soacra
-
0 0voi ce fel de soacre aveti?va intelegeti cu ele?dar ma intereseaza in mod special soacra sagetator,e foarte haioasa dar uneori mi se pare distanta...cum ar trebui sa ma port cu ea?e mama iubitului meu,''soacra mea''
-
Pana o sa te casatoresti oficial cu fiul ei va fi foarte haioasa, dar dupa aceea iti vei schimba parerea si mare minune daca te vei mai intelege cu ea.
Daca tu esti pisicoasa si stii sa ii intri pe sub piele s-ar putea sa ai sanse sa va impacati mereu
Iti doresc mult succes - soacra mea e sagetator si ... -
Dupa parerea mea, respectiva soacra nu mai e demult sagetator, avand in vedere ca influentele ascendentului sunt puternice dupa varsta de 28 de ani. Cred ca are ascendent intr-o zodie duala daca o data e intr-un fel, alta data in alt fel. Intreab-o la ce ora s-a nascut ca sa-i afli ascendentul. Chiar sunt curioasa ce e. Poti avea o surpriza.
-
eu una nu prea cred ca trebuie neaparat dupa x varsta sa treci in ascendent,este sagetatoare si chiar are caracterul care i se relateaza in horoscop.eu una am inteles ca ai influente din partea ascendentului,nu neaparat ca iti dispare zodia dupa x varsta si guverneaza numai ascendentul
alina69,spune-mi te rog mai amanuntit despre relatia ta cu soacra... -
Soacra mea e sagetator si vreau sa zic ca e super.Intr-adevar pare mai distanta .Nu s-a bagat niciodata in relatia noastra.Nici in sens negativ nici in sens pozitiv (nu-si da cu parerea vis a vis de deciziile noastre).Ceea ce e un lucru bun zic eu.In rest e super de treaba.Ne ajuta f. mult.Si a fost alturi de mine intr-un moment f.greu al vietii mele mai mult decat altii(care nu au fost alaturi de mine desi ar fi trebuit).
Acum nu stiu daca asta tine neaparat de zodie...dar am venit si eu cu exemplul personal.probabil ca sunt si soacre sagetator rele. -
soacrele sunt femei care la randul lor au avut soacre numai sa in momentul in care li se casatoresc fii uita prin ceea ce au trecut ele in tinerete si fac aceleasi greseli.
Daca noi la randul nostru suntem femei destepte si stim sa spunem ce ne deranjeaza sau nu la afirmatiile sau obiectiile soacrei "convietuirea" cu ele devine placuta -
soacrele mari (caci mai mult despre ele este vorba) care nu au avut soacre s-ar putea sa se poarte omeneste
Soacrele mari care au avut soacre si nu s-au purtat frumos, la randul lor aplica aceeasi tactica pe care au suferit-o ele in trecut, cum bin espunea cineva mai devreme
Sa va spun o mica poveste reala: o mama de 2 baieti a trai multi ani cu socrii (asa erau conditiile) Sotul dnei era baiatul mamitii si nu face nimic pe langa casa. Dna cu pricina a tras mult si de cand a avut baietii i-a invatat sa nu faca nimic ca nu cumva la randul lor cand vor fi la casele lor sa isi ajute nevestele. Cum a suferit ea sa sufere si altele. -
eu am avut intentia de a o considera pe soacra o a doua mama dar nu am avut cu cine, si-a aratat aversiunea fata d emine inca din primele clipe si am avut de tras ani de zile si m-am consumat si am oftat. Acum ma simt extra pentru ca mi-am impus sa nu mai intru in raza ei vizuala sub nici o forma.