Varsator...auchhh

•  
    • 7 mesaje
    16 Dec 2006, 21:26
    0 0
    cred ca titlul spune tot. am citit ce ati postat, am luat aminte... si de bine ce am inteles, m-am bagat. e mult prea independent pentru racusoara din mine, ceva sugestii de supravietuire?
  •  
    • 64 mesaje
    17 Dec 2006, 03:08
    0 0
    Din 3 fraze parca m-ai citat pe mine... si eu sunt tot rac si am avut o relatie cu un varsator, relatie care nu a mers de nici o culoare... desi ne iubeam ca prostii. Nu ne-am putut intelege nicicum, eram tot timpul pe lungimi diferite de unda, avea impresia ca pretind prea mult de la el - adevarul e ca era mult prea independent pentru mine, cand vroiam sa fie langa mine intotdeauna isi lua "zborul" spre alte activitati (a nu se intelege alte pers de gen feminin). La capitolul comunicare era 0 in sensul ca de cate ori incercam sa pun pe tapet o problema trebuie sa-mi folosesc clestii sa scot 2 vorbe de la el si alea fara relevanta referitor la subiectul discutat...
    Am tinut cu dintii de relatie si am incercat toate variantele posibile si imposibile sa putem ramane impreuna... de ce? pentru ca avea ceva special, ma atragea ca un magnet, si pur si simplu nu-i puteam rezista, orice incercare de a ma opune era sortita esecului...
    Cu greu, f. greu am reusit sa ma "desprind" de el...desi a insistat apoi stiam ca nu are nici un rost, am facut tot posibilul sa ma detasez de el...
    Si paradoxal sau nu, acum ca amici ne intelegem superbine... dar sunt constienta ca intr-o relatie ar aparea din nou aceleasi probleme.