sunt o sagetatoare.....
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
27 Nov 2006, 12:050 0cum e zodia sagetator? mai precis femeia-sagetator? eu cred ca e o zodie cam rea(dim punctul meu de vedere).pana acum numai rau pot sp. ca mi-a mers in viata. astept mesaje de la voi. va multumesc
-
28 Nov 2006, 08:56Eu zic sa privesti calitatile sagetatorilor: energie mare, mare capacitate de a obtine ceea ce isi doresc, perseverenta, sunt prieteni deosebiti. Ai foarte mult, numai ca nu vezi. Nu te baza numai pe ce s-a intamplat in vata ta pana acum. Viitorul poate avea si surprize placute iar in fiecare zi poti descoperi despre tine lucruri pe care nu le stiai. Poti descoperi ca ai in primul rand o mare forta mentala.
-
1 Dec 2006, 10:00Sagetatoareo, vezi ca este un topic numai cu sagetatoare, si suntem o multime!
Stai linistita, noi avem o zodie f buna. -
1 Dec 2006, 19:01fetelor eu sunt capricorn,dar pot spune ca am intilnit o femeie sagetator jos palaria.o femeie de nota 10.ma inteleg foarte bine cu ea chiar daca este o diferenta de 15 ani intre noi.nu cunosc foarte multe persoane in aceasta zodie,dar tipa asta este super.
-
2 Dec 2006, 11:27"Poti descoperi ca ai in primul rand o mare forta mentala."
eu am descoperit asta in cele cateva randuri in care am auzit de la diversi "eu in locul tau cred ca o luam razna"... deci da o forta mentala extraordinara.
pe de alta parte dumnezeu cica-ti da atat cat poti duce... -
3 Dec 2006, 00:19Poate nu ar fi rau sa scrieti despre presentimentele voastre, despre intuitia voastra, despre puteea de a lupta, despre dorint de a sti cat mai multe, despre presimtirea minciunii....despre "mosternirea" cu care va-ti nascut
Înapoi la: Forum » Astrologie