Tarot
-
0 0De cateva zile poate chiar saptamani a inceput sa ma pasioneze tarotul si faptul ca datorita lui putem sa aflam raspunsul la o intrebare la care aparent nu gasim solutie . Stie careva pe cineva care se pricepe sa interpreteze aceste carti ? Va multumesc anticipat
-
Din experienta iti spun sa te potolesti.Sincer!
Am avut trairi ciudate in perioada in care dadeam in Tarot.Mi se indeplinea ceea ce ieseam acolo dar nici nu vreau sa imi amintesc prin ce am trecut.Cunosc 3 persoane care au fost , la fel,pasionate de Tarot si toate s-au lasat.Crede-ma ,una s-a imbolnavit rau, celeilalte i-a loc foc casa...si nu mai contiunui.Crede in Dumnezeu si in forta sa unica si lasa prostiile!!!!!!!!
Cu cea mai mare sinceritate din lume iti spun asta. -
Iubito, faci misto de mine??
Eu am trecut prin cea mai oribila experienta -nefasta, demonica- si nu tb sa ma creada nimeni.Stiu ca suna mostruos si de necrezut.Am simtit-o pe propria piele si PUNCT.Pricepi???
Este mare pacat si cand ma refer ca iti merge rau daca ghicesti(imagineaza-ti ca nu sunt atat de infantila incat sa iti spun <).
Nu e de joaca, de aceea am spus ca cel mai bine e sa credem in puterea nemarginita a lui Dumnezeu si atat si sa lasam viitorul sa ne surprinda intr-un mod mai mult sau mai putin placut.Nu am degand sa tin predici religioase aici , nici sa spun ca Tarotul, bineinteles, numai de Dumnezeu nu tine...ptr. ca probabil ca atunci lucrurile vor devia intr-o alta discutie ce chiar nu isi are rostul pe acest topic.
Iar tie si familiei tale, sper din tot sufletul sa va mearga tot atat de bine cat ti-a mers si pana acum cu sau fara Tarot.
Careva, de pe aici, sunt sigura ca a priceput ce am vrut sa spun si m-a inteles. -
nu va suparati pe mine, dar ii dau dreptate vivianei. si eu am trait experiente neplacute ( e adevarat, nu atat de grave ca ea ) , dar am avut neplaceri mari in perioada cand dadeam in carti si tarot.
chiar in acest an am consultat-o pe acvaria prin sms ( daca intati pe sit-ul ei, veti intelege ce vreau sa spun), si mi-a spus numai prostii.
nu numai ca nu s-a indeplinit nimic din ce mi-a prezis, dar m-a si demoralizat f. tare.
din prezicerile ei, reiesea ca ma despart de prietenul meu, ca avem mari probleme, si ca ma voi casatori in perioada 2008-2010. stiti cand m-am casatorit ? exact 2 luni mai tarziu, cu prietenul meu. ne iubim, ne merge bine, nici vorba sa ne despartim.
in schimb, am apelat la biserica, m-am rugat mult, am mai tinut post, si in 2 luni viata mea a luat alt curs.
si eu te sfatuiesc sa renunti la tarot. nu mai apela la acest mod de a afla viitorul.
daca vrei sa ti se indeplineasca o dorinta roaga-te, crede cu toata puterea fiintei tale ca acel lucru se poate realiza, imagineaza-ti-l cum se realizeaza, vizioneaza-l in mintea ta. -
Si eu am dat in tarot, si in carti ..dar nu e bine..pe langa faptul ca e un pacat f mare..iar acum suntem in postul Craciunului, treaba cu tarotul e f periculoasa.Sor'mea a patit-o rau..ba chiar si altii din jurul ei.I-a ghicit odata unei colege si i-a iesit ca-i moare cineva..i-a murit mama..asa stupid, nu era bolnava.Eu una stiu ca acele carti pot influenta f mult destinul omului..deci nu-i de joaca..sa nu va mai zic ca sor'mea incepuse sa "vada" pe ai cu coarne.Doamne fereste!!!
-
Banuiam ca cineva imi va da dreptate si chiar daca nu ar fii fost asa, nimeni nu mi-ar putea schimba parerea.Va multumesc oricum!
Cat despre Acvaria si mie candva mi-a dat un raspuns de m*a speriat rau...mi*a spus ceva de genul ca voi avea o cumpana ce imi va marca anul , o cumpana oribila..M*am gandit la asta luni intregi.
Trebuie sa credem in DUMNEZEU.In puterea Lui nemarginita si atat. -
sa va ajute si pe voi Dumnezeu, asa cum m-a ajutat si pe mine : dupa ce m-a bagat Acvaria in sperienti cu ceea ce-mi prezisese in iunie-iulie, in septembrie m-a ajutat Dumnezeu si m-am casatorit, ne merge f. bine din toate punctele de vedere.
nu va faceti griji degeaba. aveti credinta ca totul va fi bine. -
Draga Viviana, ca sa dai in Tarot si sa fii linistit ca nu ti se intampla ceva rau, trebuie sa ti se permita asta. mi e greu sa ti explic in cateva cuvinte..dar cand ai anumite "plati" de facut ai si anumite "interdictii"..
oricum calea rugaciunii ar trebuii sa o apuce toata lumea..sunt de acord cu tine. multa Pace si Lumina iti doresc! -
despre Acvaria: in horoscopul meu de pe anul asta scria ca ma voi desparti de persoana iubita....ca voi avea mari deceptii in dragoste etc...si nu am vrut sa cred, desi uneori, cand apareau probleme in cuplu, ma gandeam la ce am citit acolo...si culmea e ca in vara chair ne-am despartit, dupa ce am locuit 1 an impreuna...dar bine ca despartirea nu a durat decat o sapt! si acum suntem bine!
-
vivi, mare dreptate ai. Lasati fetelor prostiile gen tarot, ghicit in cafele , mers la vrajitoare, sau idiotenii de genul asta. Credeti in Dumnezeu cu toata forta , iubiti-l pe El si pe FIUL SAU. Nu sunt o fanatica religioasa, dar va spun daca mai aveti ganduri din astea gen tarot, mai bine luati Bibia, cititi-o, rugati-va si o sa vedeti ce bine o sa va simtiti.
Pace in suflet va doresc. -
fetelor, suntem in Postul Craciunului. macar acum sa uitam de carti, tarot, ghicit, tot ceeea ce tine de Satana. il invocam si asta nu e bine. lasa-ti-l in pace, sa plece de langa noi. mai bine ne rugam Maicii Domnului sa ne ajute sa ne fie mai bine, sa fim sanatoase noi si apropiatii nosrtii, sa avem spor in toate .