vise ciudate

•  
    • 60 mesaje
    5 Ian 2007, 23:13
    0 0
    fetelor cred ca imi pierd mintile .in fiecare noapte visez numai inmormantari.am asa o teama.nush sa va explic dar ai mei nici nu ma mai lasa sa le povestesc visele ca stiu cat sunt de ciudate.numai morti,cadavre,draci.si mi-e frica sa dorm noapte.mi-e frica singura in casa.si am 21 de ani nu sunt mica.
  •  
    • 60 mesaje
    5 Ian 2007, 23:40
    0 0
    azi-noapte am visat o inmormantare.si erau 2 fete mai mici care participau la inmormantare.eu m-am dus la ele si le-am dat un buchet de flori si le-am zis sa-l puna la mormantul unei fete.doar atat imi amintesc
  •  
    • 622 mesaje
    6 Ian 2007, 14:49
    0 0
    esti credincioasa?faci rele?ai vre-o teama?astea sunt cosmaruri!Cum e viata ta de peste zi????
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Ian 2007, 16:10
    0 0
    Daca visezi urata nu inseamna ca esti rea

Si eu am perioade in care visez cam cum spui tu aici..Nu vb cu nimeni despre asta..mi e rusine..mi se pare ciudat.insa eu stiu oarecum cauza..am o problema destul de mare pe care nu am putut sa o rezolv..cand imi vin gandurile negre si supararea atunci visez urat..imi strica toata ziua urmatoare visele astea.
  •  
    • 3383 mesaje
    6 Ian 2007, 16:48
    0 0
    nu stiam de semnificatia asta, dar si eu am avut un vis ciudat, nu ii pot gasi nicio explicatie logica si va rog sa ma ajutati, daca stiti. Eram intr-o camera destul de mare, o atmosfera ca la biserica(ortodocsi), ca erau icoane si parca tot felul de picturi, culoarea dominanta era rosu. Acolo era cineva, un barbat mai in varsta, cu barba, imbracat in negru, ca un calugar, care imi tot explica diverse lucruri, imi cerea sa raman acolo, sa stau cu el...apoi, dupa mult timp de stat, am plecat si am ajuns intr-o biserica, iar in altar era un pat in care erau doua cunostinte mai vechi de ale mele si acel barbat...am ramas socata si imi cerea sa stau si eu cu ei, acolo....dar am plecat. A doua zi am ajuns in aceeasi camera a barbatului respectiv, dar nu era acolo, am gasit doar un preot sau episcop, ceva, pt ca avea pe cap o coroana mare si f stralucitoare...apoi am trecut strada si era o casuta din care a iesit barbatul respectiv si am plecat cu el, dar nu mai stiu unde....
    Ce ar putea semnifica? Fetele lor nu mi se pareau cunoscute, nici nu pot spune ca erau preoti adevarati...
  •  
    • 60 mesaje
    6 Ian 2007, 20:25
    0 0
    nu cred ca sunt rea daca am vise de genu asta.in d-zeu cred si viata mea in fiecare zi este implinita.rau nu am facut nimanui din cate imi amintesc dar poate oi mai fi gresit.mi-e teama noaptea sa adorm sa stau singura in casa.am mai multe vise de m-au marcat.va povestesc 2 cu riscu de a va plictisii si de a ma injuraacum mai mult timp am visat ca eram intr-o biserica si tineam in mana lumanari.dar chestia este ca lumanarile erau tinute invers,ardeau in jos.si alt vis ca eram la tara si dic curte a iesit bunica mea dar era atat de urata la fata si ma intreba de ce am lasat-o sa faca asta.dar nu stiu la ce sa referit.m-am uitat in curte si acolo era un carucior negru de copil.cand m-am apropiat de carut sa vad daca este vreun copil acolo m-am trezit.de mult timp visez numai urat.ms ca m-ati ascultat si scuze de deranj
  •  
    • 60 mesaje
    6 Ian 2007, 21:51
    0 0
    Iesi la plimbare inainte de culcare. Aerul rece iti va face foarte bine. Aeriseste-ti f bine camera, pana se face chiar frig, aprinde-ti o lampa de aromoterapie cu ulei de mar verde. Inconjoara-te (in pat) de lucruri pufoase, confortabile. Freud a demonstrat in cartea lui "Interpretarea viselor" ca stimulii externi influenteaza in mod cert ceea ce se intampla in vise. Si eu am visat intr-o noapte ca mi-am pierdut piciorul stang, iar cand m-am trezit era pur si simplu amortit si inghetat, pentru ca...ramasese pe afara. Din acest motiv trebuie sa-ti creezi un mediu cat mai placut pentru odihna. Asculta niste muzica clasica baroca, vesela si optimista, gandeste pozitiv, respira, constientizeaza-te! Vei vedea ca in curand n-o sa mai ai cosmaruri.
  •  
    • 622 mesaje
    6 Ian 2007, 21:57
    0 0
    Scumpa mea, cand m-am referit la rele..m-am gandit ca poate mai sicanezi pe cine, poate esti rea cu oamenii,in general.

