Un vis

•  
    • 345 mesaje
    6 Feb 2007, 10:53
    0 0
    Am avut acest vis acum doi ani de zile:

Eram intr-o camera cu prietenul meu, pe care l-am sarutat. In acel moment intra in camera un om imbracat intr-un mantou gri cu gluga, foarte inalt, cu parul blond si ochii albastii care ma intreaba: ce i-ai facut? prietenul meu zacea pe pat, nu mai avea semne vitale, era vanat,” ochii peste cap” si la mana dreapta avea o vanataie. Nu am vrut sa-i spun ca l-am sarutat ,asa ca i-am spus: l-am hranit.
    In a doua parte a visului, plecam sa-i iau sufletul care se afla pe camp undeva. Barbatul inalt ma anunta ca nu am voie sa trec dincolo sa-i iau sufletul, insa nu ascult si plec, alergand.
    Pe drum care era un drum de tara, neasfaltat, treceau oameni in grup, imbracati in haine lungi cu gluga - haine negre si tineau in mana ca un felinar in care era o luminita. Lanaga mine a aparut si un catel care alerga dupa mine...simteam teama, teamna de necunoscut. Am trecut un pod care ara un pod de lemn peste o apa, loc in care catelul s-aa oprit, pe la mijlocul podului.

cum am trecut podul, am vazut in mijlocul campului ca un altar de lemn, in mijlocul altarului aflandu-se un felinar cu o luminita, stiam ca este sufletul lui. Altarul era inconjurat cu foarte multi "oameni"ca niste monstii-schelete care aparau acel altar. Am gasit pe jos o sabie, veche, ruginita care era foarte grea. Am luat sabia si cu o forta extraordinara am nimicit toata armata de acei ceva. Erau grupati in trei randuri, pe fiecare latura a patratului. Ii spulberam pur si simplu. Cand am reusit sa iau flelinarul cu luminita, mi-au aparut doua femei: o femeie mai in varsta si alta mai tanara. Si mi-au spus: nu esti tu aceea care trebuie sa-i dai sufletul, noi trebuie sa il dam, si mi-au luat felinarul din mana. Am ramans acolo si le-am vazut cum pleaca.

Acesta a fost vislul meu..l-am visat intr-o dupa-amiaza iar vreo trei zile dupa m-am simit epurizata.
    Prietenul de care va spuneam, a avut probleme de sanatate si era sa moara. CAnd i-am povestit si i-am spus de vanataiaa la mana. i-am luat mana si i-am spus..a ramas uimit ca si mine..a avut o rana acolo si a fost si resuscitat...insa as vrea sa stiu o intrepretare a acestui vis....vesta sau altcineva, daca aveti timp.
    mercic
  •  
    • 1094 mesaje
    7 Feb 2007, 17:29
    0 0
    Sincera sa fiu nu cred ca o sa ti dea cineva vreo interpretare..bine ca a trecut!
  •  
    • 345 mesaje
    7 Feb 2007, 17:40
    0 0
    jass de ce crezi ca nimeni nu o sa-mi vdea vreo interpretare? am vazut ca s-au mai interpretat vise pe aici!
    al meu de ce nu poate fi interpretat?

mercic
  •  
    • 178 mesaje
    8 Feb 2007, 10:23
    0 0
    In munca de interpretare a unei astrograme sau a unui vis, m-am lovit de cateva ori de situatia in care ori vedeam anumite lucruri pe care persoana respectiva nu dorea sa le vad, sau pe care nu era benefic sa i le spun.
    In ceea ce priveste visul tau, este cea de-a 2-a varianta. Nu este bine intotdeauna, sa scormonim in interiorul nostru si sa lasam lucrurile asa cum sunt. Ceea ce pot sa-ti spun este asa cum a spus si Jass, bine ca s-a terminat cu bine. F. probabil ca intre tine si prietenul tau exista o reintalnire karmica, programata cu mult timp inainte de a va naste voi, si tu, la un moment dat ai jucat pt el rolul INGERULUI PAZITOR, mai bine zis spiritul tau, aceasta scanteie de la Dumnezeu. A fost o mica incursiune in lumea de dincolo...
    Sa fiti fericiti si sa va bucurati de ceea ce este intre voi!
  •  
    • 463 mesaje
    8 Feb 2007, 23:18
    0 0
    Ori poate ti-a placut "Stapanul inelelor" si l-ai vizionat de multe ori! Glumeam, of course. Sorry!
    Totusi important este ca acel prieten al tau ESTE in viatza! Citind postarea ta,ma gandeam "si tipul oare mai e alive "?!
    IMPORTANT e ca este bine, si tu la fel!
    Take care!
  •  
    • 265 mesaje
    18 Feb 2007, 21:44
    0 0
    Draga Elle, nu o sa se incumete cineva sa-ti dea vreo explicatie pt ca tu ai spun deja ce s-a intamplat dupa ce ai visat asta.Cel care se va incumeta sa interpreteze va fii influentzat de ceea ce ai spus tu.