vis ciudat...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
10 Dec 2006, 19:260 0am avut unul ff ciudat...
eram cu una din prietenele mele din copilarie pe o strada care cred ca o stiu (da oricate eforturi fac nu reusesc sa imi dau seama de unde o stiu ); deci eram pe strada asta si mergeam de-a lungul unui sir de case; in spatele sirului astuia mai era un sir de case (case al caror spate dadea intr-o strada); stiu ca in vis ma intrebam oare cum intra in case cei care locuiesc pe sirul doi... si tot mergand am vazut un spatiu demolat complet intre doua case... si in vis am exclamat uite.. acum putem intra in biserica.. era o biserica pe sirul doi, indreptul spatiului demolat... arata ca dupa razoi, da statea in picioare... am intrat inauntru si era ff intuneric, spatiul parea asa ff neprimitor...
in spatele noastru usa dadea sa se inchida si in vis resimteam o teama puternica... si atunci am vazut o cripta mare si i-am aratat-o prietenei mele spunandu-i ca acolo e ingropata moartea... si am rupt-o la fuga pt ca amandoua am avut senzatia ca usa se va inchide complet si ramanem captive inauntru...
vreo idee ce semnificatie ar creionash avea? -
10 Dec 2006, 19:56buna! tu si prietena ta aveti o parte de destin comun.pierdeti ceva si va temeti de ceva...mai mult pierderi materiale,ai grija.roaga-te seara cu cuvintele tale divinitatii,imaginandu-ti ca din cer un con de lumina coboara petine cu putere de sus si-ti da tot ce vrei si ai nevoie:sanatate,bogatie,fericire,forta de a realiza ce-ti doresti.apoi multumeste-i ca si cum le-ai avea...succes!pa!
-
10 Dec 2006, 20:57ups...
crezi ca ar trebui sa ii spun si prietenei mele? acum nu mai suntem asa de apropiate ca atunci dar pastram oricum legatura.
multumesc mult pt raspuns!!
Înapoi la: Forum » Astrologie