soacra

•  
    • 556 mesaje
    22 Ian 2007, 21:28
    0 0
    voi ce fel de soacre aveti?va intelegeti cu ele?dar ma intereseaza in mod special soacra sagetator,e foarte haioasa dar uneori mi se pare distanta...cum ar trebui sa ma port cu ea?e mama iubitului meu,''soacra mea''
  •  
    • 1280 mesaje
    23 Ian 2007, 08:50
    0 0
    sagetatoare haioasa? hehehe Ai avut noroc ca nu iti era soacra mama ca iti schimbai parerea.
  •  
    • 556 mesaje
    24 Ian 2007, 11:36
    0 0
    chiar e haioasa,glumeata,face misto...dar parca are faze...uneori ma inteleg cu ea super,alteori dupa ce zic ceva se uita lung la mine si am senzatia k se uita urat.nu stui km ce ar trebui sa zic,sau sa fac k sa pot sa ma inteleg mai mereu cu ea
  •  
    • 318 mesaje
    25 Ian 2007, 19:45
    0 0
    Am prietene care au soacre sagetator. Unele dintre ele (despre soacre era vorba;p) sunt fff.exigente insa altele sunt foarte de gasca. Ce pot zice? Conteaza felul ei de a fi.
  •  
    • 63 mesaje
    20 Feb 2007, 16:52
    0 0
    Pana o sa te casatoresti oficial cu fiul ei va fi foarte haioasa, dar dupa aceea iti vei schimba parerea si mare minune daca te vei mai intelege cu ea.
    Daca tu esti pisicoasa si stii sa ii intri pe sub piele s-ar putea sa ai sanse sa va impacati mereu
    Iti doresc mult succes - soacra mea e sagetator si ...
  •  
    • 369 mesaje
    20 Feb 2007, 18:34
    0 0
    Dupa parerea mea, respectiva soacra nu mai e demult sagetator, avand in vedere ca influentele ascendentului sunt puternice dupa varsta de 28 de ani. Cred ca are ascendent intr-o zodie duala daca o data e intr-un fel, alta data in alt fel. Intreab-o la ce ora s-a nascut ca sa-i afli ascendentul. Chiar sunt curioasa ce e. Poti avea o surpriza.
  •  
    • 556 mesaje
    20 Feb 2007, 21:40
    0 0
    eu una nu prea cred ca trebuie neaparat dupa x varsta sa treci in ascendent,este sagetatoare si chiar are caracterul care i se relateaza in horoscop.eu una am inteles ca ai influente din partea ascendentului,nu neaparat ca iti dispare zodia dupa x varsta si guverneaza numai ascendentul
    alina69,spune-mi te rog mai amanuntit despre relatia ta cu soacra...
  •  
    • 497 mesaje
    20 Feb 2007, 23:04
    0 0
    Soacra mea e sagetator si vreau sa zic ca e super.Intr-adevar pare mai distanta .Nu s-a bagat niciodata in relatia noastra.Nici in sens negativ nici in sens pozitiv (nu-si da cu parerea vis a vis de deciziile noastre).Ceea ce e un lucru bun zic eu.In rest e super de treaba.Ne ajuta f. mult.Si a fost alturi de mine intr-un moment f.greu al vietii mele mai mult decat altii(care nu au fost alaturi de mine desi ar fi trebuit).
    Acum nu stiu daca asta tine neaparat de zodie...dar am venit si eu cu exemplul personal.probabil ca sunt si soacre sagetator rele.
  •  
    • 556 mesaje
    20 Feb 2007, 23:32
    0 0
    mihaela,prin ce ai spus u o regasesc pe a mea.
  •  
    • 63 mesaje
    21 Feb 2007, 10:09
    0 0
    sweet iti raspund pe privat
  •  
    • 63 mesaje
    22 Feb 2007, 11:25
    0 0
    sweet am scris un adevarat roman pe privat ca in momneutl in care i-am dat sa il trimita mi-a spus ca nu exista id-ul, asa ca ...
  •  
    • 556 mesaje
    22 Feb 2007, 22:25
    0 0
    ce coincidenta...si eu am incercat sa-ti trimit ceva si la fel mi-a aparut
  •  
    • 556 mesaje
    22 Feb 2007, 22:27
    0 0
    alina..a mers,am reusit sa-ti trimit un msg pe private, cand bagi nick-ul scriel asa sweet_eyes@eva.ro
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 09:18
    0 0
    soacrele sunt femei care la randul lor au avut soacre numai sa in momentul in care li se casatoresc fii uita prin ceea ce au trecut ele in tinerete si fac aceleasi greseli.
    Daca noi la randul nostru suntem femei destepte si stim sa spunem ce ne deranjeaza sau nu la afirmatiile sau obiectiile soacrei "convietuirea" cu ele devine placuta
  •  
    • 1552 mesaje
    27 Feb 2007, 11:07
    0 0
    soacra mea nu a a vut soacra
  •  
    • 744 mesaje
    27 Feb 2007, 12:12
    0 0
    soacra mea a avut o soacra care se purta cu ea asa cum se poarta ea acum cu mine.de aceea cred ca o face din razbunare.nu e capabila de altceva.
  •  
    • 70 mesaje
    27 Feb 2007, 13:05
    0 0
    parerea mea e ca ele sunt niste tampite,parca nurorile ar fi cele mai naspa persoane din lume,cred ca sunt mai blande si cu un animal de pe str decat cu noi.asa e soacra mea,dar nu ma mai intereseaza parerea ei
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 13:50
    0 0
    soacrele mari (caci mai mult despre ele este vorba) care nu au avut soacre s-ar putea sa se poarte omeneste
    Soacrele mari care au avut soacre si nu s-au purtat frumos, la randul lor aplica aceeasi tactica pe care au suferit-o ele in trecut, cum bin espunea cineva mai devreme
    Sa va spun o mica poveste reala: o mama de 2 baieti a trai multi ani cu socrii (asa erau conditiile) Sotul dnei era baiatul mamitii si nu face nimic pe langa casa. Dna cu pricina a tras mult si de cand a avut baietii i-a invatat sa nu faca nimic ca nu cumva la randul lor cand vor fi la casele lor sa isi ajute nevestele. Cum a suferit ea sa sufere si altele.
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 13:53
    0 0
    eu am avut intentia de a o considera pe soacra o a doua mama dar nu am avut cu cine, si-a aratat aversiunea fata d emine inca din primele clipe si am avut de tras ani de zile si m-am consumat si am oftat. Acum ma simt extra pentru ca mi-am impus sa nu mai intru in raza ei vizuala sub nici o forma.