23 august ...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
5 Ian 2007, 14:510 0Sunt nascuta pe data de 23 august (
) ora aproximativa 4-5 . Eu stiu ca zodia este fecioara, dar am tot citit/auzit cum ca de fapt as fi leu . Parerile sunt impartite .
Voi ce credeti ?
Si inca o intrebare . Sunt intr-o relatie cu un peste (17 martie) . Ce compatibilitate avem (referitor la zodiile noastre) ?
Merci anticipat -
5 Ian 2007, 15:08spune anul si locul nasterii. In tabelul cu efemeride se gaseste ora la care intra Soarele in zodia Fecioarei. Prezenta Soarelui intr-un anumit sector zodiacal in momentul nasterii da zodia in care esti nascuta.
Pentru cele care doresc sa studieze tabelele cu efemeride cat si aspectele intre planete, le pot gasi la adresa:
http://www.astro.com/swisseph/swepha_i.htm -
5 Ian 2007, 15:40Esti Leu. In anul 1983, Soarele a intrat in Fecioara cam pe la ora 23 pe data de 23 august.
-
5 Ian 2007, 15:55.. k .. am utilzat si eu diverse programe de astrologie .. majoritatea imi spuneau ca sunt fecioara cu ascendent in leu .
.. pe net, am intrat pe mai multe site-uri de astrologie si again, raportul a fost de 50% ca sunt fecioara si 50% leu .
Am citit detaliile ambelor zodii si ma regasesc mai mult de 60 % in zodia fecioara .
Oricum ar fi.. compatibilitatea cu un peste cum este?
merci again -
5 Ian 2007, 16:13tu esti nascuta pe ultimul grad al zodiei Leu. Toti cei nescuti in ultimele/primele 4 grade ale unei zodii au influente puternice din urmatoarea/anterioara zodie. Deci si tu ai influente puternice din Fecioara, mai multe decat o persoana nascuta in alta perioada in zodia Leu.
Înapoi la: Forum » Astrologie