am un iubit peste...

•  
    • 123 mesaje
    11 Dec 2006, 17:30
    0 0
    and he's driving me crazy! ... cateodata.

il iubesc foarte mult, el ma iubeste sla fel de mult, ne vom casatori la anul. eu sunt nascuta pe 21 mai, adica sunt fie taur fie gemeni, depinde de horoscop ( dar am din amandoua zodiile, am luat ce-i prost la taur si ce-i bun la gemeni). intre noi e o diferenta de 7 ani, eu am 25 el 32.

problema este ca pestii sunt al naibii de sensibili. ma inebuneste! trebuie sa-l bag n seama in permanenta altfel devine cumplit de trist si paranoic ca nu imi mai pasa d el. il iubesc la nebunie si i fac pe plac cat pot dar din cand in cand mai clachez.
    mi se pare aiurea ca un om de 30 ani sa gandeasca asa, mai ales ca suntem intr-o relatie solida.

in plus e foarte iubitor si tine mult la toti cei apropiati. ma inebuneste si cu grija exagerata sa nu mi se intample ceva. eu am o superficialitate gemaneasca din aia crunta si nu sunt asa preocupata de toate chestiile astea. in schimb el...

voi ce experiente ati avut cu pestii si cum v-ati comportat?
  •  
    • 622 mesaje
    11 Dec 2006, 17:38
    0 0
    Am tot vb despre aceasta zodie si ieri si azi, sincer am cam obosit..Fratilor, daca va deranjeaza aceasta zodie, evitati-o.Daca nu va plac oamenii, sensibili,protectori ce doresc mereu dovezi de iubire si nu va tin puternile, parasitii...Fiecare copac cu umbra lui, se vor gasi si oameni care sa priceapa si sa accepte sensibilitatea si iubirea excesiva care o emana nativii acestei zodii.
    Scumpo,iti doresti cumva de exemplu un Sagetator ce pleaca dimineata si se intoarce seara tarziu, cere de mancare dupa care se retrage in camera lui si nu are nicio tb cu tandretea si iubirea, pe acestea oferind-o unei amante(sau efectiv unei alte femei-indiferent cat de frumoasa sau urata ar fii ea.)Cred ca totusi fiecare om isi doreste ce nu are si de-abia dupa ce pierde o valoare isi da seama cat de....)
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Dec 2006, 22:54
    0 0
    Am avut o relatie scurta dar foarte intensa cu un peste. Precum descrii, este foarte sensibil si foarte tandru...si la fel, am remarcat ca manifesta interes pentru orice era legat de mine. Daca ii spuneam ca ma doare burta, era imposibil sa ignore...sigur venea si ma pupa pe burta si statea cu tampla pe burta mea.. Nu stiu de ce tie lururile astea ti se par obositoare, pe mine cu astea m-a cucerit.. Mai povesteste-mi de voi, ca imi place..
  •  
    • 123 mesaje
    12 Dec 2006, 12:45
    0 0
    si eu apreciez toate lucrurile pe care le face din sensibilitate. de asta sunt indragostita de el. parte care ma inebuneste este deprimarea, paranoia pe care le-o provoaca sensibilitatea asta. nu pricep de ce gandeste asa cand suntem intr-o relatie super stabila. cum poate sa se gandeasca ca nu l mai iubesc daca il neglijez 2 sec????
  •  
    • 123 mesaje
    12 Dec 2006, 12:51
    0 0
    viviana draga daca te-ai saturat de vorbit despre pesti, e simplu: nu mai vorbi.
    eu incerc sa cer sfaturi ca sa pot sa trec peste partile pestelui meu care imi provoaca dureri de cap . sunt iubitii cei mai atenti si iubitori, dar si cei mai sensibili. si probabil din aceasta cauza se vb atata de ei, ca sunt niste ciudati in anumite privinte.
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 01:45
    0 0
    Calculeaza-i pe dsclex.ro horoscpul natal. Pestele meu si l-a calculat si era absoluuuut stupefiat cat de mult a putut sa i se potriveasca. Cu ocazia asta am aflat si eu mai multe despre el si am inceput sa mai iau o parte din lcururi ca atare. Sensibilitatea excesiva de care vorbesti, e trasatura lor dominanta. Sunt instabili, nesiguri, intr-o framantare continua... Daca il iubesti, accelpta-l asa cum e. Bun, rau..in fond, tot al tau e!
  •  
    • 123 mesaje
    14 Dec 2006, 10:33
    0 0
    cu siguranta e al meu si asa va ramane, ca ne iubim prea mult ca sa nu trecm peste nebuniile de moment. ma gandeam ca si el este nescut la limita cu varsatorul. eu ma inteleg f bine cu varsatorii. pestii cu gemenii sau cu taurul nu sunt prea compatibili in teorie dar noi ne intelgem f bine, exceptand momentele despre care vb mai sus.
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Dec 2006, 22:31
    0 0
    Eu sunt sagetator si la fel, in teorie, sagetatorul nu se intelege cu pestele. Dar noi ne-am inteles de minune...
  •  
    • 345 mesaje
    15 Dec 2006, 19:50
    0 0
    Boracha, stii ce nu inteleg eu pe site-ul ala pe care l-ai recomandat? Poate sunt prea obosita de la serviciu. Pe care linie e fata si pe care baiatul? Orizontala... verticala. Eu sunt peste, el rac. Si daca o iau in ambele feluri imi ies, evident doua procente diferite
  •  
    • 481 mesaje
    16 Dec 2006, 09:01
    0 0
    ma voi vorbiti aici de peste dar eu am un varsator si se potriveste fix la ce ziceti voi acolo; of, deci asa o sa fie mereu, sensibil, paranoic, framantat, depresiv? da' restu imi convine , e intr-adevar foarte iubitor
  •  
    • 2209 mesaje
    20 Dec 2006, 16:18
    0 0
    Varsator si zici ca se potriveste?? Hehehe...nu am cunoscut varsatori. Unul singur, da` n-a iesit nimic!
  •  
    • 2209 mesaje
    20 Dec 2006, 16:20
    0 0
    Ralucagas nu stiu despre ce linii vorbestii Am cautat in google, uite aici link-ul direct. Acolo treci datele persoanei care te intereseaza... http://www.dsclex.ro/astrolog/1astro1.php => Scoate eventualele spatii libere.
  •  
    • 2 mesaje
    20 Dec 2006, 17:26
    0 0
    boracha si de ce nu mai sunteti impreuna daca a mers asa bine? ce s-a intamplat? de ce a durat asa putin?
  •  
    • 345 mesaje
    20 Dec 2006, 19:22
    0 0
    Uite la ce linii ma refer http://www.dsclex.ro/astrolog/zodiac/european/potriviri.htm

