vis pisica neagra
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
19 Dec 2006, 18:110 0buna1 stiti ce inseamna cand visezi o pisica neagra?! mi s-a intamplat de mai multe ori. curios e ca mai demult am visat o pisica neagra cu o pata alba discreta pe spate...iar recent am gasit una exact la fel de care nu m-am putut dezlipi si am dus-o la bunicii mei la curte, nu puteam sa o abandonez. eu deja am o pisica acasa, daca nu aveam sigur o luam la mine. de fiecare data cand visex pisica neagra ea e cuminte, nu miauna, nu ma zgaraie. ce poate insemna?! astept raspunsurile voastre. va multumesc.
-
20 Dec 2006, 10:28Pisica neagra,
Pisica neagra este asociata cu semnele destinului. In general, ea indica un eveniment neplacut care e posibil sa se intample; uneori, prezenta sa nu inseamna decat nevoia de a te intoarce spre universul tau intim, oarecum neglijat in ultima vreme.
sursa: http://www.eva.ro/psihologie/vise/animalele/pisica.html -
20 Dec 2006, 11:20in vara a murit un vecin de-al meu si sotia insarcinata in 3 luni,
intr-un accident rutier.M-a marcat mult moartea lor erau tineri 26ani el ea nu stiu..24?!De cate ori merg la biserica simt nevoia sa-i trec pe pomelnic la mortii....si mi se intampla sa-l visez pe vecin...Azi noapte l-am visat iar era f. trist (ca de fiecare data cand il visez)si de data asta mergea pe strada si m-a luat de mana si mergeam impreuna nu ne-am vorbit nimic....atat acum stau si ma gandesc ce va insemna asta oare o sa patesc ceva rau..?De regula cand visez mortii ploua afara sau ninge asa ca azi!
Înapoi la: Forum » Astrologie