balanta oscilez intre scorp.si vars.
-
0 0buna, fetelor! sunt si eu o balanta mititica, nehotarata, care nu stie ce sa faca..Am intalnit un barbat varsator, m-am indragostit de el, doar ca el e destul de rece si pare dezinteresat, desi oarecum tot se joaca cu mine. E incitant. Dupa el, am intalnit un scorpion, care dimpotriva, ma vrea foarte mult, indiferent de ce argumente si pretexte ii invoc eu, pentru a-mi da ragaz sa ma decid. Scorpionul asta zice ca are rabdare, dar cand colo nu e asa.Ce sa fac? care e mai potrivit?
-
Varsatorii - barbati sunt sufletisti, saritori, buni amici, vorbareti, dedicati meseriei pe care o fac dar ca iubiti..eu am avut unul si sincera sa fiu nu excela deloc..chiar devenisem in ultimul timp foarte apatica..nu avea nicio tb cu tandretea iubirea si este tanar,nascut tot in '75.
Barbatul -s corpionul e bun la pat, e atent..dar e mincinos, perfid(ei zic ca sunt diplomati), sacaitor, foarte rabdatori cand vor sa isi atinga scopul-machiavelici(scopul scuza mijloacele).Dar,culmea, par foarte credibili si supersinceri in tot ceea ce intreprind dar nu e chiar asa.. -
aha..deci sa ii zic pas scorpionului..ma gandesc si sa nu raman fara niciunul. scorpionul cunoaste cumva situatia, dar e calm si placid. varsatorul e foarte interesant, vorbeste mult si avem lucruri in comun, dar nu reusesc sa il fac nici macar sa ma invite undeva, pe cand scorpionul vrea sa ma vada continuu.
-
cateodata e bine sa iei in seama o vorba din batrani:nu fugi dupa caruta care nu te asteapta.astrologi ar fi varsatorul dar e f independent .daca simti nevoia de protectie atunci asta ti-o poate oferi scorpionul.eu am cunosc un scorpion era f corect,sincer,loial,imi implinea toate dorintele si aveam toata casa plina de flori in fiecare zi.puneam flori si in borcane ca vazele erau pline. iar varsatorul devine violent la manie,ai grij ca stiu ce zic!iti recomand un test de compatibilitate cu amandoi facut ca lumea sa te poti hotara.pa.pupic!
-
da..imi place sa ies in lume, dar vreau langa mine o persoana care sa ma cocoloseasca, sa ma protejeze, sa imi faca toate poftele. nu stiu daca un varsator care dupa cum ziceti voi are momente de indiferenta, poate asa ceva. in schimb scorpionul asta are ceva potential. m-a speriat insa ce a zis o eva, si anume ca scorpionii se poarta frumos pana cand obtin ceea ce vor. ultimul lucru pe care mi-l doresc acum e sa imi mai franga cineva inima..
-
in cele din urma m-am decis pentru scorpion..e mult mai cald, saruta superb (fata de varsator care se implica foarte putin in actul asta al sarutului), imi vorbeste mult despre planurile noastre si in general despre cum va fi cand vom fi impreuna, ceea ce varsatorul nu a insinuat niciodata..si ma simt dorita. sper ca fi facut alegerea potrivita, acum asa simt.
-
Gaby, te pot ruga sa-mi faci si mie un test de compatibilitate?
Eu mi-am facut sinastria pe un site, dar mi-ar placea o second opinion. Normal ca in ecuatie apare un scorpion mai mult decat ciudat in privinta influentei pe care o are asupra persoanei mele (un capricorn foarte, foarte cu picioarele pe pamant). -
va multumesc..acum a mai aparut si un tip gemeni in peisaj..ceea ce face lucrurile si mai complicate.
deocamdata insa merge bine cu scorpionul. Sunt curioasa cum vor evolua lucrurile. Voiam sa va intreb: Cum e mai bine sa te porti cu un scorpion: mai rece sau mai calda? Imi vine sa il sarut continuu, dar parca ma retin, gandindu-ma sa nu si-o ia in cap.