Barbatul Sagetator

•  
    • 199 mesaje
    10 Ian 2007, 22:06
    0 0
    Dragelor,
    Cum ati perceput voi barbatii sagetatori din viata voastra?Am inceput o realtie cu un Sagetator si nu stiu ce sa cred.Uneori e atat de distant, apoi atat de iubitor, apoi parca iar uita ca exist.Dar in zilele cand stam impreuna nonstop imi da toata atentia din lume.
    Mi se pare ca e si cam perfectionist cu curatenia...
    Sunt atatea semne de intrebare dar e si atat de frumos!
    Voi cum ati cucerit un Sagetator?Care ii sunt si partile mai uratele?
  •  
    • 700 mesaje
    10 Ian 2007, 23:32
    0 0
    Daca exista un lucru pe care sagetatorul nu-l suporta acela este sa-i fie ingradita libertatea.
  •  
    • 318 mesaje
    11 Ian 2007, 00:55
    0 0
    Oricum el face mereu ce vrea el, e un tip cam egoist (nu spun ca toti sagetatorii sunt asa dar mare parte din ei cam da..)
  •  
    • 199 mesaje
    11 Ian 2007, 20:19
    0 0
    Multumesc pentru pont.
    Am cam simtit si eu ca libertatea e pe primul plan in viata lui.

Ce am mai observat e ca el nu cauta o partenera ci acea partenera , "potrivirea perfecta".
    Oare Sagetatorii sunt perfectionisti?
  •  
    • 9 mesaje
    11 Ian 2007, 20:40
    0 0
    cred ca e greu sa tii in frau un sagetator. ce zodie esti tu?
    ce inseamna....maniac cu curatenia?
    eu una cred ca-s putin "aerieni"...si, da, vor sa fie si sa se simta liberi.
  •  
    • 199 mesaje
    11 Ian 2007, 21:23
    0 0
    Sunt balanta...
    Nu prea mi se pare ca e aerian...stie cum sa ma tina in suspans...imi spune putine lucruri despre el sau despre noi...nu stiu daca ar trebui sa am incredere in el...
  •  
    • 318 mesaje
    11 Ian 2007, 21:50
    0 0
    Ar trebui sa mearga, de fapt sunteti impreuna si asta spune deja ceva, nu?
  •  
    • 199 mesaje
    11 Ian 2007, 22:43
    0 0
    Da , spune multe...doar ca locuim in tari diferite...si facem tot posibilul sa ne vedem cat mai des...
    De aceea ma gandeam sa aflu cae ceva despre felul lui de a gandi..
  •  
    • 9 mesaje
    12 Ian 2007, 08:13
    0 0
    tu fiind balanta, ar trebui sa va potriviti.
    dat fiind ca locuiti in tari diferite, si nu va vedeti in fiecare zi, mi se pare normal sa se poarte excelent atunci cand sunteti impreuna.
    ramane sa-l cunosti cu adevarat, dar asta necesita mult timp.
    am spus ca mi se pare "aerian"...am avut si eu un sagetator in viata mea, parea foarte cu picioarele pe pamant, dar, doamne, cat de aerian era...cat de visator, mai ca uita ca eu exist pe pamant!
    vor sa se simta liberi....iar daca nu mai sunt la prima tinerete...vor sa fie si mai liberi...tind spre burlacie.
    vrea o femeie in viata lui, dar atunci cand vrea el...
    spun toate astea din experienta. am avut si eu un sagetator. am obosit osciland intre "ne simtim excelent cand suntem impreuna" si "uita de mine a doua zi...pana-si aminteste iar".
    dat fiind ca eu sunt capricoarna...era chiar imposibila relatia.
    nu spune multe despre el, pai, inseamna ca nu vrea sa spuna multe.
    stiu ca atunci cand vor ceva, fac. de nu vor, poti sa-i tai si nu fac ori zic.
    e strain? stii chiar tot ce vrei sa stii despre el? adica, ce face cand nu esti cu el.
  •  
    • 700 mesaje
    12 Ian 2007, 13:42
    0 0
    Da,perfectionismul este o caracteristica a zodiei,iar pentru a-i placea o femeie aceasta trebuie sa fie misterioasa,sa-l incite,trebuie sa fie o femeie puternica,inteligente,cu care sa poate vorbii orice.
  •  
    • 270 mesaje
    12 Ian 2007, 15:44
    0 0
    eu sagetatoare al meu sagetator suntem nascuti in aceeasi zi in acelasi an la 12 ore diferenta suntem de 3 ani impreuna e o relatie superba ne iubim la nemurire dar am avut momente oribile si era sa ne despartim de 2 ori urat de tot...suntem perfectionisti si ne place sa calatorim..daca aveti mai multe curiozitati fara jena intrebati va pup
  •  
    • 599 mesaje
    12 Ian 2007, 16:23
    0 0
    atent, sportiv, cu simtul umorului bine dezvoltat, ii plac calatoriile, etc
  •  
    • 199 mesaje
    12 Ian 2007, 21:00
    0 0
    Va multumesc tuturor ca mi-ati scris si cred ca regasesc trasaturi din el in toate cele scrise de voi.Spune ca poate nu vorbim pe webcam in ziua respectiva ca are treaba, dar 99% la suta intra si vorbim....
    E adevarat ca mai multe am aflat de la prietenii lui despre el decat de la el.
    E adevarat ca si uneori cand suntem amandoi la el uita ca exist, dar si cand isi aduce aminte imi spune cate ceva atat de dulce ca uit ce a fost inainte.
    Poate ca nici eu nu prea il bat la cap sa imi dea amanunte despre viata lui, dar nici nu ma gandesc ca ar vrea sa fie cu altcineva. In fond amandoi am stiut riscurile care pot aparea avand o relatie la distanta.

