Toti sagetatorii sunt infideli?
-
0 0?
-
doremy si eu la fel; al meu e taur si fu infidel odata doar, eu sunt sagetatoare, inca nu infidela dar inca ma gandesc ca nu-mi vine sa-l iert

sagetatorii dupa mine cand iubesc cu adevarat nu au nevoie de altcineva si sunt foarte fideli. doar ca atunci cand dau 100% cer i schimb daca nu mai mult atunci tot 100%, cand nu primesc asta ....devin superficiali, cica. -
Sagetatorii sunt in permanenta sfasiati intre doua nevoi contrare egal de puternice in ei: una de stabilitate si reputatie (gen stalp al societatii si reper moral), cealalta nevoia de stimulare intelectuala si senzoriala, aventura, risk.
Cum le impaca? Adopta si imbratiseaza public pe prima, si si-o satisfac in privat pe cea de-a doua, fara sa se simta vinovati ori incongruenti psihologic. Intelectul ii ajuta sa "rationalizeze" in capul lor relativismul moral al situatiilor in care se complac.
Da, sagetatorii au in structura lor tot ce este necesar pentru ca infidelitatea sa le fie naturala si agreabila. -
Eu am avut un prieten sagetator.Nu stiu daca mi-a fost infidel sau nu pentru ca nu am facut "sapaturi".
Ce stiu este ca-i cam fugeau ochii,disparea perioade lungi de timp dub diverse pretexte.Cand se aduna de pe drumuri era numai lapte si miere ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.Ma obosea groaznic !
Pot sa spun si ceva bun despre ei: sunt foarte generosi -
Yeah, yeah. Conceptul de "soulmate" e foarte util cand iti anunti partenerul din relatia curenta ca te-ai imbarligat deja intr-o alta si le-ai dus in paralel pe-amadoua pina cand treaba a devenit imposibila si esti presat din exterior la exclusivitate -
de catre noul "soulmate". E interesanta treaba, n-am auzit niciodata o persoana fidela, care a petrecut zeci de ani alaturi de alta, pomenind cuvantul suflet pereche or alte concepte mistico-pink de genul "acel cineva, unicul". Cuvintele astea mari apar numai in langajul amantilor... si se evapora din vocabularul lor cam la doi ani dupa ce relatia incepe sa se desfasoare la lumina, fara ascunzisuri, mistere si drame sordide, ca in timpul amantalacului,...ci cu obisnuitele, televizor, cumparaturi, facturi, spitalizari, neamuri, cuscre etc etc. Ciudata treaba! -
sunt infideli numai cand intalnesc monotonia, rutina. cand l-au intalnit pe El nu le mai sta mintea la altceva...si acum sa fim seriosi..poti sa fi din orice zodie...nu numai sagetatorii sunt asa! Eu sunt sagetatoare, dar nu am inselat niciodata, dar ma plictisisem ingrozitor de o relatie si m-am gandit ca nu e corect ceea ce as fi vrut sa fac si am pus punct. Nu stiu cum sunt barbatii sagetatori..nu prea am avut tangente cu ei.
-
Eu sunt sagetatoare,sunt impreuna cu iubitul meu de aproape patru ani,niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l insel,nici macar in perioada in care am fost despartiti,atunci cand un sagatator este fericit,multumit de ce-i ofera respectiva relatie,nu va insela,insa in momentul in care simte ca nu este fericit nu o sa faca cpmpromisuri,va pune capat relatiei.
-
Foarte amuzant, gagici! nici n-ati iesit bine din gaoace, aveti toate cativa anisori de femeiala si relatii, dar tastati RITOS cuvantul NICIODATA eu asa si pe dincolo! Jur ca mor de ras. Pe de alta parte, sunt incantata ca va propuneti lucruri mari si aveti pretentii de la voi insiva.
Pe de-a treia parte, treaba cu zodie = caracter, comportament, valori e curat bullshit, nu stiu de ce ne tot bagam toate in seama pe-aici cu afirmatii neprobabile si inprobabile. Adica stiu, dar mi-e rusine sa spun cu voce tare.