orice informatie despre scoli Gurdjieff

•  
    • 27 mesaje
    17 Iul 2003, 18:59
    0 0
    Dragele mele,

Poate ca acest subiect are mai putina legatura cu astrologia.Dar pentru ca cele ce sunt active in acest forum e clar ca vad dincolo de banalitatea cotidiana, pot sa imi permit sa va rog sa faceti ochii mari ori de cate ori dati peste informatii referitoare la scoli spirituale infiintate conform invataturii lui Gurdjieff(sau Ouspensky) si sa imi dati si mie de stire.
    Singura informatie pe care o detin este ca ar exista asa ceva in Bucuresti sub coordonarea unei fundatii americane.
    V-as fi recunoscatoare pentru orice detaliu pe care l-ati afla, fie si intamplator.
  •  
    jay
    • 1 mesaje
    8 Apr 2005, 18:27
    0 0
    Salut Elena si nu numai,

Intrebarea ta despre o scoala Gurdjieff-Ouspenski nu stiu daca si-a gasit raspunsul pana in acest moment (a fost postat de ceva vreme - 2003) insa acum pot sa iti spun ca maine plec la Brasov unde se tin regulat intalniri initiatice (si unde activeaza inclusiv o scoala)legate de invatatura lui G.
    Maine ma intalnesc pentru prima data si eu cu acei oameni si daca mesajul meu iti foloseste la ceva, asta inseamna ca o sa raspunzi la el o sa iti dau si alte detalii ulterior.

Numai bine tuturor,
    Jay
    Acest mesaj a fost editat de către jay: 27 Apr 2024, 23:35
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Apr 2005, 20:58
    0 0
    Jay, ia vezi tu, ca si adeptii lui Bivolaru sunt foarte preocupati de Gurdjieff - sa nu fie vreo "ciupercuta" de-ale lu' MISA.
    Din cate stiu eu, aia se documenteaza bine din carti si de pe net si pe urma se dau drept mari maestri spirituali.
    Deci ochii mari - nu ca yoghineii lui Bivo ar fi periculosi, dar iti poti pierde vremea pe o cale fara finalitate reala.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Nov 2005, 17:57
    0 0
    mare grija la "fellowship of friends", ei sunt cea mai activa pseudoscoala din romania care se pretind a preda gurdjieff; ai ce invata la ei, dar sa nu faci greseala de a-i lua in serios!