sunt osedata?
-
0 0am si eu o mare problema...sunt berbec(utza) si am o problema cu racii si balantele...nu stiu de la ce mi se trage mai exact,da deseori,chiar inainte de nume,intreb zodia la un baiat.stau in kmin si sunt genu' de persoana kre vorbeste mult si cu toata lumea.nu am nimic cu baietii din zodiile astea doua,numai k nu vreau o relatie cu vreun baiat kre sa fie rac sau balanta.deja ma stie toata lumea si incep sa cred k sunt nebuna cu fixu' asta al meu,k prea-mi zice toata lumea asta.in general,se intampla k baietii kre ma atrag la prima vedere,sa fie ori raci,ori balante,si park a-nceput sa ma dispere!
mai am yo si alte probleme,da'nu cred k aici trebuiesc discutate.multam mult pt tot! -
Ce problema, scumpo???Cunosc multe persoane ce reacioneaza ca tine.Si eu ma numar printre ele.
Am o reactie oribila cand aud ca "el" este in z.leu sau gemeni.Imi vine sa vars.Sincer!Barbati din leu - mai rai, mai aroganti, sadici ca acestia nu am vazut iar in gemeni -mari mitomani, neseriosi barbatii .ASA CA NU ITI MAI FACE PB.,E NORMAL...NU ESTI UNICAT! -
Sunt o berbeaca orgolioasa cu tot tacamul... el balanta, vazut - placut ...suntem de 4 ani impreuna... dar mai mult i-am dat eu lui de furca decat el mie.. ca de el e pasnic eu razboinica.
pana nu incerci nu stii daca te potrivesti sau nu cu un om... asa ca lasa ideile astea de-o parte. nu-ti fac nici tie bine si nici celor care te inconjoara. nu-ti creea bariere de genul asta. -
Berbecul, racul, balanta si capricornul sunt cele 4 semne cardinale. Ele au multe lucruri in comun care ii fac sa se apropie dar si altele care ii separa,evident.
Berbecul si balanta sunt opuse la fel cum sunt racul cu capricornul. De regula se cam completeaza reciproc, ce nu are unul are celalalt dar pana la a se ajunge la aceasta relatie e nevoie de ceva efort din partea celor doi.