pentru VESTA
-
0 0buna vesta..am mai incercat sa ti trimit PM uri dar nu stiu ce se intampla ca nu le pot trimite..de asta vroiam sa te intreb dc iti pot lasa intrebarea pe forum si sa-mi raspunzi tu daca poti..pupici
-
In partea stg mai jos, e un patratel si scrie in dreptul lui, cu rosu "login",click pe el, iti cere numele si parola si dupa aceea te intorci la mesaj, dar de aceasta data, sus, in stg la Forum apare si optiunea Mesaje private. Click pe ea, apar mesajele tale(daca ai), sus click pe Mesaje private, scrii adresa vesta@eva.ro si trimiti.
Succes! Daca nu, direct pe astro.vesta@yahoo.com -
Dragele mele, ma vad nevoita sa fac niste precizari. Pe forumuri dau, in LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL si DEZINTERESAT, numai niste raspunsuri scurte la cate o problema punctuala care va framanta. Nu lucrez horoscoape natale sau compatibilitati(2-3 zile de munca) si nu fac etalari in Tarot(2 ore de intrebare). Asta inseamna munca, nu gluma. Daca as proceda astfel, nu mi-ar ajunge 24 de ore pe zi, si in cateva zile as muri de foame, pt ca nu sunt decat o fiinta muritoare ca voi. Asa ca am o rugaminte: NUMAI CINE DORESTE MAI MULT DECAT POT OFERI PE FORUM, SA MA CONTACTEZE PE PRIVAT.
Si inca o problema.Am primit solicitarea de a da in Tarot pt a afla ce va face studenta X la fiecare examen din aceasta sesiune. Fetelor, chiar nu intelegeti cat de serioase si riscante sunt aceste lucruri. Nu as pune mana pe carti pt asemenea intrebari, indiferent ce si cat mi s-ar oferi. Nu chemi Divinitatea pt niste, suzati-ma, prostii. Daca aveti intr-adevar probleme serioase, apelati la asa ceva, altfel veti da peste persoane care, fara jena, va profita de voi.
Vesta