Barbatul fecioara
-
1 3Fecioarele sunt dificile , eu mai bine ca nimeni ar trebui sa stiu pentru ca sunt fecioara , am avut o relatie cu o fecioara si a esuat aseara cand a iesit cu scandal , by the way am scris si la despartiri , dar unde vroiam sa ajung cum reusesti sa intri in sufletul unui fecior , ca eu nu am reusit desi ar fii trebuit sa stiu
-
Barbatul fecioara se remarca prin aspectul sau ingrijit, dar nu este un tip romantic, desi in felul lui, interiorizat si calm, este sincer atasat de partenera lui. Din cand in cand isi verifica puterea de seductie, dar, in general, se margineste doar la flirt.La inima lui, ajungi prin mintea lui. Trebuie sa fii inteligenta, spontana si sa abordezi subiecte interesante. Nu-i place sa fie provocat si nu agreeaza fitzele, vulgaritatea si extravaganta. Nu suporta critica, desi el insusi este campion la asa ceva. Asta este de fapt si punctul nevralgic al unei relatii Fecioara-Fecioara.
Mai departe, un studiu de compatibilitate corect, profesionist si cinstit fata de partenerii implicati se face analizand astrogramele celor doi si analizarea aspectelor pe care le face fiecare planeta a unuia cu fiecare planeta sau punct important al celuilalt. Si compatibilitatea se studiaza in toate cele 4 laturi ale sale: 1.fizic(sexual)2. sentimental(emotional) 3.spiritual si 4.mental. Din experienta mea in astfel de studii, nu exista compatibilitate perfecta pe cele 4 nivele. -
fereste-te ca de ''uciga-l toaca'' de barbatul fecioara. este atat de pisalog si de fixist, incat mai degraba rezisti langa o soacra nesuferita decat langa el. picatura chinezeasca este ''parfum'' pe langa el. te ucide cu cuvantul, putin cate putin, ca nici nu te prinzi cum te duci la fund. Prioritatea lui in viata sunt banii. bani, bani cat de multi. toata ziua calcule si socoteli. banii si persoana lui sunt cele mai imp. lucruri din lume. un munte de egoism. problema este ca se pricepe f. bine sa joace teatru. este o mica satana. altfel, f. gospodar, harnicut si din cate am constatat, destul de devotat, dar...niciodata nu poti sti. face declaratii cu atata usurinta incat ajunge si el sa le creada. tine-te departe!...succes
-
E cel mai bun prieten..numai ca e o mare diferenta dintre cum se comporta ca amic si cum se comporta ca iubit.N-as fi vrut sa fiu in locul iubitei lui.Totusi am observat si o calitate: isi proteja iubita, aceasta se putea baza pe el numai ca trebuia sa fie docila si sa nu-l contrazica vreodata.ca amic nu era ora din zi sau din noapte in care daca aveam nevoie de ajutor sa nu vina.
-
Sunt singura multumita de pe aici cu sot fecioara????????????
Mai sa fie....
Iata calitatile:
1. este extraordinar de pedant, de ordonat. Nu adoarme daca nu spala vasele din chiuveta, gateste, imi calca (caci eu nu am simtul "detaliului" ca el), coase. Numai vorbesc de curatenie. Este MANIAC!!
2. ma ajuta si ma sprijina in orice am nevoie. Este familist convins, isi iubeste mama, dar sotia si mai mult.
3. este un prieten de nadejde. Isi respecta cuvantul dat, este extrem de punctual.
4. este un om fff corect si tine sa faca lucrurile ca la carte. Cateodata ma enerveaza chestia asta, eu, fiind geamana, mai fuseresc lucrurile (daca se poate...)
5. este perfectionist atat cu el, cat si cu ceilalti.
6. este ROMANTIC (lucru care ma oboseste cateodata).
7. sex - no comment!
