credeti in farmece?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
8 Ian 2007, 18:480 0sunt pur si simplu curioasa ce cred evele. Eu sincer cred si nu prea. E greu de explicat. Mi-a povestit o matusa de blemesteme pe care le-a facut si s-au indeplinit si m-a cam speriat. Intr-o noapte am visat ca ma musca un sarpe si matusa mi-a spus ca ma blesteama cineva. Nu am facut rau nimanui cu buna stiinta si imi vine greu sa cred ca m-ar blestema cineva,nu sunt genul de persoana care are conflicte cu cei din jur, din contra... dar mai sunt si blesteme de familie si poate de acolo ar putea veni raul. Nu sunt nici macar superstitioasa, dar stau si ma intreb daca totusi exista un blestem , pt ca de peste 2 ani mi-a mers f rau din toate puctele de vedere. Eu si sotul meu am fost bolnavi de multe ori, ne-am confruntat cu foarte multe probleme si in cele din urma am divortat. El glumea ca poate e din cauza familiei lui, pt ca in toate generatiile pe linia tatalui sau toti barbatii din familie au divortat. Infatisarea noastra de divort(una singura a fost necesara) a fost chiar de ziua tatalui sau (si el divortat), care a decedat acum cativa ani.... e imposibil sa nu te gandesti la blesteme.. sau totusi sa fi fost o simpla coincidenta?
-
8 Ian 2007, 22:57in nici un caz sa nu apelezi la vrajitori ghicitori pt a-i intreba ce se intampala. Daca vrei sa nu mai fie boala in casa si ti-o spun din proprie experienta fa o festanie acasa. Chemi preotul si iti face o slujba nu dureaza mult. La mine in casa cand cineva scapa de vreo boala se imbolnavea altcineva pana mi-a spus cineva ca trebuie neaparat sa fac festanie. A avut efect intr-adevar
E bine sa dai si niste slujbe la manastire pe o perioada de 4o de zile neaparat pt tine si sotul tau si un calugar sa va faca o slujba. E bine sa te rogi zilnic macar tatal nostru. Iti doresc sanatate si intelegere in familie.
Înapoi la: Forum » Astrologie