fetele capricorn
-
0 0fetele capricorn feriti-va de baietii gemeni
-
Parerea mea, care este de fapt si baza pentru orice relatie a mea, formata din experienta personala, din discutiile cu femei si barbati, care sint Capricorni sau au avut de a face cu zodia asta, dar si din foarte multe lucruri citite pe nenumarate site-uri de astrologie.. romane si straine, este ca exista citeva genuri de relatii care sint aproape total incompatibile si se lasa cu nenumarate discutii, certuri, suferinte, dezamagiri sau disperare..si care nu rezista decit foarte rar pe termen lung.. si duc la casnicii fericite.. este urmatoarea:
Pt cei din zodia Capricorn, relatiile de evitat sint, in primul rind cu Gemeni, Pesti, Balanta.. (discrepante prea mari in toate privintele-dorinte, asteptari, sentimente, reactii, stabilitate emotionala, incredere personala, ambitie, rabdare, etc..), apoi, cu Fecioara (daca puteti accepta raceala si lipsa de interes sexual, cele mai inalte pretentii si o critica eterna din orice, plasarea in relatie pe ultimul loc-copii, job, persoana ei, parinti si la urma TU, tin foarte rar cont de parerea celuilalt si vor ca toate lucrurile sa se intimpla cum vor ele, cind vor ele si sa fie perfecte, si ies scandaluri monstru daca te-a iertat o data si a doua oara nu a iesit perfect!!).. si cu Scorpionii (daca puteti trece peste indiferenta lui cind isi vede sacii in caruta sau peste ironiile lui foarte dure, cind se simte amenintat sau la un repros cit de mic, peste egoismul care devine pe zi ce trece mai puternic, dorind a fi mereu adulat si in centrul atentiei)..
In rest.. cele mai grozave compatibilitati sint cu Taurii..(cele mai puternice afinitati, emotii si trairi, daruire si intelegere, pasiune, vibratie, romantism, ambitie si curaj, tenacitate, dirzenie.. si cam aceeasi doza de incapatinare si acelasi stil de gindire analitica si rationala, extrem de stabil in ginduri si sentimente).. apoi tot cu Capricorni, Rac, Leu, si la urma Varsator, Berbec si Sagetator ..
Aveti mare grija de ce alegeti si cititi cu multa atentie tot ce inseamna zodia unei persoane daca vreti sa stiti daca puteti duce o relatie cu acea persoana, macar din prima analiza.. si apoi experimentati daca si cit puteti cum e si in realitate.. succes si multa iubire va doresc!
-
Buna! Eu sunt Capricorn, nascuta pe sapte ianuarie. M-am maritat cu un scorpion. GRESEALA VIETII MELE!!!!!!!! Nu ca e scorpion, ci ca e asa cum e. Am divortat! Dupa un timp am cunoscut pe cineva.... Iubitul meu este Fecioara. O relatie super! Ne potrivim, perfect, suntem facuti unul pentru altul. Citisem candva despre aceasta compatibilitate a capricornului cu fecioara, dar, nu prea am dat importanta, de altfel nici nu prea cred in zodii. Dar iata ca e adevarat: ne potrivim de minune.
-
Eu stiam (am citit si rascitit) ca un Capricorn se intelege f bine cu un Scorpion (din experienta nu este chiar asa, dar mai mult din vina mea, capri adica, pentru ca am o limba ascutita mama mama). Cu pestii (spre marea mea disperare pentru ca ma scot din minti) este o atractie fantastica.
Leii ma enerveaza infioratar, nu m-as lega la cap cu unul nici sa fie ultimul barbat de pe planeta. Gemenii la fel.
Fecioare - nici astea: cam prea nesarate, cicalitoare...bla bla
Taur - nu-mi plac nici astia. Adica sunt ok ca prieteni, dar mi se par prea fixi.
Pana la urma, interesanti sunt Capricornii, Scorpionii, Berbecii (daca suporti competitia) si Pestii.
In rest ii exclud. -
Sunt un capricorn, nascuta pe 04.01.1969, fetelor am incercat o balanta si dezastru. M-am despartit insa am ramas cu o fetita superba care ma face sa simt ca nu am trait degeaba. Insa, ce fac cu dragostea neampartasita? Ce ma fac? Vreau sa iubesc si sa fiu iubita. Am avut o rel cu un peste, s-a terminat si acum sunt topita dupa altul insa este in cealalta parte a tarii. Dar, sa nu radeti va rog, l-am cunoscut pe net si inca nu ne-am vazut.
-
Eve si "Evi" dragi, am mai spus pe undeva, nu conteaza zodia chiar asa de mult. Trebuie sa ne asumam riscul (calculat bineinteles)de a relationa cu oameni care in aparenta fac parte din zodii asa-zis incompatibile. Eu am citit tot felul de zodiace (in adolescenta)si compatibilitatile se bateau cap in cap. Dintre toate relatiile mele, cele mai nasoale au fost cu cei din zodii compatibile, eu fiind capricorn. Primul sot a fost scorpion (cica merge), baiat bun, dar fiecare dintre noi era la cealalta extrema.Relatie obositoare, ca si altele, desi dupa zodii, n-ar fi trebuit. Odata, fosta mea sefa mi-a spus ca treaba asta cu zodiile este cea mai mare gresala si ca ne poate influenta viata in sens negativ... Actualul sot este balanta. Este o relatie minunata, n-am cuvinte... Om fi noi atipici, nu stiu, dar iata de 5 ani suntem o echipa perfecta care pe zi ce trece se cimenteaza si mai tare. Eu cred ca Dumnezeu atunci cand ne rezerva o pereche nu o pune neaparat in zodia pe care o consideram noi compatibila. Mai greu este sa descoperi persoana cu adevarat potrivita, indiferent in ce zodie o fi ea. Uitati-va la cuplurile din jur;care sunt fericite(pe termen lung) si care nu? Cat de compatibile sunt ele d.p.d.v. al zodiilor? Eu asta am vrut sa spun, fara a dori sa intru in polemici cu nimeni. Pana la urma, fiecare cu experientele lui...