Horoscop 2007
-
0 0Fetelor ajutor!!! De la firma nu pot sa deschid niciun site astrologic (au pus filtru) si e dezastru pentru mine...Din cate am putut sa-mi dau seama pana acum, horoscopul de pe acvaria mi se potriveste (ex. mi-a prezis luna in care ma voi casatori si multe altele). Va rog, daca aveti acces si timp sa copiati Horoscopul 2007 pentru zodia sagetator si sa mi-o trimiteti la adresa giname_2006@yahoo.com sau sa-l postati pe forumul eva! Multumesc anticipat!
-
2007 seamănă, pe undeva, cu 2006, vă bucurati de sustinere la nevoie, descoperind că nu sunteti niciodată singur. Accentul cade mai ales pe colaborare, lucrul în echipă, relationare, schimb reciproc de servicii. Lumea are nevoie de dv. si, dacă sunteti util, totul merge bine! Luna iunie vă poate aduce un ajutor necesar sau jucati un rol central în rezolvarea problemelor altor persoane. Activitătile ce au la bază servicii către populatie sunt favorizate. Dar pentru că Jupiter se află acum în zodia dv., totul trebuie să ia amploare si să îndrăzniti să vă atingeti scopurile cele mai înalte.
DRAGOSTE - Nu stati chiar bine în acest plan, nu că n-ati avea ocazii, ci pentru că nu aveti încredere în capacitatea dv. de a cuceri pe cineva. Timiditatea, emotivitatea crescută sau inhibitiile prea mari vă tin închis într-o carapace din care vă este greu să iesiti, deci vi se cere un efort mai mare de a vă face remarcat. Dacă stati în banca dv., nevăzut de nimeni, cum să cunoasteti lume si să atrageti atentia? Aveti mai multă ambitie de a vă arăta lumii într-o altă lumină si veti vedea că succesele curg. Dacă vă schimbati atitudinea fată de lume si imaginea de sine, nu va fi greu să vă îndrăgostiti. Relatia de cuplu nu este deci prea fericită, sentimentele negative vă coplesesc prea des, ceea ce tensionează comunicarea. Există îndoială, teamă, nesigurantă, prea multe întrebări care nu ajută deloc să rezolvati problemele care mai apar în doi. Eliberati-vă de complexe si va fi bine! Luna septembrie este cea mai greoaie în relatia cu sexul opus.
SERVICIU – Parcă nu vă mai preocupă atât de mult serviciul, cât e – ok, sunteti multumit. Satisfactiile nu sunt prea mari în acest sens. Uneori vi se pare că cineva vă tot pune bete în roate si vă blochează evolutia, dar motivul vine din interiorul dv., pentru că nu sunteti prea motivat. Parcă v-ati pierdut interesul, ambitiile, visele de altădată si lăsati pesimismul si nepăsarea să vă conducă. Dacă nu vă ambitionati, nimeni nu vă va trimite spre ceea ce vreti să ajungeti, deci nu vă lăsati doborât de piedici, care nu sunt putine nici anul acesta. Ceva nu vă convine, asteptati altceva decât aveti, si, dacă că nu apare, vă lăsati coplesit de lehamite, fără să vă intereseze încotro mergeti. Luna august este cea mai frustrantă, în care ajungeti cu greu la ce vă propuneti, ba chiar renuntati la primul impas.
BANI – Nu apar motive de îngrijorare, aveti atât cât să vă simtiti bine. Cheltuiti sume ceva mai mari pentru confortul personal, pentru plăcerile dv., deci lumea ar putea spune că sunteti cam risipitor pentru a vă satisface niste capricii. Dar nu le considerati deloc capricii, pentru că sunt vise mai vechi care pot fi atinse prin bani: excursii, călătorii, haine frumoase, bijuterii, obiecte de decor etc. Partenerul are si el un cuvânt de spus în afacerile acestui an, ori pentru că veti cheltui mai mult de dragul lui, ori pentru că, împreună, adunati o sumă de bani pentru a vă satisface o dorintă comună.
EVENIMENTE SPECIALE – Anul acesta câstigati prieteni noi, comunicati la un nivel mai extins. Lumea vă apreciază prietenia, sfaturile, discutiile, descoperind noi si noi persoane cu care aveti ceva în comun în privinta preocupărilor intelectuale. Învătati lucruri noi, studiati, scrieti, cititi, vă înscrieti la diverse cursuri, transmiteti lumii un mesaj mult mai bine conturat, arătând ce ati acumulat până acum în plan intelectual. Societatea este foarte importantă acum, chiar dacă preferati să vă păstrati independenta cât mai mult posi