Dar oare un barbat Sagetator ar vrea la un moment dat sa isi intemeize o familie, il atrage ideea, nu i-ar fi frica ca isi pierde libertatea daca isi imparte locuinta cu celalalt?? ( nu a mai fost casatorit inainte)
  •  
    • 556 mesaje
    16 Ian 2007, 23:34
    0 0
    normal,am un iubit sagetator si iti spun sincer,cand iubeste cu adevarat esti totul pt el.cel putin p mine ma rasfata,ma pupaceste incontinu,vrea dragoste multa,si suntem d 2 ani impreuna!ma suna d cateva ori p zi doar k sa ma aduda ...e un tip super,are si el defectele lui cum ar fi orgoliul dar...e BUN!
  •  
    • 556 mesaje
    16 Ian 2007, 23:38
    0 0
    cel putin al meu se gandeste si la familie(sa-si intemeieze).cand iubeste e cel mai fidel barbat
  •  
    • 2 mesaje
    17 Ian 2007, 09:37
    0 0
    am fost casatorita cu un barbat din zodia sagetator...este maniac in privinta curateniei, si foarte razbunator...omul extremelor
  •  
    • 3383 mesaje
    17 Ian 2007, 11:14
    0 0
    Al meu sagetator nu e deloc maniac cu curatenia, din contra, nu ar face nimic la capitolul asta! Nu e perfectionist, e razbunator si uneori secretos ... Eu sunt pesti!
    In sinea lui, e un om bun, dar ma enerveaza ca e mult prea apropiat de mama lui, e prea delasator, nu are initiativa...
  •  
    • 556 mesaje
    17 Ian 2007, 22:12
    0 0
    si la mine e invers,are initiativa,chiar prea multa...dak mie imie rusine sau nu imi vine sa fac ceva(la un magazin de exemplu)imediat sare,si in orice fel de probleme.razbunator nu prea e,si nici maniac cu curatenia,dar bineinteles k facem curat amandoi cand facem k doar nu fac eu treaba si el sa leneveasca