez ca e atat de urata).apoi m-am ridicat de langa ea si mergeam pe o carare cu gropi si namol, intunecata.nu mai tin minte amanuntele dar ce mi-a ramas in minte a fost cum venea spre mine un caine mare si negru.latra,era furios si era cineva langa mine care imi zicea sa am grija sa nu ma muste,dar cainele sa apropiat si nu mi-a facut nimic ,se gudura pe langa mine si il mangaiam.
alt vis tot cu buni (care l-am mai postat pe forum dar nu pot sa-l uit chiar daca au trecut ani decand l-am visat).eram la tara chiar la poarta si era acolo bunica super urata la infatisare(neagra la fata,vanata)si ma intreba de ce am lasat-o sa faca ce a facut(nustiu la ce sa referit).m-am uitat in curte si acolo era un carucior negru de copil.m-am apropiat de el dar numai imi amintesc cred ca m-am trezit.practic in fiecare noapte visez foarte urat,numai imi amintesc sa fi avut un vis de care sa-mi amintesc cu placere.mi-e teama sa si adorm. -
dana_roby , cu rugaciune multa o sa scpai de cosmaruri.Pentru cine nu stie sa se roage, recomand site ul asta unde gasiti toate rugaciunile, Paraclisul Maicii Domnului care e bine sa fie citit in fiecare seara, recomand Paslmul 50.
http://acatistier.org/
si inca ceva: cand le cititi, coborati va mintea in suflet..