varsatorii ca oameni

•  
    • 5 mesaje
    21 Ian 2007, 11:21
    0 0
    ...dragilor varsatorii pe cat sunt de inteligenti pe atata sunt de ghinionisti...asta e
  •  
    • 2825 mesaje
    21 Ian 2007, 11:50
    0 0
    Eu nu ma consider ghinionista, sunt chiar norocoasa!
  •  
    • 4132 mesaje
    21 Ian 2007, 12:28
    0 0
    Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, tipul omului timpurilor viitoare, a avangardistului, a celui cu un pas înaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Prietenia Varsatorului este atat de puternica si de ampla, încat se poate extinde asupra întregii omeniri, deci acesta ar putea fi persoana cea mai potrivita pentru a se apropia de cei care au nevoie de un ajutor. Este original prin excelenta, original pana la excentricitate. Varsatorul deschide orizonturi largi catre ziua de maine, nascand utopii, mari revolutii personale, reprezentantul Varsatorului dorind în primul rand o mare transformare a sa si a lumii în care traieslte, cautand sa o faca mereu mai buna. Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Varsatorul cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.
  •  
    • 939 mesaje
    21 Ian 2007, 13:15
    0 0
    ...
  •  
    • 178 mesaje
    21 Ian 2007, 17:14
    0 0
    Imi pare rau pt. experienta ta nefericita, dar nu cred ca Varsatorii sunt de vina, ci acel "Varsator" pe care ai avut tu nenorocul sa-l intalnesti.
    Personalitatea unei persoane este data de zodia in care se afla Soarele la momentul nasterii, apoi de Ascendentul sau(constelatia care rasarea la orizont in momentul nasterii), apoi de Luna(care arata psihicul, cum este la interior, nu ce se vede). Daca mai are si planete in Casa I(a Personalitatii) si acestea influenteaza. Daca una din ele mai este conjuncta si cu Ascendentul, devine planeta dominanta si impregneaza puternic personalitatea.
    Vedeti cat de diferiti pot fi oamenii nascuti cu aceeasi zodie natala?
  •  
    • 939 mesaje
    22 Ian 2007, 09:34
    0 0
    ...
  •  
    • 178 mesaje
    22 Ian 2007, 11:33
    0 0
    Ceea ce spui tu imi intareste si mai mult o teorie care imi explica de ce multe persoane intalnesc in cursul vietii lor preponderent persoane dintr-o anumita zodie. De exemplu, eu pana acum, si am totusi o varsta, am dat mai ales peste Lei, atat in familie, cat si profesional. Daca este adevarat ca venim cu un anumit scop, sa invatam o anumita lectie(si-mi vine greu sa cred ca a risipit Dumnezeu atata creatie degeaba), poate ca lectia vietii respective este si sa invatam sa convietuim cu acel gen de oameni. Poate ca si noi avem ceva prin care ii atragem pe ei, pt a da un examen de evolutie a personalitatii.
    Spune-mi data si locul nasterii, ca sa-ti pot spune unde ai Luna.
  •  
    • 939 mesaje
    22 Ian 2007, 11:37
    0 0
    ...
  •  
    • 178 mesaje
    22 Ian 2007, 18:43
    0 0
    Este asa cum spuneam in mesajul precedent. Cum sa nu fii atrasa de Varsatori, daca tu insati ai Mercur si Venus in zodia Varsatorului. Ai aceeasi minte ascutita, originalitate, nonconformism(calci toate regulile si traditiile, nu-i asa?, ai un spirit de independenta puternic si o mare nevoie de comunicare. Ascendentul este in Scorpion si Luna in Leu. Esti un barbat in trup de femeie, puternica si dominatoare. Oricum, iubirea si soarta ta nu sunt pe aceste meleaguri. Iar Venus retrograd imi spune ca esti predispusa la experiente deceptionante in dragoste. Ai un destin interesant!
    Cu iubire,
    Vesta
  •  
    • 432 mesaje
    22 Ian 2007, 19:48
    0 0
    N-am mai intrat de mult pe la astrologie si vad ca tu, Vesta te pricepi...poti te rog sa-mi spui si mie cate ceva despre ce vezi tu ca scrie in stelele mele?
    Sunt de fel foarte nehotarata si am mereu probleme in alegeri...as fi curioasa ce se vede ...de sus asa
    Sunt nascuta pe 27 ian 85...ora 6 sau 7, bucuresti.
    Multumesc anticipat si sper sa-mi raspunzi pe mail dc se poate la vila_emil@yahoo.com!
  •  
    • 939 mesaje
    23 Ian 2007, 09:43
    0 0
    ...
  •  
    • 1364 mesaje
    23 Ian 2007, 09:59
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 939 mesaje
    23 Ian 2007, 10:08
    0 0
    Celia,
    multumesc pt incurajari! sper sa ai dreptate! Daca ai sti ce mult conteaza o vorba buna din partea cuiva...
    Multumesc inca o data!
  •  
    • 178 mesaje
    23 Ian 2007, 12:34
    0 0
    Am convingerea ca omul poate schimba f. mult din predispozitia astrelor tocmai daca stie, pt. ca eu cred in liberul-arbitru si in puterea lui de a influenta destinul. Daca nu as avea convingerea asta, as arunca toate cartile de astrologie sau de Tarot. Altfel nici nu ti-as fi spus nimic. Sunt f. multe cazurile de oameni care au schimbat in bine prin comportamentul lor o astrograma nefavorabila(ceea ce nici nu e cazul tau. Astrologii spun ca atunci cand o astrograma este prea frumoasa, aceea este o viata irosita, a unui spirit care nu evolueaza(parc-ar fi in vacanta)
  •  
    • 178 mesaje
    23 Ian 2007, 12:38
    0 0
    Apropo, astrograma mea este dezastruoasa, dar de-abia cand am inteles mesajul transmis de astre, care este scopul vietii mele pe acest pamant, am reusit sa-mi depasesc problemele. Pacat ca pt. asta a trebuit sa treaca atat de mult timp din viata mea!
  •  
    • 432 mesaje
    23 Ian 2007, 13:22
    0 0
    Multumesc frumos Vesta pentru promptitudine si timpul acordat! O zi frumoasa!
  •  
    • 844 mesaje
    23 Ian 2007, 14:14
    0 0
    buna fetelor...si eu o varsatoare....pun mult suflet, ajut pe toata lumea daca pot si raman mereu dezamagita...asta e!
    Vesta te rog daca poti sa ma ajuti si pe mine...iti raman recunoscatoare!
    7.02.1979 Bacau...1-2 noaptea nu sunt sigura! nycosia2004@yahoo.com
  •  
    • 626 mesaje
    23 Ian 2007, 14:58
    0 0
    Nu sunt sigura ce sunt...varsator sau capricorn?Unele horoscoape indica capricorn altele varsator...
    nascuta pe 20 ian.1964,ora 12-12.30 a.m.
    Cine ma ajuta? Poate sti tu vesta...
  •  
    • 178 mesaje
    23 Ian 2007, 16:41
    0 0
    Pt. scarmen: locul nasterii, iar ora este 12-12,30 ziua sau noaptea, ca sa nu intelegem lucruri diferite prin a.m.
  •  
    • 740 mesaje
    24 Ian 2007, 13:03
    0 0
    vesta te rog si eu daca poti...si pt mine sunt nascuta pe 12 februarie 1984 , satu mare, in jur de ora 8:30 dimineata...
    daca poti sa imi dai raspunsul pe adresa de mail raman datoare vioricaflorica@yahoo.com