despre tauroaice
-
0 0ce parere aveti despre reprezentantele acestei zodii?
pe langa materialism,snobism as putea adauga inclinatie catre arta,gelozie, umor,incapatanare,fidelitate, comoditate...
voi ce credeti? va plac sau nu?
se aseamana intre ele majoritatea? -
Nu fii rea cu tauroaicele....k sunt ele rele cu tine
eu sunt una dintre ele..si iti pot spune k sunt extrem de mandra.si chiar ma aseman la comportament bineinteles cu super multe tauroaice...mergem pe acelasi principiu
utere,autoritate in societate,...instinctul de a conduce pretutindeni chiar si la chestiile super nesemnificative,etc.
Dar in acelasi timp...extrem de geloase.atata timp kt iubim...si iubim cu adevarat...nu lasam pe nimeni si nimik sa ne stea in cale.
) -
Tauroaica m-am prezentat la apel! F. geloasa nu sunt, nu sunt nici materialista (decat in limitele bunului simt
. Ca toate tauroaicele, sunt frumoasa, desteapta si sexy (ca doar era un topic pe care sa ne laudam, nu?!
, gospodina, independenta, ambitioasa pana la incapatanare, orgolioasa, urasc minciuna, situatiile confuze sau tensionate. Imi plac lucrurile de bun gust, mancarurile bune...nu mai stiu!
A, si sunt mandra ca sunt tauroaica! -
Vorbiti despre cele mai minunate fiinte, nu-i asa?
Eu stiu din autoanaliza ca taurii sunt amabili si tandri( daca nu le iesi din cuvant, evident
, desebit de dragastosi si fideli, iar daca se apuca sa faca o treaba o fac temeinic, sa fi meritat deranjul! In acest context merita pe deplin sa manance bine! -
fetelor si eu tauroaica..fac apelul

sunt prea prea tauroaica pt ca am si ascendentul in taur..mi se potrivesc toate mai putin ca sunt materialista..iar cu gelozia si posesivitatea sunt pe cale sa le mai domesticesc..incapatanarea la fel..in rest ce mi place cel mai mult este vointa si ambitia cu care depasesc cam orice ...de fizic nu va zic ca va imaginati ca nu fac zodia de rusine ..
-
Inca o tauroaica spune prezent. Nici eu nu sunt materialista (contrar opiniei generale despre aceasta zodie), sunt geloasa si posesiva (din pacate, ma lupt mult cu aceste 2 defecte), dar in schimb sunt fidela, iubitoare, prietena devotata, sunt in stare de multe pt binele persoanelor pe care le iubesc, si bineinteles ca apreciez tot ce e de bun gust... a, si nici simtul umorului nu-mi lipseste, chiar daca nu a reiesit din acesta postare
-
hai ca ma 'nervez si pun coarnele in pamant! ce inseamna "materialist" pana la urma? eu nu am intalnit niciodata o tauroaica materialista! Eu sunt tauroaica si niciodata in viata mea nu am acceptat langa mine oameni pe criteriul "material". daca n-are suflet, spirit, inteligenta si alte calitati de genul asta, poate sa-si ia banii si sa se duuuuca! am zis!
-
Adevarat ! Sunt materialiste referitor la faptul ca le place sa fie intretinute.Sunt un pic lenese cand au un culcush cald si se zbate altcineva ca lor sa le fie bine.La asta se refera materialismul taurilor.Si completez : sunt mai mult decat calculate cu banii...as putea spune chiar zgarcite..
Nu vreau sa atac vreo "tauroaica" de aici.Este punctul meu de vedere si sunt trasaturi evidentiate in caracterul celor pe care le cunosc.As mai adauga ca sunt persoane f curioase,au un vocabular frumos, sunt rusinoase si...nu agreeaza gatitul
))Sunt cu adevarat femei! un pic naive... -
Ioana eu nu ma simt atacata pentru ca nu ma recunosc. Tin sa precizez insa ca ai cunoscut tauroaice la care era mai predominata latura negativa a zodiei nu cea pozitiva. Eu nu ma recunosc deoarece eu ani de a randul am fost cea care am purtat grijile materiale pentru 2, pentru ca imi place la nebunie sa gatesc, nu am suportat niciodata sa fiu intretinuta..si nici un pic naiva nu sunt..iar rusinoasa nici atat.