mi se repeta o serie de vise
-
0 0nu stiu ce inseamna dar am o serie de vise care se repeta periodic. de exemplu vizez cel mai des ca alunec in gol de pe un munte, nu ajung niciodata jos, dar este crunta senzatia si oboseala cu care ma trezesc.un alt vis este ca vizitez diverse locuri f.cunoscute dar tot din vis si fac acelasi lucru de fiecare data. vi s-a intimplat la fel?
-
Eu am scris unei reviste de astrologie despre aceasta problema si mi s-a raspuns ca sint amintiri d-intr-o alta existenta,o existenta care posibil sa fi sfarsit tragic in locul respectiv-(la mine malul unei ape),mi s-a explicat ca din acest motiv sint acum avertizata sa caut,sa gasesc acele locuri pentru a-mi implini destinul.Poate e asa ,poate nu,adevarul e ca aceste vise sint foarte reale si eu am mereu senzatia aceea de oboseala la trezire.
-
Si la mine este la fel.Aceleasi peisaje,elementele constante se repeta,faleza,apa,magazin,doar ca de fiecare data in acest obsesiv magazin intru in alt raion.Ar fi foarte multe de spus,daca vrei sa imi scrii pe adresa de mail spune-mi si ti-o voi da,ma intereseaza mult aceasta discutie.Despre vise poti afla mai multe daca intri pe www.acvaria.com.
-
cred ca visele reflecta starea noastra sufleteasca. Nu putem sa ne confruntam cu toate problemele care apar, iar framintarile noastre ies la iveala noaptea, prin intermediul viselor... Asta e parerea mea, si ce pot sa mai spun, asta e verificata de mine, cind am o problema, seara adorm cu gindul la ea, iar in functie de vis, pot sa-mi interpretez solutia, sau rezolvarea...