axa dragonului

•  
    • 1280 mesaje
    31 Dec 2006, 17:56
    0 0
    Am citit la acesta adresa http://www.acvaria.com/karma-dragon.htm
    despre axa dragonului. Se refera la vietile anterioare si karma. M-a pus pe ganduri, ca tare mi se potriveste. Nu numai zodia si ascendentul conteaza.
  •  
    • 1070 mesaje
    31 Dec 2006, 23:46
    0 0
    Da, foarte interesant......
  •  
    • 2538 mesaje
    1 Ian 2007, 17:32
    0 0
    hm...ciudat...nu numai ca mi s-a potrivit ce scria la mine,dar si inca catorva persoane apropiate.......
  •  
    • 844 mesaje
    4 Ian 2007, 12:59
    0 0
    si la mine s-a potrivit...ciudat!
  •  
    • 178 mesaje
    4 Ian 2007, 21:52
    0 0
    Mitologia vechilor civilizaţii vorbeşte despre nodurile lunare sub numele de Axa Dragonului. În Apocalipsa, tratatul de creştinism iniţiatic al Sf.Ioan, se face o referire la aceste elemente sub numele de Axa Vieţii. Nodul Sud(NS), numit şi Coada Dragonului, reprezintă trecutul nostru, încarnarea trecută, marea greşeală a vieţii anterioare(karma). Nodul Nord(NN), numit şi Capul Dragonului, arată scopul acestei încarnări, ce avem de făcut, care este “muntele de urcat”, ce avem de realizat în această încarnare(dharma).
    Vesta
  •  
    • 178 mesaje
    4 Ian 2007, 22:01
    0 0
    Scuze pt. ca am trimis cu diacritice. Iata corect:
    Mitologia vechilor civilizatii vorbeste despre nodurile lunare sub numele de Axa Dragonului. In Apocalipsa, tratatul de crestinism initiatic al Sf.Ioan se face o referire la aceste elemente sub numele de Axa Vietii.
    Nodul Sud, numit si Coada Dragonului, reprezinta trecutul nostru, incarnarea trecuta, marea greseala a vietii anterioare(karma).
    Nodul Nord, numit si Capul Dragonului, arata scopul acestei incarnari, ce avem de facut, care este "muntele de urcat", ce avem de realizat in aceasta incarnare(dharma).
    Vesta
  •  
    • 1272 mesaje
    4 Ian 2007, 22:50
    0 0
    rozz, super! multumim pentru site!
    chiar se potriveste f bine! nu numai la mine ci si la persoanele pe care le cunosc
  •  
    • 1280 mesaje
    4 Ian 2007, 23:04
    0 0
    cu placere.
    Eu stiam de mai demult de axa dragonului dar abia acum am constientizat cat este de adevarat. Karma este data nu numai de asta ci si de pozitia planetelor in case. Mai ales planetele cu mers retrograd au influenta aparent de pedeapsa, dar de fapt sunt factor de evolutie.
    Tot pe site-ul de la acvaria, la http://www.acvaria.com/astrologie.htm este descrisa influenta planetelor retrograde in link-ul articolului: "Ce sunt planetele retrograde? Ce indica ele din punct de vedere karmic?"