zodia pesti

•  
    • 6 mesaje
    18 Iul 2003, 17:26
    0 0
    ce parere aveti despre zodia pesti?
  •  
    • 4 mesaje
    1 Aug 2003, 23:33
    0 0
    Zodia pesti... intr-un fel e simpatica in alt fel mi se pare cea mai nasoala zodie...Sunt ambitioshi de cele mai multe ori ajung acolo unde isi propun, dar cand ii apuca, sunt morocanosi, nika nu le convine, nika nu-i de ajuns de bun pt ei...etc...
    Parerea mea!
  •  
    • 8 mesaje
    14 Aug 2003, 12:36
    0 0
    Depinde cum ii privesti. Eu de exemplu sunt in zodia Pesti, si nu stiu daca sunt tocmai indicata sa vorbesc despre aceasta zodie. Dar de ce nu? Doar eu ma cunosc foarte bine.Acum mai depinde si de sexul persoanei din Pesti. Femeile de exemplu sunt sensibile, au nevoie de multa iubire si de intelegere, traiesc intr-o lume a lor iar daca ies din ea sunt foarte dezamagite. Mie cateodata mi se intampla sa vad altfel lumea, de parca tocmai m-as fi trezit dintr-un vis. Si nu-mi place ce vad. Si da sunt morocanosi si nu le convin multe lucruri, dar daca ii iubesti si ii accepti asa cum sunt, iti vei da seama ca nu sunt asa din rautate. Pur si simplu cauta, ca orice individ de altfel, ce este mai bun pentru ei.
    Barbatii insa sunt altfel. Eu ma cam feresc de asemenea barbati. Parerea mea este ca sunt parsivi, reci si egoisti. Dar sigur ca ma pot insela.
  •  
    • 8 mesaje
    14 Aug 2003, 15:06
    0 0
    Cunosc o persoana nascuta in zodia pesti care este buna,corecta si ajuta foarte multa lume,fara interese materiale.Nu toate faptele ei bune sunt privite cu ochi buni de unii si de foarte multe ori cei pe care ii ajuta ii intorc spatele.
  •  
    • 54 mesaje
    9 Sep 2003, 15:27
    0 0
    Buna fetelor!
    Si eu sunt in zodia pesti si sa stiti ca ma simt foarte bine in propia-mi piele (ma rog, "solzisori" )...Mi-i se pare o zodie minunata pentru o femeie, iti ofera toate calitatile de care ai nevoie!
    Va pupic!
  •  
    • 96 mesaje
    10 Sep 2003, 14:26
    0 0
    Femeile pesti sunt cumsecade dar barbatii din aceeasi zodie??? Eu am avut 2 soti in aceasta zodie si desi a fost dragoste mare in ambele cazuri, au fost prea multe neintelegeri ca sa rezistam impreuna.E adevarat ca eu sunt leu si poate ca nu suntem compatibili....
    In orice caz, nu cred ca se poate generaliza. Fiecare om este unic in felul lui indiferent de zodie.
  •  
    • 54 mesaje
    11 Sep 2003, 08:04
    0 0
    Da...si eu va dau dreptate la capitolul "barbatii-pesti"...Nu cunosc eu prea multi, dar am observat ca sunt foarte egoisti si fustangii...In zodia pesti a fost nascut chiar si vestitul Casanova...asta spune ceva nu?? Va pupic!
  •  
    • 562 mesaje
    15 Sep 2003, 15:20
    0 0
    Xandra71 ce situatie!! Primul meu sot a fost peste. A fost pentru ca am divortat. Prietenul meu actual este peste. Eu sunt leu. Ei ce zici ? Dar in ce priveste pestele actual pot sa-ti spun ca ma iubeste ft. mult, dar tot ne certam din diverse motive. Va pup!!
  •  
    • 112 mesaje
    26 Apr 2004, 12:38
    0 0
    Eu sunt pestoaica! Cred ca merg in directia buna. Sora mea, tot pestoaica, in cealalta directie: e moale, lasa mult de la ea, da impresia ca nu o intereseaza nimic. Eu sunt mai ambitioasa, imi place sa fiu iubita, apreciata, dragalita, pun suflet pe unde trec, cred ca toata lumea e ca mine si ma mai ard din cand in cand, imi plac copiii, acasa trebuie sa am un loc al meu, nu-mi plac locurile aglomerate, nu-mi place galagia, tutunul. Visez o mare parte din timp, am asa, un zid protector pt lumea asta ... Nu mai stiu ce sa spun acum. A, sunt o ft buna prietena daca nu-ti bati joc de mine.
  •  
    • 257 mesaje
    28 Apr 2004, 09:51
    0 0
    tot in pesti sunt... dar total diferita de ceea ce spune zodia. asa ca evelor, nu tot timpul zodia arata cine suntem.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Apr 2004, 23:20
    0 0
    si eu sunt pestoaica si imi place sa cred ca e o zodie deosebita ca vede altfel lumea parca prin alti ochi,dar defectul zodiei cel mai mare e ca viseaza mult prea mult si uita uneori sa se mai trezeasca si poate cer prea mult de la cei din jur cred ca toti oamenii sunt ca ei si sunt foarte dezamagiti cand realizeaza ca nu e asa
  •  
    • 1033 mesaje
    7 Mai 2004, 14:09
    0 0
    eu taur, sotul meu peste! ne-am inteles f. bine, a stat numai sub papucul meu(dn. 20.02), sincer nu mi-a placut, imi doream langa mine un barbat puternic, care sa conduca, NU sa fie condus "acasa", pentru ca la servici, director fiind tuna si fulgera!oricum acum suntem in proces de divort!pentru ca am gasit un barbat adevarat!!!
  •  
    • 169 mesaje
    9 Dec 2005, 02:34
    0 0
    sincer imi pare rau pentru barbatii nascuti in zodia pesti....am cunoscut destui si cam toti aveau aceleasi defecte: alunecosi, nesinceri, trishori, increzuti, extrem de egoisti, fara cuvant, megalomani, superafemeiati
    ( au mai multe relatii in acelasi timp), seci, plictisitori, vor numai femei puternice(ei nu sunt in stare sa ia decizii), inconstanti, nehotarati, capriciosi, interiorizati, depresivi......etc. sorry, asta e!
  •  
    • 187 mesaje
    9 Dec 2005, 08:39
    0 0
    E clar ca nu se poate generaliza...doar ca din experienta mea pestii imi par niste firi f dificile. Eu nu am reusit sa ma inteleg cu nici un peste, imi par putin cam parsivi(femeile, ca nu am prea avut tangentza cu partea masculina a acestei zodii)in conditiile in care eu sunt sagetator
  •  
    • 4359 mesaje
    9 Dec 2005, 14:17
    0 0
    rioan, nush' ce pesti ai cunoscut tu, insa tin sa te anunt ca generalizarea ta este cel putin gresita