Nu stiu care e barbatul si care e femeia (pe orizontala sau pe verticala) ca sa pot vedea compatibilitatea. Efectiv m-am blocat la "citire"
  •  
    • 345 mesaje
    21 Dec 2006, 09:51
    0 0
    Stiu ca horoscopul personalizat l-am solicitat deja si l-am si primit. Merci ca m-ai lamurit cu liniutele. Acum incep sa studiez
  •  
    • 2209 mesaje
    21 Dec 2006, 14:25
    0 0
    imbava, a intervenit ceva si nu am mai putut continua.. E putin mai complicat... Nu-i nimic, bine ca a fost frumos atat cat a fost si ca am incheiat cat inca era frumos, ca sa ramanem amandoi cu amintiri placute unul despre celalalt..
  •  
    • 2209 mesaje
    21 Dec 2006, 14:26
    0 0
    ralucagas sa ne zici si noua daca te-a luminat in vreo privinta..

CE faina e pagina cu compatibilitatile!!! Si se si potriveste!
  •  
    • 2 mesaje
    21 Dec 2006, 19:02
    0 0
    boracha, foarte rau daca nu ati luptat unu pentru celalalt si ati renuntat lasand sa intervina alte chestii ...
  •  
    • 2209 mesaje
    21 Dec 2006, 19:30
    0 0
    imbava, eu asi fi luptat. O daaa si inca cum! Dar el a renuntat foarte repede. Mi-am dat seama ca nu e genul luptator...isi duce suferinta cu stoicism, dar nu e dispus sa miste nici un deget pentru o situatie mai buna... Nu-mi trebuie asa un barbat; am nevoie de unul luptator, nu de unul care plange, dar nu face nimic... Asat ne-a fost, ce sa zic?
  •  
    • 345 mesaje
    21 Dec 2006, 22:19
    0 0
    Boracha, m-am luminat. Eu sunt peste, el e rac. Rezulta compatibilitate 100%. Deci lumina e puternica rau Dar asa si e, sincer. Rar mi-a fost dat sa ma potrivesc cu cineva in halul asta. Cat despre fostul tau varsator care nu a luptat (daca am inteles eu bine) nu ma mira, fiindca si fostul meu cu care am stat 5 ani tot varsator este. Si cand ne-am despartit un deget nu a ridicat, desi sustinea ca ma iubeste. Astepta sa fac eu ceva. El e pe sistemul, daca e sa fac eu ceva, bine, eventual sa ma tarasc in genunchi, el insa, nu ar insista nici daca se prabuseste casa pe el. E prea mare efortul.