paianjen
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
8 Ian 2007, 12:090 0vreau sa va intreb ce semnificatie are paianjanul. Acum cateva zile mai exact pe 6 ian am fost la o manastire era zapada frig cand ma trezesc cu un paianjen galben pe fata, am crezut ca ma gadila parul si cand l-am vazut l-am aruncat jos, nu l-am omorat pt ca stiam ca nu e bine.
Daca nu eram la manastire langa mormantul unui calugar nu intrebam pt ca mi se parea banal dar asa mi s-a parut un semn deoarece am auzit ca acolo se intampla minuni, semne de la d-zeu. Unde e frig si iarna nu prea am vazut paianjeni sau poate ma insel.
Va rog cine se pericepe sa-mi raspunda. Multumesc -
8 Ian 2007, 20:12Draga mea, ai intuit f. bine ca aceasta intamplare are semnificatii profunde. Acolo tu simteai o profunda stare de insingurare, erai rupta de realitate, te gandeai la problemele tale si la faptul ca nimeni nu pare sa te inteleaga. Micutul paianjen, aparut din senin, semnifica starea ta de introversiune, retragerea ta in centrul tau spiritual. Faptul ca el avea si culoarea galbena, culoarea spiritului, a divinului(toti sfintii au halouri de culoare galbena), intareste acest lucru. Divinitatea, oricum s-ar numi ea,ti-a trimis un semn prin el ca nu esti singura, ca te vegheaza si te ajuta.Fii fericita ca ai primit acest semn si f. bine ca nu l-ai omorat pe mesager.
Vesta -
8 Ian 2007, 22:26vesta iti multumesc din suflet ma bucur mult ca mi-a raspuns cineva pt ca doar aici am avut curajul sa intreb de frica sa nu rada cineva de mine.
Înapoi la: Forum » Astrologie