Dar eu ce fac?Aleg

•  
    • 22 mesaje
    1 Feb 2007, 01:26
    0 0
    Sunt nascuta pe 21 mai pe la ora 16:30...In unele reviste ma regasesc la "taur", ceea ce se spune ca sunt, dar in unele la "gemeni"...Eu ce sa mai cred? Bine....sincera sa fiu nu prea ma "fascineaza" horoscopul, dar cine nu a fost macar de cateva ori curios sa-l citeasca?
  •  
    • 622 mesaje
    1 Feb 2007, 09:34
    0 0
    ANUL???
  •  
    • 350 mesaje
    1 Feb 2007, 13:49
    0 0
    si eu am doua zodii...sunt nascuta pe 22 august la 18:30.in '84..in orice horoscop sunt leu...dar am cunoscut o gagik astrolog mai demult..cu cristale si chestii si trestii si ma intreaba intr-o seara:"dar tu esti fecioara nu?".."cum?..nu,nu se poate sa fiu leu tu esti fecioara,ca asa zice aura ta "..si na....m-am pierdut...acum ma intreb si eu din nou..ce-oi fi?
  •  
    • 22 mesaje
    1 Feb 2007, 14:19
    0 0
    in 1986 sunt....
  •  
    • 2938 mesaje
    1 Feb 2007, 14:29
    0 0
    asa e si mama mea . 20 ianuarie.

eh, nu alegeti, aveti trasaturi combinate. mai misto
  •  
    • 556 mesaje
    1 Feb 2007, 21:23
    0 0
    esti gemeni
  •  
    • 1225 mesaje
    1 Feb 2007, 22:14
    0 0
    Si eu sunt nascuta in aceeasi zi, dar cativa ani inainte! Bineinteles ca si pe mine m-a framantat problema asta, daca sunt taur sau sunt gemeni. Aquamarina mi-a spus ca sunt taur, sunt de acord, dar am si influente din gemeni. Si cu asta sunt de acord, si mai e si ascendentul, care isi are rolul sau in determinarea trasaturilor specifice zodiei. Eu zic ca am mare noroc ca am si ceva din gemeni, zodia taurului mi se pare o povara greu de dus!
  •  
    • 556 mesaje
    1 Feb 2007, 22:16
    0 0
    eu dupa datele p care le-a dat am zis k e gemeni,dupa astrolog
  •  
    • 1225 mesaje
    2 Feb 2007, 08:33
    0 0
    Da, n-am zis ca n-ai dreptate, stiu ca anul sau ora nasterii influenteaza in care parte trage balanta.
  •  
    • 318 mesaje
    6 Feb 2007, 03:26
    0 0
    Persoana nascuta la data 21.5.1986, ora 16:30 este in zodia Gemeni (decada 1), cu ascendent in Scorpion.

Asa mi-a iesit pe un sait care calculeaza ascendentul
    Misto combinatie!
  •  
    • 318 mesaje
    6 Feb 2007, 03:28
    0 0
    Ascendentul poate avea uneori o influenta covârsitoare asupra unui nativ: daca, la momentul nasterii, în semnul în care se afla Ascendentul se gasesc mai multe planete, este foarte posibil ca acel nativ sa aiba mai mult caracteristicile zodiei în care are Ascendentul decât cele ale zodiei natale.

Importanta Ascendentului
    Ascendentul are o importanta foarte mare si, de cele mai multe ori, chiar mai mare decât semnul zodiacal. În general, Ascendentul da nativului trasaturi asemanatoare zodiei corespunzatoare, dar pot aparea si multe deosebiri. În orice caz, imaginea personalitatii nativului nu este completa fara caracteristicile Ascendentului, care trebuie corelate cu cele ale zodiei natale.

Semnificatia Ascendentului
    Ascendentul influenteaza aspectul fizic al nativului sau, mai exact, prima impresie pe care o lasa asupra celor din jur. Acest lucru nu se refera numai la înfatisare, ci si la reactiile pe care le are nativul când este confruntat cu anumite situatii. Modul în care se înfatiseaza cineva celor din jur contine si o latura psihica : felul în care nativul îsi controleaza gesturile sau cuvintele, întregul sau comportament în public, modul în care îsi modifica în mod constient imaginea sau acea latura a personalitatii pe care doreste sa o arate celor din jur.
  •  
    • 318 mesaje
    6 Feb 2007, 03:29
    0 0
    Ascendentul in Scorpion
    Scorpionul este o zodie foarte puternica, iar atunci când se afla la orizontul estic (deci in pozitia de Ascendent) este, de regula, semnul dominant al intregii teme. Daca nativul din zodia Scorpionului este hotarât si perseverent, aceste trasaturi sunt si mai puternice la nativul cu Ascendent in Scorpion.

Nativul cu Ascendent in Scorpion este foarte energic, un excelent organizator si un conducator innascut. Aceasta combinatie de calitati il propulseaza repede in functii de conducere, unde nativul cu Ascendent in Scorpion este tentat sa abuzeze de putere si sa se comporte dictatorial.

Nativul cu Ascendent in Scorpion este adeptul cunoasterii de sine. Se autoanalizeaza cu obiectivitate si nu ezita sa isi recunoasca defectele, dar de aici poate aparea si o anumita neincredere in fortele proprii.

In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Scorpion pune mare pret pe siguranta relatiilor, dar are tendinta de a exagera, ajungând posesiv si gelos.
  •  
    • 556 mesaje
    6 Feb 2007, 09:56
    0 0
    ce spunem,zodia gemeni
  •  
    • 265 mesaje
    18 Feb 2007, 22:15
    0 0
    Esti TAUR.Nu inteleg de ce esti atat de derutata...