Of,compatibilitatea asta!
-
0 0Buna,fetelor!
Sunt trista!Parca tot viitorul meu s-ar invarti in jurul acelui rezultat...Mi s-a facut o astrograma relationala(sau cum s-o chema aia)si rezultatul a iesit ca nu sunt compatibila cu prietenul meu pt casatorie.Exista atractie sexuala,compatibilitate sociala si alte asemanari intre noi,dar cica nu exista comunicare emotionala si de asta nu ar merge o casatorie.Noi ne iubim si in viitor chiar ne-am gandit la casatorie.Dar acum nu stiu ce sa mai fac..Poate sunt eu nebuna si cred in toate prostiile insa chestia asta chiar m-a indispus.
Este cineva dintre voi care a contrazis teoria?
Eu sunt taur,el balanta si in ciuda teoriei,noi ne intelegem bine,insa astrele zic altceva.Ce sa mai cred? -
eu sunt leu,iar sotul meu este pesti...compatibilitate O -asa zic astrele
,dar noi suntem casatoriti de 9(noua) ani...asa ca...fruntea sus si gandeste-te ca poti sa fi compatibila dpdv astrologic cu o persoana 100%...si totusi casnicia sa nu mearga...
si eu cred mult in astrologie...dar totusi nu las ca lucrul asta sa-mi influenteze viata chiar atat de tare...
te pupicesc...si nu mai fi trista... -
Este adevarat ca profesionist, compatibilitatea se studiaza in toate cele 4 laturi ale sale: 1.fizic(sexual)2. sentimental(emotional) 3.spiritual si 4.mental. Nu exista compatibilitate perfecta pe cele 4 nivele. Ce rost ar avea o relatie in care nu esti fortat(a) sa evoluezi, sa te adaptezi, unde nici unul nu ar avea nimic de invatat de la cel de langa el?
Eu si sotul meu suntem incompatibili dupa zodiacul european(leu-fecioara), chinezesc(cocos-mistret), iar dupa analiza astrogramelor, ne potrivim doar intr-un capitol, dar avem 25 de ani de casatorie si 2 copii mari impreuna si ne intelegem f. bine, dar asta a presupus un efort continuu de adaptare a fiecaruia din noi. Scopul studiului este de a-ti arata diferentele dintre voi, de a-l cunoaste pe celalalt si de a sti cum sa eviti ca acele diferente dintre voi sa nu devina ireconciliabile.