sa discutam despre berbecii indragostiti
-
1 0Buna,sunt prietena unui berbec si uneori ma uimesc reactiile lui/Poate cineva sa vorbeasca despre relatia ei cu un berbec?
-
da, eu traiesc cu un berbec, am trait cu un berbec si prietena mea cea mai buna e berbec; si mai am un coleg berbec; fiecare e altfel, sa stii;
unu' e rautacios, prietena mea e invidioasa, dar au si multe calitati;
iubiticu' e orgolios, dar nu prea mult, e mandru, dar cu limita, e imprevizibil, impulsiv, eu il fac isteric, se supara repede si tot repede ii trece si tot el vine sa te pupe;
cred ca m-am obisnuit cu el asa cum e, de exemplu pe altii ii sperie cand se infurie; e posesiv, asa e, dar daca esti fideluta si te-a "testat" deja nu-ti face probleme;
asa cum tu vrei sa fie numai al tau, tot asa vrea si el; si intr-o relatie, zic eu e bine sa stiti unul de celalalt, sa aveti grija unul de altul;
el e genul care nu sta o clipa, canta, vorbeste, se agita, repara, strica, pe mine ma ameteste, ptr. ca eu sunt mai linistita, nu fac atata zarva in jurul meu;
trebuie sa fiti diferiti ca sa o puneti de-o relatie -
eu traiesc cu un berbec...suntem impreuna de 5 ani si pentru mine este superb.
Am cunoscut si alti berbecii si pot sa spun ca ce ma atrage pe mine la ei este faptul ca sunt foarte foarte haiosi , pontosi ( cel putin cei pe care ii stiu eu )
Au simtul umorului , stiu sa se distreze si nu sunt egoisti o fac pentru toti.
Sunt incapatinati , dar si usor de controlat , si in final daca esti abila reusesti sa faci lucrurile asa cum vrei tu , nu trebuie sa ii dai prea multe informatii.
oricum eu sper sa gasesti berbecul respectiv la fel de haios si de serios in relatie cum l-am gasit si eu pe al meu. ( sunt seriosi in relatii zic eu
alexandra
http://girlpower.e-pagina.ro/forums/ -
Buna fetele,
Eu sunt berbec indragostit. Este adevarat ca exista diferenta intre barbatii si femeile berbec dar fundalul este cam acelasi.
O sa va dau cateva detalii despre cum sunt eu in principiu si am vazut ca si alti berbeci, femei si barbati, au cam aceleasi tendinte de comportament.
In primul rand dau totul pentru persoana iubita, ii gatesc ce-i place fara sa stie dinainte, ii cumpar ce ii place, ii fac mici surprize, dar nu suport minciuna si infidelitatea. Sa stiti ca un berbec iarta minciuna dar in sufletul si in mintea lui se va schimba ceva si anume un semn de intrebare va aparea de fiecare data cand ceva este dubios. Sunt fidela si cer fidelitate, nu i-as ierta infidelitatea nici daca as avea cinci copii cu el. Vorbesc foarte serios si el o stie.
Sunt orgolioasa si mandra, cer sa fiu respectata si nu as putea trai fara respect, dar daca avem vreo mica disputa tot eu ma duc la el, chiar daca este vina lui.
Sunt impulsiva si jucausa (desi am 24 ani)si sotul meu este gemeni. Sincer va spun ca daca nu ar fi fost si el genul care sa se joace cu mine cand am chef nu as fi stat cu el (pe 5 octombrie facem 6 ani de cand suntem impreuna, iar pe 10 noiembrie, 2 ani de casatorie).
Dar sunt si foarte realista, imi place sa fac planuri in ceea ce priveste casa si le-am si dus la indeplinire. Nu imi place sa mi se spuna acasa ce sa fac si cand sa fac. Fac singura din placere, altfel nu fac deloc.
Cam asta ar fi in mare caracterul meu, sper sa va ajute un pic explicatiile mele in relatiile cu alti berbeci.
Va doresc relatii frumoase tuturor. -
eu sunt casatorita cu un berbec indragostit, eu fiind scorpion, deci un amestec exploziv...este foarte bun, dar incapatanat si orgolios...uneori foarte dominator...mie imi place relatia cu el pentru ca este un tip puternic simi ofera multa intelegere...dar probabil ca se inteleg si ascendentele noastre-el geaman iar eu leu...este complicata problema compatibilitatii...mai vorbim...