AJUNUL BOBOTEZEI
-
1 0Buna
am auzit ca in ajunul acestei sarbatori se viseaza ursitul, iti poti vedea viitorul in oglinda...
aveti idee??
va pup
weekend placut!! -
Se pune busuioc sub perna, musai luat de la preot, cand vine cu boboteaza si iti visezi alesul.
Ce mi se pare curios, in anul cand m-am casatorit mi-am pus busuioc sub perna si l-am visat pe tata .
Sa fie oare ca eu mi-am pierdut parintii f tanara, la 23 de ani si sotul meu e ca un tata ptr mine? Are grija de mine, ma iubeste, ma ocroteste.
Cum interpretati visul meu? -
Este foarte adevarat ca in aceasta noapte se poate visa ursitul. Acum 27 de ani, studenta fiind aveam un prieten de vreo 2 ani cu care incepusem sa fac planuri de casatorie. Dar inca de pe atunci, aveam asa niste stari ciudate. In acest caz, ma uitam la el si, desi relatia mergea perfect, nu-l vedeam ca fiind viitorul tata al copiilor mei. Cand a venit popa cu Boboteaza, mama i-a cerut un fir de busuioc pe care in acea noapte l-am pus sub perna. Imi aduc aminte si acum, dupa atata timp, acel vis: am visat ca mergeam pe o carare si ma uitam inapoi unde vedeam figura bruneta a prietenului meu de atunci, iar in fata mea venea catre mine un tip blond. Cum am ajuns la Bucuresti, am si rupt-o cu prietenul meu(parca asta as fi asteptat) si, in prima zi de cursuri, am inceput sa inventariez toti tipii blonzi din amfiteatru. Nu a fost un coleg de an, dar l-am cunoscut f. repede pe sotul meu, un blond cu niste ochi albastri ca marea si cu care, pe 30 dec 2006, am sarbatorit 20 de ani de casnicie.
Dar, v-am spus, eu am fost mereu cam ciudata, poate de-asta am apucat-o si pe drumul cu astrologia si Tarotul, parasind postul de manager la o companie multinationala. -
1.Cred ca poti sa pui. Nu mai stiu exact daca in ajun, adica pe 5 ian, sau pe 6. Am intrebat-o acum 5 minute si pe maica-mea, dar nu-si mai aduce aminte.
2.Nu stiu ce sa-ti spun. Eu pot sa-ti dau in Tarot numai daca imi trimiti o poza de-a ta(atas la mail) cat mai recenta si cat mai clara. Dar nu stiu daca am voie sa-ti dau mail-ul.
Vesta -
1.Nu mai stiu cand am pus eu, daca in noaptea de 5 spre 6, sau a doua zi. Am intrebat-o pe maica-mea si nu-si mai aduce aminte. Dar ce te costa sa incerci?
2.Nu stiu ce sa-ti spun. Mie imi trebuie o poza de-a ta(atas la mail) cat mai recenta si mai clara. Dar s-ar putea sa nu am voie sa-ti dau mail-ul meu.
Vesta