compatibiltate
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
5 Ian 2007, 23:190 0am o relatie de un an de zile cu un berbec eu sunt scorpion.avem planuri de casatorie.am citit pe multe siteu-ri ca nu exista compatibilitate intre noi si o casatorie nu ar fi posibila.nu cred asta.
-
6 Ian 2007, 10:33Nu cred in compatibilitatea dupa zodii, nici dupa cel european(pe luni) si cu atat mai putin dupa cel chinezesc(pe ani), desi am toate nivelele ca astrolog. De aceea, am si refuzat oferta de a face horoscoape zilnice la un post local de radio. Ma doare efectiv cand aud tot felul de sentinte: scorpionii sunt rai si razbunatori, gemenii sunt superficiali, leii sunt dominatori, etc.
FIECARE FIINTA ESTE UNICA!
Un studiu de compatibilitate corect, profesionist si cinstit fata de partenerii implicati se face analizand astrogramele celor doi si analizarea aspectelor pe care le face fiecare planeta a unuia cu fiecare planeta sau punct important al celuilalt. Si compatibilitatea se studiaza in toate cele 4 laturi ale sale: 1.fizic(sexual)2. sentimental(emotional) 3.spiritual si 4.mental. Nu exista compatibilitate perfecta pe cele 4 nivele. Ce rost ar avea o relatie in care nu esti fortat(a) sa evoluezi, sa te adaptezi, unde nici unul nu ar avea nimic de invatat de la cel de langa el?
Eu si sotul meu suntem incompatibili dupa asa-zisa compatibilitate dupa zodii, dar tocmai am sarbatorit 25 de ani de casatorie si ne intelegem minunat.
Vesta -
6 Ian 2007, 11:09Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Nu am nimic impotriva horoscoapelor de prin ziare sau de la TV. Cei care le fac sunt foarte bine intentionati: de aceea si sunt optimiste si, de cele mai multe ori, cu o tenta de umor. Voi nu trebuie, ca in inocenta voastra, sa incercati sa va conduceti viata dupa ele: sa va casatoriti sau sa va despartiti, sa va alegeti cai de urmat sau sa renuntati la cele deja alese, etc.
Înapoi la: Forum » Astrologie