rugaminte
-
0 0poate nu era cazul , sa deschid , un subiect nou , dar am vazut , ca Aqua , nu a mai raspuns , de mult , stie , cineva , de ce?A-si vrea sa imi spuna si mie citeva cuvinte despre data mea de nastere .25.11.1968, ora 15.15-15.30 bucuresti . va multumesc tuturor .Poate am gresit , va rog , sa ma indrumati , in legatura cu editarea mesajelor. Sint noua pe forum .
-
n_ai specificat locul nasterii.am presupus bucuresti dar daca e departe ca latitudine nu prea e valabil.ai ascendentul la aprox 7 gr taur.ia incearca tu si fii mai egoista ca prea mult te zbati pt ceilalti.ocupa te de tine in primul rand. nu tre sa te izolezi fizic,dar cauta in tine raspunsurile si modul de reacti la div probl.poti sa incepi planuri de viitor ,de acum va merge chiar daca anii trecuti a fost groaznic in unele domenii.nu te asteapta probl.prea mari in viit apropiat.
-
Draga Gaby , acum , am intrat si am vazut raspunsul tau .Iti multumesc , ca ti-ai facut timp , si pentru mine .Mare adevar , ai grait, cred ca ar trebui , sa imi mai vad , si de viata mea.Am vrut intodeauna sa fie bine , si sa fie ceilalti multumiti , si apoi eu , si de multe ori nu este bine , dar, poate voi reusi , si eu sa mai schimb , cite ceva de acum in colo, mai ales , ca anul acesta ar trebui , sa imi mearga si mie mai bine , nu?Hai ca am inceput sa divaghez!
Din suflet iti multumesc , si iti doresc , sa fi fericita si iubita !!!! Te pup