Defecte (ca are si din astea):
1. ipohondru, sensibilos. Nu rezista la stress prea mult, imediat "cade".
2. mereu, dar mereu, cere dovezi de iubire. Le ofera si el, dar ce-i prea mult, este prea mult. Plus ca are nevoie sa sa simta alintat/rasfatat/mangaiat/pupat si in .... daca s-ar putea
3. cu banii... este dezastru: devine zgarcit cand nu trebuie si mana larga cu cine nu trebuie. Nu le refuza prietenilor ajutorul, inclusiv material.
4. este o fiinta sociabila. Mereu are nevoie de oameni, de prieteni, pe cand eu as mai sta si singura acasa...
Per total: am un sprijin de nadejde in gospodarie
, ma iubeste, il iubesc. Inca nu i-a filat interesul pentru altele, sunt oricum cu ochii pe el.
-
Bravo, delia25, pt salvarea onoarei barbatului-fecioara. Am obosit sa tot spun ca nu exista zodii bune si rele, ca fiecare are calitati si defecte, unii mai multe, altii mai putin si ca la cele cateva sute de astrograme pe care le-am facut(in afara cunostintelor sau rudelor)nici unul nu seamana macar cu celalalt. Stau si ma gandesc: daca este adevarat ca suntem dupa chipul si asemanarea Creatorului, indiferent cum s-o numi El, cat de complexa Fiinta este acest Creator. Si ma bucur din tot sufletul ca noi, oamenii, sntem atat de diferiti, pt. ca ar fi cumplit de monotona si plictisitoare o lume in care toti ar fi ca mine sau ca oricare dintre noi.
-
Eu stau cu un ,,fecior" de 4 ani şi pot să spun ca îl cunosc fff bine.Barbatul fecioara nu este sub nici o forma violent, gelos, posesiv si suspicios.Recunosc ca este pisălog si critic.Lui ,,feciorului" pot să-i reproşez doar faptul ca nu este f. romantic şi este mult prea pedant.
Cum l-am cucerit? Simplu, prin felul meu de a fi.....fiind sinceră, spontană.... -
Intr-adevar, difera mult intre ei.
La cei pozitivi, am gasit toate calitatile insa o caracteristica o au cam toti: teatrul!
Ultimul tip fecioara pe care l-am cunoscut: un tip foarte generos, m-a umplut de cadouri, un sentimental dar in acelasi timp si prefacut. era gelos pe prietenii mei, ofticat si putin razbunator. -
Fetelor...mie,nu mi-ar mai trebui un barbat "fecioara" nici daca as ramine doar eu si el pe planeta!
Fireste,sunt "fecioare" si "fecioare";functie de ascendent,functie de ....ce mai conteaza!
Toti,au in comun:
- lenea(sunt tipi colerici,taciturni,trec brusc de la o stare la alta,de la mutenie la crize de furie vecine cu nebunia si sadismul,de aceea,toata aceasta "ardere"fie mocnita fie manifestata ai seaca energetic si apoi "cad" la pat,dorm...ca sa-si incarce bateriile).Permanent sunt obositi,petrecindu-si cea mai mare parte a timpului in pat.
- sunt lasi,fricosi...desi,ca sa mascheze aceasta,fac pe raii si vitejii...
- sunt ipohondri si le e o frica teribila de moarte!
-sunt usor...feminizati.
- egoisti si egocentristi
-zgirciti si avari,calici chiar(Hagi Tudose,ala de vroia sa taie coada pisoiului,era "fecioara").
- fuduli,nevoie mare...
- sex,mai rarut...cind au ei chef;trebuiesc provocati,femeia trebuie sa ia initiativa...altfel,aveti de asteptat!
Au si o calitate:iarta...chiar si infidelitatea daca "vinovata"regreta spasita si face pe victima,pentru ca ei,viseaza sa schimbe lumea...s-o faca mai buna;viseaza...se cred mari si tari!
Cemai...sa nu aud!