taur & balanta

•  
    • 7 mesaje
    19 Dec 2006, 13:30
    0 0
    Teoria spune ca taurii nu prea sunt compatibili cu balantele.Sunt taur si am o relatie cu un barbat din balanta de un an de zile.Cum sa fac sa-l inteleg si sa-l accept asa cum este?Pe mine ma scot din sarite nehotararea lui si gusturile prea pretentioase.De asemenea imi displace si nepasarea cu care spune adevarul in fatza.
    Mai sunt tauroaice care au probleme cu balantele?si daca da,cum le faceti fatza?
    In relatia noastra parca eu as fi barbatul(sunt mai hotarata,mai impulsiva)pe cand el are trasaturile unei femei.Cum sa-l fac sa reactioneze altfel?
  •  
    • 1195 mesaje
    19 Dec 2006, 17:05
    0 0
    Nu stiu, la mine functioneaza surprinzator de bine. Da, cateodata ma enerveaza nehotararea, dar nu am nicio problema sa iau eu deciziile daca e nevoie. Ba chiar e mai comod asa
    Totul e sa nu ma invat un mic dictator...
  •  
    • 37 mesaje
    19 Dec 2006, 17:42
    0 0
    eu am un taurash la casa...si eu sunt...ati ghicit...balanta...si ne merge bine
    chiar zilele trecute imi reprosa in glume...uite ce ai facut tu din mine, care eram om serios...faceam un puzzle..)
    el e ala seriosu care ma ia pe sus de langa rafturile de cosmetice, tzoale, etc, etc, ca sa nu-mi dau gauri in buget, si eu sunt aia nebunica care vine cu idei trasnite de fun...
    ne merge bine pana acum...pt ca ne respectam damblalele si limitele
  •  
    • 37 mesaje
    19 Dec 2006, 17:43
    0 0
    aaa....si aia cu nehotatarea pot sa v-o explik...eu una sufar teribil cand iau o decizie gresita...ma sakaie si ma roade...si de asta ne scarpinam si in cap si in dos pana ne hotaram...pt ca niciodata nu ni se pare ca avem destule informatii ca sa luam decizia in deplina cunoshtinta de cauza
  •  
    • 1721 mesaje
    20 Dec 2006, 19:45
    0 0
    Maica-mea e balanta si eu sunt taur. Cainele si pisica, sunt minciuna pe langa noi. Taica-miu e tot taur, dar au rezistat 30 de ani impreuna...
  •  
    • 1721 mesaje
    20 Dec 2006, 19:46
    0 0
    A sunat naspa faza cu "taica-miu e tot taur", nu?!
  •  
    • 123 mesaje
    21 Dec 2006, 14:42
    0 0
    nu foarte rau...