eu scorpion - el leu!??
-
0 0cine se pricepe la zodii? sunt foarte curioasa de parerea voastra, chiar si de experientele voastre daca sunteti intr-o legatura asemanatoare...
-
Draga mea, eu sunt leoaica si am avut de-aface cu muuuulti barbati lei (asa mi-a fost "norocul"). Ce-ti pot spune despre ei exclusiv este ca sunt barbati BUNI daca le faci unele jocuri. Sa fie ei in centrul atentiei, sa-l coplesesti cu iubire (atentie, nu sufoci) si crede-ma ca va sti sa returneze. Modul cel mai dureros in care il poti rani este sa-i pui la indoiala masculinitatea, sa-l ignori sau sa-l iei de haios (inselatul). Cu toate astea vei reusi sa faci dintr-un rege al junglei, o pisicuta jigarita.
-
Pai, sincera sa fiu nu te sfatuiesc sa faci gelos un leu. Daca te joci cu asa ceva (gelozia) te va insela fara sa clipeasca. Sunt extraordinar de gelosi (i se poate parea ca te uiti la un tip nu sti cum, sau numai ca ti-ar placea sa fii langa altul-gandul il inebuneste si apoi simte o sete disperata de razbunare). Asa ca nu te sfatuiesc, atat timp cat esti langa el (fizic) fa-l sa se simta centrul universului. Te potijuca totusi cu gelozia, dar la alt mod. Cand te oftici cxa a bagat-o in seama prea mult pe x sau y prefa-te ganditoare, melancolica si zambitoare, si el va incepe sa banuiasc aca te gandesti la altul. Mai mult de atat nu-ti permiten sa incerci cu el!!!
-
intentia mea nu e sa insel pe cel de linga mine, dar mi se pare ca exagereaza... daca as vrea sa fiu cu altcineva, as pleca pur si simplu, dar din moment ce ma aflu acolo, linga el, (si oricum viata alaturi de el nu e chiar usoara)ar trebui sa dea dovada de maturitate, cred eu... mi-e greu sa inteleg ce este in capul lui, pt ca unele moduri de a privi anumite situatii m-a lasat fara grai... Dar sa stii ca e f f f adevarat ceea ce spui tu!!! se potriveste atit de bine...Multumesc pt trucul cu atentia acordata alteia, desi sper sa nu fie cazul...
-
Sunt la limbi straine, engleza-spaniola. Si mai si lucrez, assistant manager la o firma. Nu sunt vreo tocilara, dar intr-adevar sunt si multe lucruri de invatat. Este greu sa gasesti o cale de mijloc. Dar mi-ar placea sa pot sa ma concentrez asupra fiecarui lucru la timpul lui. Insa e atat de greu...