Femeia Balanta - Baiatul Fecioara

•  
    • 742 mesaje
    2 Ian 2007, 20:09
    0 1
    Se potrivesc? Au un viitor impreuna? Am un prieten fecioara si pe site-urile pe care am citit despre zodii scria k nu ne prea potrivim, pe altele k da.. As vrea dak exista sa-mi zica cineva din proprie experienta ... care e balanta si are un fecioara aks Va multumesc anticipat ;P
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Ian 2007, 23:36
    0 0
    La mine e invers..eu sunt fec, el balanta.Exista atractie fizica destul de mare, asta ne uneste mult.In schimb fec nu suporta la balanta lenea, faptul ca amana lucrurile, lipsa de punctualitate, faptul ca ia viata prea usor..multe nu prea suporta fec la balanta..iar balanta nu suporta la fec un lucru f imp. :cicaleala continua si faptul ca fec nu stie sa se relaxeze.Balanta mea are asc. in fec si asta ne apropie, plus patul..dar cam atat.
  •  
    • 2538 mesaje
    3 Ian 2007, 08:23
    0 1
    oana ai descris perfect relatia unui cuplu cu care sunt foarte buna prietena.Ea balanta el fecioara.Nu zic ca nu se iubesc,se iubesc...si atractia fizica dintre ei e evidenta...dar isi cam mananca zilele uni celuilalt...sunt total diferiti exact cum ai descris tu,dar pe de alta parte nu pot trai unul fara celalalt.Au ajuns amandoi la concluzia ca oricat de rau ar fi impreuna despartiti e mult mai rau.
    Iubire d`aia nebuna rau
  •  
    • 2312 mesaje
    3 Ian 2007, 13:21
    1 0
    Exact aia am si vrut sa spun...e intre noi o atractie foarte mare care in timp in loc sa scada..a crescut.Pur si simplu nu putem trai unul fara celalat..dragoste cu nabadai..dar e asa frumoasa impacarea ca imi vine sa ma cert cu el zi de zi.
  •  
    • 2576 mesaje
    5 Ian 2007, 00:57
    0 0
    Sincer, eu m-am fript de doua ori. Incepe asa de frumos, apoi chiar si certile au un farmec si impacarile. Dar la mine este pe cale sa se termine a doua oara intr-o mare oboseala. Nu as spune ca barbatii fecioara sunt harnici. Intr-adevar daca reusesti sa-i faci sa se apuce de ceva fac foarte bine, dar specialitatea lor principala este critica cu prietenele bune vanarea greselii si a nodului in papura si scoaterea in evidenta a procentului infinitezimal gol din pahar. Cum balantele nu se simt bine cand cei din jurul lor nu este multumit, se hranesc din aprecierea altora si sunt desi usor perfectioniste nu tocmai atente la detalii este reteta dezastrului. Sincer se ajunge la oboseala cronica a cucoanei balanta si isterie masculina permanenta combinata cu exasperare a domnului fecioara. Si nici macar nu se despart usor fir-ar sa fie...
    NB: Sper ca nu jignesc pe nimeni
  •  
    • 2576 mesaje
    5 Ian 2007, 00:58
    1 0
    sorry, dar tocmai am iesit dintr-o cearta tipica balanta-fecioara si am niste draci pe mine.
  •  
    • 2312 mesaje
    5 Ian 2007, 08:30
    0 0
    Am obs si eu ca balantele sunt foarte sensibile..
    Eu una ma cert si gata..imi trece, dar balanta mea se simte cateodata ignorat..se consuma ..
    Da' mai spune-ne..ca poate iau masuri..cateodata cand vad ca nu mai poate si izbucneste raman masca, nu stiu ce il apuca!
  •  
    • 742 mesaje
    5 Ian 2007, 11:59
    0 0
    Exact asa sunt eu, balanta! Cand ne certam (asta fiind aproape in fiecare zi...) eu ma consum, plang..el sta doar suparat si imediat ma impaca cu un telefon. Pentru el, fecioara, trec toate repede, in schimb eu nu pot uita asa repede motivul pentru care ne-am certat. Impacarea de obicei vine f repede, 1-2 ore sa stam despartiti de obicei, de fapt nu despartiti pt k in timpul asta ne ciondanim.. Orgoliul e f mare la amandoi, dar de cele mai multe ori fecioara cere impacare, balanta stim toti k e o persoana f orgolioasa, numai in cazuri extreme, cand stie k a gresit cere impacare. In rest totul e cum ati spus si voi.. nu putem trai unul fara celalalt, dar in acelasi timp e grea si viata impreuna din cauza certurilor dese, insa impacarea e f dulce...
