mi se repeta o serie de vise

•  
    • 36 mesaje
    22 Iul 2003, 13:47
    0 0
    nu stiu ce inseamna dar am o serie de vise care se repeta periodic. de exemplu vizez cel mai des ca alunec in gol de pe un munte, nu ajung niciodata jos, dar este crunta senzatia si oboseala cu care ma trezesc.un alt vis este ca vizitez diverse locuri f.cunoscute dar tot din vis si fac acelasi lucru de fiecare data. vi s-a intimplat la fel?
  •  
    • 150 mesaje
    23 Iul 2003, 02:17
    0 0
    Si eu am vise care se repeta si ma framanta si pe mine problema asta,dar n-am gasit inca un raspuns..
  •  
    • 291 mesaje
    23 Iul 2003, 12:18
    0 0
    Si eu asemenea vise de foarte ,foarte mult timp.Sint doua vise care se repeta mereu,sint obsesive deja mai ales unul dintre ele si de fiecare data se intimpla ceva dupa.Curios este ca avem acelasi tip de vise,inclusiv plutirea ...poate discutam mai detailat.
  •  
    • 291 mesaje
    23 Iul 2003, 13:33
    0 0
    Eu am scris unei reviste de astrologie despre aceasta problema si mi s-a raspuns ca sint amintiri d-intr-o alta existenta,o existenta care posibil sa fi sfarsit tragic in locul respectiv-(la mine malul unei ape),mi s-a explicat ca din acest motiv sint acum avertizata sa caut,sa gasesc acele locuri pentru a-mi implini destinul.Poate e asa ,poate nu,adevarul e ca aceste vise sint foarte reale si eu am mereu senzatia aceea de oboseala la trezire.
  •  
    • 36 mesaje
    23 Iul 2003, 16:49
    0 0
    e ciudat cand incep sa vizez stiu deja ce urmeaza,imi amintesc ca s-a mai intamplat si nu pot sa modific visul cu nimic. intotdeauna acelasi vis il am la fel.eu nu prea am studiat problema sa aflu mai multe, dar sunt tare curioasa ce se ascunde in spatele acestor vise.
  •  
    • 291 mesaje
    24 Iul 2003, 11:31
    0 0
    Si la mine este la fel.Aceleasi peisaje,elementele constante se repeta,faleza,apa,magazin,doar ca de fiecare data in acest obsesiv magazin intru in alt raion.Ar fi foarte multe de spus,daca vrei sa imi scrii pe adresa de mail spune-mi si ti-o voi da,ma intereseaza mult aceasta discutie.Despre vise poti afla mai multe daca intri pe www.acvaria.com.
  •  
    • 36 mesaje
    24 Iul 2003, 14:41
    0 0
    da, ma intereseaza sa continuam discutia. astept adresa de mail.
  •  
    • 291 mesaje
    24 Iul 2003, 15:51
    0 0
    Astept sa-mi scrii pe cerberr2000@yahoo.com
    Sper sa o faci cat mai repede
  •  
    • 38 mesaje
    30 Iul 2003, 13:27
    0 0
    cred ca visele reflecta starea noastra sufleteasca. Nu putem sa ne confruntam cu toate problemele care apar, iar framintarile noastre ies la iveala noaptea, prin intermediul viselor... Asta e parerea mea, si ce pot sa mai spun, asta e verificata de mine, cind am o problema, seara adorm cu gindul la ea, iar in functie de vis, pot sa-mi interpretez solutia, sau rezolvarea...
  •  
    • 36 mesaje
    30 Iul 2003, 13:55
    0 0
    dificilo ti-am trimis un mail dar nu cred ca l-ai primit.incearca tu la anam23@mail.com
  •  
    • 291 mesaje
    30 Iul 2003, 14:04
    0 0
    Nu l-am primit.E pe eva sau pe cerberr2000@yahoo.com.Cred ca prima data ti-am dat adresa gresit.
  •  
    • 1744 mesaje
    18 Aug 2003, 20:20
    0 0
    .