vreau un rac

•  
    • 159 mesaje
    8 Feb 2007, 20:53
    0 0
    mi s-a pus pata pe raci, cunosc cativa sunt tare dreguti si m-am decis......vreau rac...........eu sunt sagetator.........iar cu toti cei pa care ii cunosc in numar de 4 am relatii colegilale/amicale f. bune.........
    ar merge????
  •  
    • 3158 mesaje
    8 Feb 2007, 21:48
    0 0
    merge,merge eu sunt sagetator si am o relatie cu un rac. e superok
  •  
    • 765 mesaje
    12 Feb 2007, 19:14
    0 0
    raaaaac!!!! bleah, cei mai nebuni barbati!
  •  
    • 159 mesaje
    12 Feb 2007, 22:37
    0 0
    de ce sunt nebuni?? mie imi par simpatici, glumeti si totodata responsabili......mai rar gasesti asa ceva.
    dintre racii pe care ii cunos pot spune ca toti fac piata, curat in casa, sunt alaturi de familie in toate momentele chiar in cazul necazurilor, ei iti sunt sprijin.
    chiar te poti baza pe ei.
  •  
    • 844 mesaje
    13 Feb 2007, 09:25
    0 0
    oanaloss asa e!!! Racii sunt ok ...eu abia acum i-am descoperit ...am un D(racusor) si sunt multumita!
  •  
    • 224 mesaje
    13 Feb 2007, 17:27
    0 0
    watermelon, ai uitat cand ziceai ca nu mai suporti aiurelile racului??? acuma e super OK? racii sunt nebuni, mai ales aia din iulie, am zis!
  •  
    • 1195 mesaje
    13 Feb 2007, 17:46
    0 0
    Mai, cine vrea raci, ii ofer eu doi. Ii dau ieftin

La mine pur si simplu n-a functionat, s-ar putea ca ei sa nu fie chiar defecti, deci luati cu incredere.
  •  
    • 4 mesaje
    13 Feb 2007, 21:01
    0 0
    Daca-i vrei ca iubit sau amant sunt perfecti, tot ce poti sa-ti doresti, dar ca soti sunt groaznici. La ei totul e trecator, fidelitatea nu e punctul lor forte.Daca vrei o relatie serioasa mai bine fereste-te de raci.
  •  
    • 556 mesaje
    13 Feb 2007, 21:44
    0 0
    ar fi bine sa nu mai generalizam tot:''racii''k nu toti sunt la fel,cat despre barbati am avut si eu de aface cu 2 soiuri care erau diferiti unul d altul...
    1.extrem de gelos,nu puteam sa ma uit un pic intr-o parte k imi facea crize,destul de distractiv,stia sa se faca placut,infidel,si fara minte prea multa,actiona fara sa se gandeasca
    al 2lea rac era chiar dragastos,haios,glumet,dar cam plictisitor si gelos de asemenea
    cu fetele rac m-am inteles intptdeauna bine cu cu colegii/prietenii barbati raci la fel.
  •  
    • 106 mesaje
    14 Feb 2007, 15:20
    0 0
    ce tare, racii din iulie sunt nebuni
    hm,de aia am dat eu la psihologie,sa nu mai cheltui banii pe sedinte
    ca sa placi unui rac,fi feminina,romantica si asteapta sa te "cucereasca" el pe tine...tre'sa ai rabdare doar...mult succes!
  •  
    • 224 mesaje
    14 Feb 2007, 17:25
    0 0
    siiiiiigur! cei mai tari, dau tzepe misto
  •  
    • 1721 mesaje
    14 Feb 2007, 21:57
    0 0
    "cei mai tari, dau tepe misto" subscriu...tre' sa fii nebuna sa vrei un rac...stiu sunt suuuuper faini, dar mai bine stai departe
  •  
    • 106 mesaje
    14 Feb 2007, 22:06
    0 0
    i-ati verificat voi pe toti?
    nu mai generalizati atata!
    vrei un rac? go for him! nimeni nu merita 100% suntem oameni....cu defecte si calitati
  •  
    • 1450 mesaje
    14 Feb 2007, 22:35
    0 0
    racii,ce personaje ,,controversate''!trezesc tot felul de sentimente!simpatie,curiozitate,dragoste,ura,dar niciodata...indiferenta!cine oare sa-i inteleaga?!se retrag in lumea lor,evitand sa dea explicatzii de cate ori viata le-o cere, sperand ca lucrurile se vor rezolva de la sine si uneori ,chiar asta se intampla!
  •  
    • 1555 mesaje
    14 Feb 2007, 23:16
    0 0
    ca sa cuceresti un rac, tb sa fi la extrema ! nu-ti trebuie romantism ci tupeu, fite, numai asa ii poti innebuni
  •  
    • 224 mesaje
    15 Feb 2007, 15:32
    0 0
    cand mi-o mai trebui mie rac, o sa-l vreau...fiert!
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Feb 2007, 21:38
    0 0
    red_vixen,m-ai prins
    Spuneam odata ca e dificila relatia,cel putin cand are el toane...hmmm.
    Avem o relatie linistita,el e cam gelos(a se citi foarte),nu prea ne certam insa cand are toanele tipice(morocanos,nervos fara motiv,etc) chiar e aiurea,te scoate din sarite.
    E foarte perfectionist si nu exista nimeni mai bun ca el.
    Nu stiu ce sa zic despre modul in care inseala,sper sa nu o faca vreodata,pana acum stiu sigur ca nu a facut-o.
    E inteligent si amuzant,dragastos si ...capos

oanaloss,si tu esti sagetatoare...vezi ca trebuie sa il iubesti enorm ca sa rezisti sa-ti fie ingradita libertatea!pe mine incearca sa ma tina sub papuc,cum se zice
    Ideea e ca nu as renunta la el,il iubesc asa cum e,desi peste tot scrie ca nu suntem compatibili
  •  
    • 2191 mesaje
    16 Feb 2007, 00:41
    0 0
    watermelon...racul tau sigur e rac? ca si leul meu..e exact cum e racul tau..cu toane,foarte capos..dar de obicei ne intelegem bine..
    nici eu nu l-as lasa pt nimic in lume..si la noi..compatibilitate "femeia taur-barbatul leu => 12%" ..mai mult decat ok
  •  
    • 3158 mesaje
    16 Feb 2007, 09:50
    0 0
    eeee sigur rac!chiar ieri a avut niste toane si m-a suparat,era nervos din senin,fara motiv.L-am lasat in pace
  •  
    • 224 mesaje
    16 Feb 2007, 11:32
    0 0
    watermelon, sagetatorul e zodie de foc, racul e de apa. ai auzit tu sa ia apa foc?? (daca n-are ceva petrol..) in relatiile astea, in general apa domina (stinge focul adica. deci, sub papuc cu tine! sunt irezistibili ce-i drept, prea!