  •  
    • 2576 mesaje
    5 Ian 2007, 12:16
    1 0
    In general am avut senzatia ca balanta trage spre impacare ca este comunicativa si nu poate sa stea muta. Recunosc partea cu "nu spune". Si eu le strag le strang, pana se revarsa paharul si atunci afli ca acum trei ani intr-o seara la ora 8 fix ai mai facut o data a ceiasi magarie la fel acum doi ani jumatate etc... iar asta este
    one too many...
  •  
    • 2576 mesaje
    5 Ian 2007, 13:49
    0 0
    Si ca sa anticipez intrebarea "Da de ce nu spui?"
    Balantei nu ii place sa se certe (chiar daca nu este evident) si in general incearca sa evite conflictele. In relatia cu fecioara insa, orice minuscul repros va duce la o cearta.
  •  
    • 248 mesaje
    5 Ian 2007, 13:51
    0 0
    Eu sunt de parere ca balantele sunt cele care cedeaza, sunt impaciuitoare. In schimb, tatal meu e fecioara si este intr-adevar mereu critic, nimic nu e bine niciodata.
  •  
    • 2060 mesaje
    5 Ian 2007, 14:45
    0 0
    nu stiu fetelor, eu m-am fript cu barbatul fecioara am mai spus, sunt extrem de dificili, cred ca singurul aspect cu adevraat important care uneste aceste doua zodii balanta cu fecioara e partea mentala/intelectuala unde amandoi sunt dotati, in rest fiecare trebuie sa suporte tot felul de lucruri, eu sunt scorpion si cand iubesc, iubesc la nebunie insa barbatul fecioara m-a distrus emotional intr-o perioada, toti apartinatorii acestei zodii cauta perfectiunea, iar daca nu isi pun limite ies dezastre, in plus desi sunt critici desavarsiti si foarte fini analizatori, cand e vb de ei insisi stau foarte prost la capitolul asta, au impresia ca detin dreptatea mai mereu si te mai si santajeaza cand e cazul! depinde sigur si de astrograma personala!
  •  
    • 2312 mesaje
    5 Ian 2007, 22:25
    1 0
    Mya..pai chiar asa e, ar trebui sa-i spui!Si al meu tine in el dar zau daca are dreptate, de cele mai multe ori eu habar n-am ca am gresit cu ceva.La un moment dat, gata..izbucneste..iar eu raman ca la dentist.
    aqua..sa stii ca-si vad destul de bine propriile greseli, numai ca n-au cum sa spuna.Azi tocmai m-am ciondanit si eu iar balanta mea chiar m-a convins ca e ceva perfect normal sa stea in calculator zi-lumina in timp ce eu ma ocup de copil, mancare, cumparaturi, curatenie, ca doar el trebuie sa se relaxeze..e in concediu.Are un talent sa vorbeasca numai el, sa ma intoarca de pana la urma nici nu mai stiu de la ce ne-am luat.Are o diplomatie ceva de speriat, dar dupa vreo doua ore ma prind de schema si o iau de la capat.nu, ca ma apuca iar dracii!
  •  
    • 2060 mesaje
    6 Ian 2007, 11:54
    0 0
    oana el e mai fecioara ca tine ...
  •  
    • 742 mesaje
    6 Ian 2007, 20:26
    0 0
    Ooo..dak ati ajuns pana la casatorie, si aveti si un copil impreuna..inseamna k iubirea totusi nu se stinge din cauza a atatea conflicte si certuri..
  •  
    • 2312 mesaje
    8 Ian 2007, 12:28
    0 0
    Wanna: vezi ca la titlul topicului ori scrii fata bal- baiatul fec, ori femeia bal-barb. fec..asa s-ar putea sa se inteleaga ca femeia balanta are un baiat(copil) fecioara.
  •  
    • 1280 mesaje
    8 Ian 2007, 13:08
    0 0
    "balanta mea chiar m-a convins ca e ceva perfect normal sa stea in calculator zi-lumina in timp ce eu ma ocup de copil"
    Chestia asta imi trezeste amintiri dureroase+furioase. he he he Dar si eu m-am apucat de calculator... Acum el imi zice mie sa ma scol de acolo sa mai fac si eu ceva Eu parca uit ca am ceva de facut
  •  
    • 2312 mesaje
    8 Ian 2007, 13:30
    0 0
    pai si eu de cand am descoperit eva..dar ideea e ca mai trebuie sa facem si ce trebuie.. din pacate doar eu sunt responsabila familiei.
  •  
    • 742 mesaje
    8 Ian 2007, 16:59
    0 0
    Chiar Oana..nu mi-am dat seama Dar nusj dak pot sa schimb cumva titlul topikului
  •  
    • 318 mesaje
    10 Ian 2007, 03:50
    1 1
    Barbatul fecioara este atras de domnisoara Venus Ii place la ea exact ceea ce nu are el: flexibilitatea si faptul ca o balanta se simte bine in societate. El e un tip mai singuratic si chiar daca e posbil sa aiba mai multe cunostinte nu se simte bine oriunde.