eu scorpion - el leu!??

•  
    • 38 mesaje
    30 Iul 2003, 13:34
    0 0
    cine se pricepe la zodii? sunt foarte curioasa de parerea voastra, chiar si de experientele voastre daca sunteti intr-o legatura asemanatoare...
  •  
    • 35 mesaje
    30 Iul 2003, 19:42
    0 0
    Draga mea, eu sunt leoaica si am avut de-aface cu muuuulti barbati lei (asa mi-a fost "norocul"). Ce-ti pot spune despre ei exclusiv este ca sunt barbati BUNI daca le faci unele jocuri. Sa fie ei in centrul atentiei, sa-l coplesesti cu iubire (atentie, nu sufoci) si crede-ma ca va sti sa returneze. Modul cel mai dureros in care il poti rani este sa-i pui la indoiala masculinitatea, sa-l ignori sau sa-l iei de haios (inselatul). Cu toate astea vei reusi sa faci dintr-un rege al junglei, o pisicuta jigarita.
  •  
    • 38 mesaje
    31 Iul 2003, 13:40
    0 0
    da stiu ca se topeste la complimente mai rau ca mine... si stiu si ca din 2 lucruri ma poate face praf... ( in sensul bun...)
  •  
    • 38 mesaje
    31 Iul 2003, 14:47
    0 0
    despre gelozia lor ce poti sa-mi spui???
  •  
    • 35 mesaje
    31 Iul 2003, 18:35
    0 0
    Pai, sincera sa fiu nu te sfatuiesc sa faci gelos un leu. Daca te joci cu asa ceva (gelozia) te va insela fara sa clipeasca. Sunt extraordinar de gelosi (i se poate parea ca te uiti la un tip nu sti cum, sau numai ca ti-ar placea sa fii langa altul-gandul il inebuneste si apoi simte o sete disperata de razbunare). Asa ca nu te sfatuiesc, atat timp cat esti langa el (fizic) fa-l sa se simta centrul universului. Te potijuca totusi cu gelozia, dar la alt mod. Cand te oftici cxa a bagat-o in seama prea mult pe x sau y prefa-te ganditoare, melancolica si zambitoare, si el va incepe sa banuiasc aca te gandesti la altul. Mai mult de atat nu-ti permiten sa incerci cu el!!!
  •  
    • 38 mesaje
    1 Aug 2003, 12:54
    0 0
    intentia mea nu e sa insel pe cel de linga mine, dar mi se pare ca exagereaza... daca as vrea sa fiu cu altcineva, as pleca pur si simplu, dar din moment ce ma aflu acolo, linga el, (si oricum viata alaturi de el nu e chiar usoara)ar trebui sa dea dovada de maturitate, cred eu... mi-e greu sa inteleg ce este in capul lui, pt ca unele moduri de a privi anumite situatii m-a lasat fara grai... Dar sa stii ca e f f f adevarat ceea ce spui tu!!! se potriveste atit de bine...Multumesc pt trucul cu atentia acordata alteia, desi sper sa nu fie cazul...
  •  
    • 38 mesaje
    1 Aug 2003, 13:06
    0 0
    BOMBONICI, ce pot spune ca am avut 2 prietene LEU si au fost extraordinare!!!! Uneori nu aveam nevoie nici de cuvinte sa ne intelegem... Partea rea a fost la barbatii LEU... Sper sa reusesc cu LEUTUL meu... Te pup, si mutumesc pt sfaturi....
  •  
    • 35 mesaje
    1 Aug 2003, 15:12
    0 0
    cati ani ai birdy?
  •  
    • 38 mesaje
    1 Aug 2003, 16:38
    0 0
    28... nici nu stiu cum au trecut anii.... tu?
  •  
    • 35 mesaje
    1 Aug 2003, 17:18
    0 0
    -8
  •  
    • 38 mesaje
    1 Aug 2003, 17:32
    0 0
    crezi ca virsta are vreo legatura?
  •  
    • 35 mesaje
    1 Aug 2003, 19:36
    0 0
    Si ma inteleg de asemenea extraordinar cu scorpioancele cele veninoase
  •  
    • 38 mesaje
    4 Aug 2003, 13:15
    0 0
    e logic sa-ti placa o relatie care sa te tina in priza decit una plictisitoare....
  •  
    • 35 mesaje
    4 Aug 2003, 17:20
    0 0
    Depinde ce cauti birdy. Desigur, o relatie care te tine in priza este stimulanta de adrenalina. Dar... poate mai am si alte treburi de facut facultate alea -alea. Daca sunt "in priza" nu mai am nici o sansa sa ma mai concentrez asupra niciunui lucru pentru ca sunt foarte pasionala.
  •  
    • 38 mesaje
    5 Aug 2003, 09:53
    0 0
    cumva trebuie sa gasesti o cale de mijloc, nu? Doar viata consta si din bucurii, nu doar lucru sau invatat... Ce facultate faci? Eu am terminat germana - engleza la Oradea....
  •  
    • 35 mesaje
    5 Aug 2003, 14:58
    0 0
    Sunt la limbi straine, engleza-spaniola. Si mai si lucrez, assistant manager la o firma. Nu sunt vreo tocilara, dar intr-adevar sunt si multe lucruri de invatat. Este greu sa gasesti o cale de mijloc. Dar mi-ar placea sa pot sa ma concentrez asupra fiecarui lucru la timpul lui. Insa e atat de greu...
  •  
    • 38 mesaje
    6 Aug 2003, 08:51
    0 0
    asa este, sunt atitea lucruri de invatat... eu in mare m-am axat pe citit; citeam foarte foarte mult, pe autobuz, pe tramvai, la cafea... si pot spune ca mi-a prins mai mult decit bine la examene dar si la licenta....ma gindesc ca ti-e f greu sa si lucrezi..!!! Bafta!!!