Din ce povestesti tu, aici totul se intampla datorita fricii,datorita temerilor. Esti incordata inainte de culcare.De ce iti este teama?Eu cand eram mai mica avea frica mare de intuneric.Avea o imaginatie atat de bogata.Incearca sa iti invingi starea asta.Nu exista nimic rau ..si mai ales ca tu crezi in Dumnezeu....Concluzia.De aceea visezi urat.Poti apela la un psiholog pentru ai povesti..cred ca ti-ar fii util.Atentie psiholog, nu psihiatru!!!

P.S. Ar tb sa fii fericita cand esti singura in casa, o ai la dispozitie doar pentru tine si nu te supara nimeni, faci ce vrei.
  •  
    • 30 mesaje
    6 Ian 2007, 23:19
    0 0
    se zice ca daca visezi un om mort aceel om o sa sa aiba o viata linga.........
  •  
    • 60 mesaje
    7 Ian 2007, 13:03
    0 0
    cred ca stiu de unde mi se trage frica asta.eram mai mica si am dormit in camera alor mei singura si in miezul noptii m-am trezit pt ca simteam ca este cineva langa patul meu nu am mai putut sa dorm dupa aceea.si pe la tara aud numai zgomote ciudate.si azi-noapte am visat urat eram inconjurata de multi caini si am visat-o si pe matusema moarta.pe mine cred ca ma speriat bunicamea ca imi tot povestea inainte de intamplari de genu asta.ea e convinsa de existenta diavolului si cred ca de la ea am luat si eu teama asta.nu pot sa inchid ochii ca am in fata numai imagini de groaza.n-am mai avut si eu un vis frumos de care sa-mi amintesc cu placere de ani de zile.bunica mea mi-a zis sa n-am cumva facute"facaturi".dar nush parca n-as crede in asemenea chestii.poate totul se intampla datorita imaginatiei mele si a subconstientului.
  •  
    • 60 mesaje
    7 Ian 2007, 15:07
    0 0
    Bineinteles ca totul tine de psihic! Controleaza-te, relaxeaza-te, plimba-te, uita-te la comedii, citeste carti usoare, amuzante - vezi colectia De rasul lumii de la Humanitas, sunt super comice . Bunicile noastre credeau in tot felul de chestii pentru ca nu avea cine sa le demonstreze contrariul - nu existau Myth Busters (p Discovery) si atatea si atatea contraargumente. Vezi partea luminoasa a lucrurilor si fii constienta de faptul ca numai tu iti creezi propria viata, deci gandeste pozitiv.
  •  
    • 622 mesaje
    7 Ian 2007, 15:37
    0 0
    Vezi, ti-ai dat singura raspunsul.Crezi in Dumnezeu si-n puterea lui nemarginita.Nimic rau nu se poate intampla.Crede-ma!!Si nu mai asculta povestile nimanui.Si eu cand mergeam la tara, la bunici, auzeam tot felul de istorioare despre diavoli si alte aratari si tremuram de frica pana ajungeam acasa , la mine.Apoi aveam cosmaruri, halucinatii , simteam , auzeam..etc...inchipuiri..De slaba ce eram! Prostii!!!Nu exista nimic!!! E doar teama noastra de necunoscut. Ce nu cunoastem , ni se pare ca e monstruos, oribil ca in filmele de groaza.Fii puternica!!!Ai o satisfactie fantastica cand esti de neinvins. Dar oare tb sa invingi ceva??A da!! Propriile slabiciuni!!! Dupa asta cosmarurile vor inceta..in timp
  •  
    • 60 mesaje
    7 Ian 2007, 20:30
    0 0
    va multumesc ca m-ati ascultat.si aveti dreptate.cosmarurile trb sa inceteze si asta depinde de mine.
    sunteti super ok.va pup