eu gemeni el capricorn

•  
    • 44 mesaje
    29 Ian 2007, 00:03
    0 0
    as vrea sa stiu daca e compatibilitate intre aceste doua zodii? din cate am citit pana acum compatibilitatea e zero am calculat si dupa data nasterii si tot zero e. eu sunt nascuta pe 28.05.1986 ora 4:45 el 17.01.1980 ora 3:30. poate ma ajutati cu o parere, poate isi spune parerea si o persoana de specialitate. va pup
  •  
    • 156 mesaje
    29 Ian 2007, 11:39
    0 0
    Intrebare intrebatoare: voi doi va intelegeti?
    Daca vezi o persoana super scarboasa si in horoscop iti zice ca este idealul tau, o sa faci pereche cu ea numai si numai pentru ca asa zic astrele???
  •  
    • 44 mesaje
    29 Ian 2007, 12:50
    0 0
    noi acum ne intelegem destul de bine, e complicata povestea noastra in mare as putea sa-ti spun ca suntem de 4 ani impreuna si ne-am certat ne-am impacat si tot asa, el e o fire foarte geloasa si asta ma scoatea din sarite cel mai rau. de jumatate de an ne-am impacat din nou si sunt toate bune si frumoasa... stam si impreuna ... e frumos acum ce sa-ti zic
  •  
    • 44 mesaje
    29 Ian 2007, 12:52
    0 0
    nu, sigur ca nu as sta cu o persoana ...doar pt ca astrele zic ca e jumatatea mea ....
  •  
    • 156 mesaje
    29 Ian 2007, 13:59
    0 0
    Pai pana la urma depinde de tine si de ce vrei tu de la o relatie.
    "Perechea mea" ideala dpdv astrologic este casatorit, asa ca....ce sa fac...nu pot sa-mi cer drepturile astrologice (hahaha)si in plus, nu ne-am intelege in mod real mai departe de fi prieteni (si nu sunt vulpea care nu ajunge la struguri).
    Si da.....noi capricornii suntem gelosi. Pe vremuri aveam accese de gelozie infioratoare, imi este si groaza sa-mi aduc aminte.
  •  
    • 44 mesaje
    29 Ian 2007, 16:26
    0 0
    chiar asa de gelosi???? el are o gelozie bolnava rau, nu are voie nimeni sa se uite la mine, sa nu ies fara el, cu urmariri asta a fost mai in trecut, control la telefon, la lista de mess si tot asa.
    cateodata ma face sa cred ca asta nu mai e gelozie e o boala? am dreptate sau sunt eu nebuna?
  •  
    • 156 mesaje
    30 Ian 2007, 09:40
    0 0
    Nu, nu chiar asa...asta imi pare si mie a boala.
    Nu intru pe mail-ul altora, nu controlez telefonul (chiar daca ispita exista). Asa cum nu-mi place mie sa fiu controlata, nu intru nici eu.
    Ma apucau pandaliile cand vorbea cu altcineva in afara de mine sau ii zambea mai mult (cata tampenie).
    Banuiesc ca si in cazul lui este valabil faptul ca nu se simte prea sigur pe propria persoana si asta este motivul pentru care reactioneaza asa. Nu te lasa inselata de aparente (poate parea super ok, mare si tare, si in fond este un timid si un nesigur).
    Daca este de acord, se poate incerca terapia (nu psihiatru).
    Si daca nu si nu...asa este, nu cred ca este cazul sa-ti strici viata. Gelozia asta netratata se accentueaza cu varsta.