femeia taur tot ce stiti

•  
    • 12 mesaje
    9 Dec 2006, 22:09
    0 0
    Sunt taur de aprilie...ma fascineaza zodia pestilor, atat femeile cat si barbatii acestei minunate zodii...Nu sunt o novice in astrologie, insa as dori tare mult sa imi spuneti parerile voastre...As putea spune ca pe acest forum chiar sunt noua...Din cat am citit, sunt cateva personaje extrem de interesante...ce e fun e ca distutiile uneori sunt tare amuzante si imi place...Revin la rugamintea mea, poate ma remarcati pe aici...
  •  
    • 262 mesaje
    11 Dec 2006, 08:28
    0 0
    eu sunt tauroaica, nascuta in Mai dar nu m-am inteles niciodata cu pestii si am avut si iubit si prietene in zodia pestilor.....mie mi se par ciudati, oameni inchisi si plini de surpize....poti citi mai multe pe acvaria
  •  
    • 909 mesaje
    11 Dec 2006, 11:53
    0 0
    danyR - si toate celelalte care urmariti acvaria : nu stiu daca ceea ce vi-a prezis acvaria vi s-a intamplat, insa, mie nu mi s-a intamplat niciodata.
    in iunie 2006 am intrebat-o cand ma voi casatori, care este relatia cu prietenul meu de atunci, etc, iar acvaria mi-a raspuns ca ma voi casatori in 2008-2010, si ca voi incheia relatia de atunci . in realitate, stiti ce s-a intamplat ?
    m-am casatorit in septemnbrie 2006 cu prietenul meu, ne iubit, si nu avem probleme atat de dificile incat sa punem capat nici casatoriei, nici relatiei.

sfatul meu : renuntati la chestiile astrologice. nu se indeplinesc deloc.
  •  
    • 382 mesaje
    11 Dec 2006, 20:13
    1 0
    diana, cu scorpion te potrivesti
  •  
    • 262 mesaje
    12 Dec 2006, 09:57
    0 0
    marriana, sincer eu nu urmaresc acvaria.ro, nici sfaturile lor...eu doar am tras cu ochiul pe acolo...nu ma las prostita asa usor....si nu am cerut niciodata sfaturi de la ei...multa bafta