vraji, farmece, facaturi
-
0 0In ultima perioada sunt disperata. Totul imi merge prost..dar totul. Sunt singura, am pierdut bani, am insomnii, visez urat ... si parca nu se mai termina. Mi-a ghicit cineva si mi-a zis ca e o femeie langa mine care imi produce paguba. Ce sa fac, cum sa fac sa ma apar?
-
In primul rand nu cred ca e un lucru bun ca ti-a ghicit cineva.
Suntem in postul Craciunului, vin sarbatorile, sfatul mmeu e sa tii un pic de post, sa mergi la biserica, sa te rogi, chiar sa dai si de pomana. Incearca sa-ti redobandesti linistea interioara prin rugaciuni, incearca sa vorbesti cu un preot. -
mai lasati mai fetelor ghicitul si vrajitoriile in pace !
mai luati si calea bisericii, ca nu strica. nici eu nu sunt o fanatica religioasa, dar totusi, in momentele de cumpana, m-am dus la biserica, m-am rugat, am aprins lumanari, am tinut post.
si mi s-a schimbat viata in bine.
am mai postat intamplarea mea : in iunie-iulie, eram distrusa, pt. ca, imi prezisese acvaria ca voi intampina multe greutati, ca ma voi desparti de prietenul meu si voi avea multe necazuri. eram distrusa, numai la gandul ca voi incheia o relatie de 4 ani cu un baiat pe care-l iubeam la nebunie.
am vorbit cu o vecina, care m-a sfatuit sa mai merg si pe la biserica. am discutat cu un preot, m-a sfatuit sa tin post si sa ma rog. stii ce s-a intamplat ?
in septembrie m-am casatorit cu prietenul meu, ne merge f. bine pe toate planurile, si suntem f. fericiti .
din propria experienta, am invatat ca , prin credinta castigi mult mai mult decat cu ajutorul metodelor sataniste ( ghicit in carti, in cafea, etc).
sa fii fericita, sa ai parte de liniste sufleteasca, si multa pace in suflet ! -
vraji, farmece , facaturi?
astfel de "probmleme" exista si iau amploare numai daca crezi in ele.
daca crezi in ele si te gandesti la ele este ca si cum le-ai alimenta.
atata timp cat nu te gandesti si nu crezi in asta nu au putere. puterea i-o dai tu gandindu-te si dand crezare .linistea sufleteasca e foarte importanta asa este , dar numai prin rugaciune o poti recastiga.cum au spus si mai sus ceilalti parinde o lumanare , roaga-te la biserica,tine post eventual. perioade bune si rele avem cu totzii asta nu inseamna ca avem farmece facute.important asta este.sa te rogi si sa treci cu bine prin astfel de probleme pastrandu-ti linistea interioara.