Capricornilor, la apel!
-
0 0Capricornashilor, pentru ca este luna sarbatoririi nostre ia dati iama acilea, si spuneti cum va simtiti iubiti si bagati in seama! Cel putin eu vreau sa rup gura targului de ziua mea, care se apropie repejor! Le voi pregati celor pe care ii iubesc, in special prieteni si cei din familie, bunatati extra, iar eu voi radioasa, pentru ca simt ca anul acesta va fi mai bun pentru noi decat cel care a trecut! Desi sincer, nu a fost chiar foarte rau, cu toate ca l-am simtit stresant, obositor.
Sa fiti iubite, frumoase, destepte si mai ales sanatoase! Pupici. -
Griti, iti spun La multi ani si sa te distrezi cit mai bine!

Stiu ca tu ai o problema cu mine, chiar nu stiu de ce (cred ca ori ai ceva legat de o anumita prejudecata legata de mine, in mod clar eronata, foate ti s-a parut ca mint cu ceva sau ma laud si ai reactionat asa cum ar face orice Capricorn care nu ii plac minciunile sau laudele si ingimfarea, insa pe bune ca eu nu am fost nici una si nici alta, dar sint foarte glumet si imi place sa ma joc, sa ma relaxez, sa ma simt bine, sa rid.. si trebuie sa inveti cum sa stii de gluma, pe un forum... si esti prea agresiva la virsta ta pt o discutie relaxat pe forum si regret!!).
Si eu tot Capricorn sint, dar cu ascendent in Leu si oricum, dupa 32-33 de ani intervine mult mai puternic ascendentul ca si trasaturi in comportament si aitutdine, si asta-mi place la mine cel mai mult.. ca sint un Leu imbracat in haine de Capra..
..par asa de cuminte si de dragut pe dinafara, ascultator si cu umor, uneori cu multa ironie sau auto-ironie, dar asta e o chestie specifica zodiei noastre iar in interior sta si pindeste cu ochi de felina un Leu, pregatit sa domine, sa ajunga cit mai sus si sa se bucure de viata! hmm, very exciting!!

Oricum acest an va fi unul foarte bun pe toate planurile pt zodia noastra, poti cauta de preferat la ambele zodii pe Internet dupa cuvinte cheie, de ex. Horoscop 2007.. eventual doar numai in romana.. si vei gasi fel de fel de site-uri din care vei afla ce te intereseaza.. oricum, e important ca noi sa fim la fel de ambitiosi, curajosi, optimisti si calculati ca toti Capricornii, la fel de afectuosi si plini de iubire cu cine merita si poate mai putini incapatinati si dificili cind sintem dezamagiti, cind lucrurile merg prost sau sintem in groapa emotionala.. orice ar fi, va doresc la toate surorile capre, un an in care sa "behaiti" cu placere tot anul, si sa va delectati cu de toate, sa aveti multa sanatate, iubire si impliniri pe masura ambitiilor!! Si nu uitati ca baza in tot ceea ce faceti este pe voi!!
-
Da, merci Bigs! La multi ani si tie! Sincer, nu am nimic cu tine, decat cand simt ca ne faci zodia de comanda ...Doar stii cat de perfectionisti suntem noi Capricornii! Oare vorbeste Leul ascendent din tine, cand rontaie caracteristicile astrologice tipice ale Caprei? Uite, ar fi o explicatie posibila pentru comportamentul tau uneori controversat ce rezulta din postarile tale, privite in ansamblu.
Iti doresc un an bun, Capra sora mare! -
Draga mea, comportamentul meu aici e una.. si nu e controversat.. ci poate mai complex si neobisnuit pt tine.. si oricum, nu ma poti intelege si simti asa cum sint eu, real, doar pe net, din 5 discutii ...iar faptul ca imi place sa ma joc, sa incit, sa glumesc sexy, ironic, acid sau mai ciudat ori sa fortez limitele discutiei pt a vedea cit de inteligent sau cit umor are partenerul meu este cu totul altceva.. iti explic asta, pt ca sa poti analiza mai bine ceea ce scriu.. daca chiar vrei sa ma intelegi..
Oricum..nu vreau sa devorez pe nimeni, ca un Leu, ci sa imi faca placere comunicarea si ceea ce aflu si inteleg din fiecare discutie!! Cine e mai veche pe forum, ma cunoaste destul de bine, dar ca in orice relatie, totul se simte si se intelege mai bine in timp.. asa ca, lasa perfectionismul pt familia ta, pt cariera ta sau pentru orice dorinte si planuri mai ai, dar aici fii relaxata, mai apropiata si mai vesela, OK?? ca nu te maninc, mai caprito!!
-
la multi ani.
si eu sunt o capricoarna si sotul meu capricorn.
ziua mea a trecut si pentru ca sunt nascuta chiar pe 25.12 nu pot niciodata sa o serbez asa cum imi place;iar sotul meu anul acesta are examen de ziua lui,asa ca o lasam mai moale cu petrecerile.
sper sa fie intr-adevar un an mai bun,anul trecut a fost groaznic pentru mine.
mi-a murit mama si am ramas si fara serviciu,asa ca..........sper sa-mi fie mai bine anul acesta. -
"si oricum, nu ma poti intelege si simti asa cum sint eu, real, doar pe net, din 5 discutii"
Zau, Bigsule?!! Si nu crezi ca e valabil ceea ce ai postat si pentru tine in privinta mea, draga leule mascat in capritza? Este eronat sa emiti pareri in necunostinta de cauza. Abstinenta verbala/scrisa este de multe ori binefacatoare. Ca si perfectiunea, pentru cine reuseste sa o zareasca. Caci "perfectiunea este numai in ochiul privitorului", nu-i asa?
Bigs, ce ai facut, ai luat cadouri pentru prietenele tale care plecau din tara? -
Nome, merci!

Eu am fost de curand la Potcoava, pe care ti-l recomand cu maxima caldura: mancare super, servire extra, preturi minimale. Nu degeaba a fost si Base' pe acolo. In schimb, nu iti recomand cafeneaua Turabo Cafe, decat daca ai o maxima urgenta. Am fost cu doua prietene foarte bune, si a fost minunat, dar nu din cauza modului de servire, ci din pricina amicelor. M-au facut sa rad cu lacrimi, asa ca habar nu am ce cafea am baut.