Iubesc un Leu !!
-
0 0Sunt o fecioara cu ascendent in leu si recent am reushit sa-mi ranesc leul foarte tare...Mi-am cerut scuze dar nimik..Shtiu ca ma iubeshte enorm dar e de neclintit! Dati-mi un sfat!!!
-
hmm...eu sunt taur cu ascendent in taur..si prietenul meu e leu..si cand se supara (din cauza unor nimicuri) ii trece repede...dar cand se supara din cauza unei probleme mai seriose...il tine mult si bine (din pacate)..la inceput si eu imi ceream scuze si ma "miorlaiam" si mai rau faceam...lasa-l in pace si incearca sa fii un pic mai indiferenta..si va fi mai bine (cel putin la mine asa e)...chiar el mi-a zis..ca atunci cand e suparat...sa nu mai insist,ca mai rau fac...sa-l las sa-i treaca de la sine..
-
ASa e fetelor: il irita infedilitatea.Iarta orice mai putin asta.
E bine sa faci un pic pe indiferenta si da, cand e suparat lasa-l in pace ca ii trece.IAr daca tu esti suparata si ai chef sa urli, asteapta sa iti treaca dupa care explica-i calm de ce te-a suparat.O sa inteleaga muuuultmai bine si chiar sunt sanse sa numai faca.
Eo zodie fff dificila si trebuie sa stii si tu sa joci teatru la fel ca si el.
Eu sunt de 2 ani juamte cu unu si nu e deloc usor.Mai ales ca eu sunt scorpion.
dar una pestealta sunt barbati de casa si pana la urma...asta conteaza,nu? -
Si eu am o relatie cu un leu numai ca al meu este un pic mai diferit de restul, cel putinnu este asa cum spune teoria despre lei. E inchis in el, nu prea ii plac oamenii, il preocupa religia si in general cartile. Nu stiu cum sa ma comport cu el, nu se pronunta niciodata pe nici un subiect. Mi se pare ca e putin egoist, voi ati mai intalnit lei de genul asta?
-
Asa sunt mai toti.Eu il las in pace cu fixurile lui.Stiti vorba aia: Cainii latra ursul trece!
Uneori fac mult caz din nimic,Atunci cel mai bine e sa te faci ca il asculti, sa nu zici nimic si dupa ce ii trece explica-i cum ca se afla intr-o grava eroare.
Nokia, nu vreau sa te descurajez, dar daca esti doar de 4 luni cu el...mai ai multe de aflat despre el (de fapt, asta nici nu depinde de zodie). Oricum, sper sa afli numai lucuri bune si in continuare. -
"Leul" tau sigur nu are Ascendentul in aceeasi zodie. Acesta influenteaza mult personalitatea. De asemenea, fiecare zodie se imparte in 3 decani care fiecare este guvernat de catre o alta planeta. Luna arata cum este persoana "pe dinauntru"(psihicul, subconstientul) care si ea poate fi in alta zodie. Planetele din Casa I(a Vietii si Personalitatii) influenteaza si ele. Asa ca fiecare fiinta este unica in felul ei. Dupa experienta mea, singura regula care se aplica naturii umane este ca nu are nici o regula.
Vesta -
Fiorella,
Nu stiu ce ascendent are leul meu dar e un tip foarte cconservator. acum cativa ani nu era asa, ma rog, era un petrecaret, rocker nebun care bea si facea toate alea pana s-a intamplat o chestie care l-a linistit.
E sociabil insa nu accepta orice oameni in jurul lui, nu prea isi expune punctul de vedere, te lasa sa spui tot ce vrei iar atunci cand nu e de acord cu ceea ce spui nu zice nici DA, nici NU.
Oricum, eu am reusit sa-l cuceresc oferindu-i libertate, am fost si un pic indiferenta, nu l-am cautat, nu l-am sufocat (desi muream dupa el). Realizez ca am facut bine ca am avut rabdare sa-l las pe el sa treaca la fapte, el e cel care ma cauta.
desi e un tip linistit asculta muzica rock, pare de multe ori ca se abtine..
O sa mai revin!